NBA sezona 2012/13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Carlo
Kontakt:

Re: NBA sezona 2012/13

Post Postao/la Carlo » 30 dec 2012, 18:58

AjsKjub je napisao/la:
Mbah a Moute je igrao fantastičnu odbranu nad Jamesom.
Opce je poznato da je MaM odlican odbrambeni igrac al zato u ofanzivi je prpa.
Veoma dobar je i u ofanzivi ove sezone.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 30 dec 2012, 19:05

Nisam gledao Buckse ove sezone pa ne znam. Inace kako Elis-Dzenings djeluje?
Unico amore sei!
❤️🖤

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 dec 2012, 19:06

Čuj Bucksi igraju dobru odbranu :S
Pa baš ove sezone igraju katastrofalnu odbranu a nemaju iskreno ni igrače da bi tu Scott mogao nešto bolje odraditi sa njima u defanzivnom djelu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 dec 2012, 19:34

Titova-Juga je napisao/la:Čuj Bucksi igraju dobru odbranu :S
Pa baš ove sezone igraju katastrofalnu odbranu a nemaju iskreno ni igrače da bi tu Scott mogao nešto bolje odraditi sa njima u defanzivnom djelu.
Svaku utakmicu koju sam gledao ove sezone izgledali su impresivno.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 dec 2012, 21:03

Titova-Juga je napisao/la:Čuj Bucksi igraju dobru odbranu :S
Al ti pricas napamet jbt!Prosle godine jedna od boljih defanzivnih ekipa u ligi(gledajuci ppg allowed),a ove godine su opet u top 10,tacnije 9.,po defanzivnom rejtingu!Kazes nemaju igraca za te uloge,a Jennings je jedan od vodecih kradljivaca lopte u ligi,Ellis isto tako dobar u tome,Mbah a Moute jedan od boljih wing defendera u cijeloj ligi,a Sanders ove godine u top 3 blokera lige.Da ne pominjem da su defanzivno orjentisani i Dalambert,Udoh i Tobias Harris...Njihov problem je upravo suprotno od onoga sto ti govoris.Nema ko da zabija,pa se cesto vide 'izivljavanja' Ellisa i Jennimgsa u mnogim utakmicama,a posebno kad su im povrijedjeni Udrih i Dunleavy.

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 dec 2012, 22:08

Balon je napisao/la:Normalno da je sprdnja, i moze samo sprdnja biti kad dozvolis navijacima da biraju ko ce igrati. Vrhunac cirkusa 2011, Yao izabran za prvog centra zapada a nije odigrao ni 10 utakmica.

smiješno je i da je grant hill u izboru a nije sekunde do sada odigrao a nema hicksona koji je među najboljim skakačima lige

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 30 dec 2012, 22:23

Njadraza momcad/ekipa mi je LAL a najdrazi igrac Kobe. :D

Volio bih kad bi se serija LAC nastavila, imaju dobre igrace Paul, Griffin njihovi ponajbolji igraci. Jbt koliko ovi NBA igraci mogu skocit, ovaj Griffin skace ko lud, ja sam mislio da on igra centra a nije igra 4 (SF- mislim da je ova pozicija) :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 dec 2012, 22:25

legendo al se ti nalupa u jednom jedinom postu ali nema veze :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 30 dec 2012, 22:26

likma23 je napisao/la:Njadraza momcad/ekipa mi je LAL a najdrazi igrac Kobe. :D

Volio bih kad bi se serija LAC nastavila, imaju dobre igrace Paul, Griffin njihovi ponajbolji igraci. Jbt koliko ovi NBA igraci mogu skocit, ovaj Griffin skace ko lud, ja sam mislio da on igra centra a nije igra 4 (SF- mislim da je ova pozicija) :D
4 ti je PF ili ti ga krilni centar po naski ;)
a ne mozes to brate navijat za Lakerse a bodrit Clippse :lol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 30 dec 2012, 22:27

jedino sto ja vidim d aje pogrijesio jest ovo SF....i ako momak ne prati toliko ne vidim razloga za "ismijavanje" i govoriti da lupa radi jedne jedine greske...covjek kaze da voli LAL ali da bi volio da se serija clipersa nastavi...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 dec 2012, 22:29

odma se mora naci neko po kome bi forum trebao da bude isto zatvor, ne mozes se ni nasaliti, zezati, nista, opusti se malo legendo, ne valja ti to vjeruj mi :?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 30 dec 2012, 22:30

LenBias je napisao/la:odma se mora naci neko po kome bi forum trebao da bude isto zatvor, ne mozes se ni nasaliti, zezati, nista, opusti se malo legendo, ne valja ti to vjeruj mi :?
+1
jbt pa ja liku napisao koja je pozicija 4 i u saljivom tonu drugi dio posta, odma bi neki da te vjesaju :roll:

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 30 dec 2012, 22:31

miki_92 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:odma se mora naci neko po kome bi forum trebao da bude isto zatvor, ne mozes se ni nasaliti, zezati, nista, opusti se malo legendo, ne valja ti to vjeruj mi :?
+1
jbt pa ja liku napisao koja je pozicija 4 i u saljivom tonu drugi dio posta, odma bi neki da te vjesaju :roll:
ovo nije tebi bilo napisano nego ovom prvom....ne pravi se pametan.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 dec 2012, 22:40

Melo15 je napisao/la:jedino sto ja vidim d aje pogrijesio jest ovo SF....i ako momak ne prati toliko ne vidim razloga za "ismijavanje" i govoriti da lupa radi jedne jedine greske...covjek kaze da voli LAL ali da bi volio da se serija clipersa nastavi...
UPRAVO TO!!!! ovdje se mnogi žele ispasti neki stručnjaci ili nešto. momak je došao ovdje normalno da napiše post i odmah seru! EBITE SE!

lenbias i miki, ne serite i ne pravite se pametni

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 30 dec 2012, 23:58

Kratko je Brandon Roy bio ponovno na parketu, već na povratku u dresu Minnesote je zaradio novu ozljedu i počelo se sve glasnije pričati o umirovljenju. Međutim Roy ističe kako ga nova mirovina ne zanima već se želi u što boljem stanju vratiti na parket...
Jedan od najvećih pehista među NBA zvijezdama posljednjih godina svakako je Brandon Roy. Nekadašnji član Portlanda, a danas Minnesote, bio je čak prisiljen na prijevremenu mirovinu zbog velikih problemima s koljenima, međutim ponovno se vratio na parket ove sezone u dresu Minnesote, ali problemi nisu izostali.
Tijekom predsezone je zaradio udarac u koljeno nakon kojeg su bolovi bili sve jači i sve se glasnije govorilo o novom umirovljenju. Međutim, Roy je odlučio biti uporan i krenuti u rehabilitacijski proces.
"Posljednja dva dana sam dosta razmišljao, vagao opcije i na kraju sam donio konačnu odluku. Učinit ću sve da se vratim ponovno na parket. To je moj cilj, podvrgnut ću se svim potrebnim tretmanima i želim ponovno pomoći momčadi", rekao je u subotu na izvanrednoj konferenciji za novinare Roy.
Predsjednik Minnesote David Kahn nada se da će plan uspjeti.
"Nadamo se najboljem i pripremamo na najgore. Od sveg srca želimo da se Brandon oporavi i vrati na parket, ali moramo misliti i na momčad i kako nastaviti ako ne bude mogao."
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 31 dec 2012, 00:17

Sportfanatik je napisao/la:Kratko je Brandon Roy bio ponovno na parketu, već na povratku u dresu Minnesote je zaradio novu ozljedu i počelo se sve glasnije pričati o umirovljenju. Međutim Roy ističe kako ga nova mirovina ne zanima već se želi u što boljem stanju vratiti na parket...
Jedan od najvećih pehista među NBA zvijezdama posljednjih godina svakako je Brandon Roy. Nekadašnji član Portlanda, a danas Minnesote, bio je čak prisiljen na prijevremenu mirovinu zbog velikih problemima s koljenima, međutim ponovno se vratio na parket ove sezone u dresu Minnesote, ali problemi nisu izostali.
Tijekom predsezone je zaradio udarac u koljeno nakon kojeg su bolovi bili sve jači i sve se glasnije govorilo o novom umirovljenju. Međutim, Roy je odlučio biti uporan i krenuti u rehabilitacijski proces.
"Posljednja dva dana sam dosta razmišljao, vagao opcije i na kraju sam donio konačnu odluku. Učinit ću sve da se vratim ponovno na parket. To je moj cilj, podvrgnut ću se svim potrebnim tretmanima i želim ponovno pomoći momčadi", rekao je u subotu na izvanrednoj konferenciji za novinare Roy.
Predsjednik Minnesote David Kahn nada se da će plan uspjeti.
"Nadamo se najboljem i pripremamo na najgore. Od sveg srca želimo da se Brandon oporavi i vrati na parket, ali moramo misliti i na momčad i kako nastaviti ako ne bude mogao."
realno nema od njega vise nista, ma koliko mi je to tesko reci, koljena su mu istrosena do kraja, i kad se vratio na pocetku sezone vidjelo se da nije to stari B-Roy(cak ni 20% od njega), uvijek sam ga gotivio al jbg previse je malerozan i on i cijela franšiza Trailblaizersa
@ Carlo brate sta se tripujes odma procitaj moj post pa skontaj jesam li nekog uvrijedio :!:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 dec 2012, 00:25

Brate, zajebancijom mozes natjerati covjeka da vise nikad ne udje na ovaj podforum, u tome je fazon.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 dec 2012, 00:31

Carlo je napisao/la:Brate, zajebancijom mozes natjerati covjeka da vise nikad ne udje na ovaj podforum, u tome je fazon.
Dosta što tebe moramo trpiti :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 dec 2012, 00:33

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Brate, zajebancijom mozes natjerati covjeka da vise nikad ne udje na ovaj podforum, u tome je fazon.
Dosta što tebe moramo trpiti :mrgreen:
Bolje reci "moram" ? :mrgreen:

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 31 dec 2012, 09:23

Nisam bio siguran za ovo SF pa sam napisao u zagradi "mislim da je ta pozicija" :D hvala na ispravci :D
Ne pratim puno uzivo NBA al zato po cijeli dan igram NBA 2K13 :lol: :lol: :lol: :lol: pa tako odprilike znam kak ko igra. :D

Ne moze secmene tek tako odbiti od jedne teme :mrgreen:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.