Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Majstor10
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la Majstor10 » 30 dec 2012, 23:51

Nista ne pise ovdje za transfer.. http://www.sevillafc.es/nuevaweb/inicio" onclick="window.open(this.href);return false;

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 dec 2012, 23:51

Monolog je napisao/la:
harishp je napisao/la:
ProfLSP je napisao/la:Sevilla je mali klub i za Spaniju a kamoli za Evropu.Otprilike kao Vojvodina ili Zeljeznicar u bivsoj drzavi. Maradona je tamo igrao tek na zalasku karijere.Sevilja je 6-7 klub Spanije.Ispred nje su Real,Barca,Atletico,Bilbao,Valencia,Betis..
Gdje tu Betis izvuce duse ti :lol: ,ni pod razno taj klub ne moze biti ispred Seville.
Može zato Deportivo, a tu je negdje i Sociedad. U biti, kao da je toliko bitna ta prošlost (nema veze sa trenutnim razvojem igrača), nema je ni Manchester City pa su trenutno u top 10 klubova u Evropi.
Ne moze vala ni Deportivo sigurno,Real Sociead ima vise trofej kao osvajac sampionata ali u kupu losiji i inace u evropskim takmicenjima nista osvojeno.
Ok Sevilla je relativno u padu,ali k'o pravi reci da je Sevilla mali klub i onda navesti par klubova da su bolji a u stvari duplo golo.Da ne govorim da su razlozi po nekim da je mali klub zato sto navijaju Arapi iz Andaluzijskih sela,i samo eto ima dva vise evropska kupa(samo :shock: ) od Betisa(Betis ni jedan,naravno. Pa sta bi onda rekli za navijace M.U,tamo sijeva od turbana Indijskih pa im niko zboga toga nije rekao da su mali.I da jeste,mogu misliti smijeha,na tu opasku.Svaki turban brise koju titulu evropsku :mrgreen:
Nista drugo nego na rende kora.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ProfLSP
Kontakt:

Post Postao/la ProfLSP » 31 dec 2012, 00:18

Arape sam naveo samo da priblizim Sevillu kao klub.Nema potrebe da u nedostatku argumenata mijenjas teze i govoris kako sam rekao da je zbog Arapa mali klub.Nemoj bukvalno shvatati,mozda su Betis i Deportivo manji klubovi,ali to je tu negdje.Sevilla je 6-7 klub Spanije...nije ona veliki klub ni po jednom parametru.Napisem cijelu istoriju Seville i sve docaram a ti se tako cinicno ophodis.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 dec 2012, 00:24

Pa jest mozda Sevilla 6. klub u Spaniji, i to vama lose??? Pa u Spaniji su prvih 10 klubova veliki, a prvih 30 svi veci od ovih nasih jadova. Pricamo o najjacoj ili drugoj najjacoj ligi na Svijetu. Klub koji je zadnjih godina dva puta osvojio Europa Ligu i igra LP vise puta. Malo slabije zadnjih sezona, ali to je odlican klub. Samo je problem taj Navas. Ali sama cinjenica da jedan takav igrac tamo igra, govori nesto o toj ekipi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 dec 2012, 00:28

ProfLSP je napisao/la:Arape sam naveo samo da priblizim Sevillu kao klub.Nema potrebe da u nedostatku argumenata mijenjas teze i govoris kako sam rekao da je zbog Arapa mali klub.Nemoj bukvalno shvatati,mozda su Betis i Deportivo manji klubovi,ali to je tu negdje.Sevilla je 6-7 klub Spanije...nije ona veliki klub ni po jednom parametru.Napisem cijelu istoriju Seville i sve docaram a ti se tako cinicno ophodis.
Ne moze biti nesto tu negdje ako navedes klub da je ispred ovog a ovaj recimo ni u pola nije osvojio kao taj klub kojeg podcjenjujes.Sevilla te trofeje nije osvojila prije 60 godina,vec unazad 5-6 godina i to dva uzastopna.
Valjda su titule te koje klub oznacavaju kao veci ili manji.
Problem je sto navodis pogresne klubove da bi u ovom primjeru Sevillu svstao kao sto losiji klub.
Razlozi se mogu nagadjati,ali posto je to zasad jedini Spanski klub koji ima jednog BIH reprezentativca i sansa da drugi potpise.Onda kako rekoh razlozi se mogu i pretpostaviti.
Kad vec navodis nesto,onda budi precizan.ovako nista ni sa cim.Cuj Betis bolji klub, zato sto ima veci stadion :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 dec 2012, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 31 dec 2012, 00:32

Cartman je napisao/la:Pa jest mozda Sevilla 6. klub u Spaniji, i to vama lose??? Pa u Spaniji su prvih 10 klubova veliki, a prvih 30 svi veci od ovih nasih jadova. Pricamo o najjacoj ili drugoj najjacoj ligi na Svijetu. Klub koji je zadnjih godina dva puta osvojio Europa Ligu i igra LP vise puta. Malo slabije zadnjih sezona, ali to je odlican klub. Samo je problem taj Navas. Ali sama cinjenica da jedan takav igrac tamo igra, govori nesto o toj ekipi.
to je to,recimo ovaj cska gdje je presao husujenovic iz sarajeva je gigant po tom mjerilu jer ima titula,kupova u svojoj drzavi,a van kad izdje u evropu te titule iz bugarske nista ne predstavljaju jer te taj prosjecan spanski klub od 10 utakmica 8 puta izbaci,dok recimo sevilla igra ligu u kojoj je tesko izborit uopste mjesto u evropi(jer je liga jaka) koje je ravno osvjajanju neke srednje evropske lige,i ako je malo izlazila u evropu dosta je osvojila u evropi
ipak liga petice je nesto sto predstavlja uspjeh za svakog igraca
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 31 dec 2012, 00:35, ukupno mijenjano 2 puta.

ProfLSP
Kontakt:

Post Postao/la ProfLSP » 31 dec 2012, 00:34

Cartman je napisao/la:Pa jest mozda Sevilla 6. klub u Spaniji, i to vama lose??? Pa u Spaniji su prvih 10 klubova veliki, a prvih 30 svi veci od ovih nasih jadova. Pricamo o najjacoj ili drugoj najjacoj ligi na Svijetu. Klub koji je zadnjih godina dva puta osvojio Europa Ligu i igra LP vise puta. Malo slabije zadnjih sezona, ali to je odlican klub. Samo je problem taj Navas. Ali sama cinjenica da jedan takav igrac tamo igra, govori nesto o toj ekipi.
To nije lose,niti sam rekao za Sevillu da je los klub.Tvoj komentar nema veze sa temom,ocigledno da imas potrebu braniti Sevillu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 dec 2012, 00:35

ProfLSP je napisao/la:
To nije lose,niti sam rekao za Sevillu da je los klub.Tvoj komentar nema veze sa temom,ocigledno da imas potrebu braniti Sevillu.
Ma evo vatreni sam navijac Seville.

ProfLSP
Kontakt:

Post Postao/la ProfLSP » 31 dec 2012, 00:41

harishp je napisao/la:
ProfLSP je napisao/la:Arape sam naveo samo da priblizim Sevillu kao klub.Nema potrebe da u nedostatku argumenata mijenjas teze i govoris kako sam rekao da je zbog Arapa mali klub.Nemoj bukvalno shvatati,mozda su Betis i Deportivo manji klubovi,ali to je tu negdje.Sevilla je 6-7 klub Spanije...nije ona veliki klub ni po jednom parametru.Napisem cijelu istoriju Seville i sve docaram a ti se tako cinicno ophodis.
Ne moze biti nesto tu negdje ako navedes klub da je ispred ovog a ovaj recimo ni u pola nije osvojio kao taj klub kojeg podcjenjujes.Sevilla te trofeje nije osvojila prije 60 godina,vec unazad 5-6 godina i to dva uzastopna.
Problem je sto navodis pogresne klubove da bi u ovom primjeru Sevillu svstao kao sto losiji klub.
Razlozi se mogu nagadjati,ali posto je to zasad jedini Spanski klub koji ima jednog BIH reprezentativca i sansa da drugi potpise.Onda kako rekoh razlozi se mogu i pretpostaviti.
Kad vec navodis nesto,onda budi precizan.ovako nista ni sa cim.Cuj Betis bolji klub, zato sto ima veci stadion :roll:
Druze,nisam trebao ulaziti u raspravu sa kompleksasem poput tebe koji brani klubove reprezentativaca svoje zemlje.Zamisli da Argentinci ili Brazilci brane klubove po forumima u kojima nastupaju njihovi igraci?To je isto kao da kazes...Tuzla je bolji grad od Firenze jer je to nas bosanski grad.Ok,kapiram da volis Spahica ili Stevanovica,ali shvati da je Sevilla maksimum 6. klub Spanije. Nisam ja kriv zbog toga.I ne moras ti meni govoriti za 2 trofeja UEFE,znam sve o Sevilli kao klubu a kamoli broj trofeja.To takmicenje niko ne zeli ni igrati od formiranja lige sampiona.
Zadnja izmjena: ProfLSP, dana/u 31 dec 2012, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 dec 2012, 00:42

oopppppaaaa sad nam i Sevilla losa :mrgreen: :mrgreen: idemo dalje :lol: :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 dec 2012, 00:51

ProfLSP je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Druze,nisam trebao ulaziti u raspravu sa kompleksasem poput tebe koji brani klubove reprezentativaca svoje zemlje.Zamisli da Argentinci ili Brazilci brane klubove po forumima u kojima nastupaju njihovi igraci?To je isto kao da kazes...Tuzla je bolji grad od Firenze jer je to nas bosanski grad.Ok,kapiram da volis Spahica ili Stevanovica,ali shvati da je Sevilla minimum 6. klub Spanije. Nisam ja kriv zbog toga.I ne moras ti meni govoriti za 2 trofeja UEFE,to takmicenje niko ne zeli ni igrati od formiranja lige sampiona.
Kompleksas,zato sto ti je skrenuo paznju da se ne blamiras i da zaboravljas da i drugi prate Evropske lige.
Naveo si da je Betis veci klub od Seville,sto naravno ni u ludilu nije istina.Uostalom taj klub je nastao prebjegom igraca iz bas te male Seville.
Kad vec navede Tuzlu pa Sloboda nije mogla da pokrije dugove da zaigra u tom kupu,a kamoli da osvoji :mrgreen:
Kompleksas je mala maca,kakvih neznalica ima a hoce ko fol napisu nesto pametno.
Sto neko rece i Sevilla postade mali klub,nista drugo nego se grohotom nasmijati.
Nego zao ce mi biti Stevanovica iz onakvog giganta Vojvodine u mali klub Sevillu da predje :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ProfLSP
Kontakt:

Post Postao/la ProfLSP » 31 dec 2012, 00:59

Nisam ja kriv sto gradjani grada Seville navijaju listom za Betis a arapaska sela i pregradja za Sevillu.Sevilla ni u svom gradu nema najvise navijaca.A sam si priznao da to govoris zbog Spahica i Stevanovica,prema tome pokazao si kompleks.Ja samo konstatujem da si kompleksas.Kada bi Stevanovic presao u Betis ti bi isto tako branio i Betis.

Edit,dok se Jugoslavija nije raspala Vojvodina je bila svemirski brod za Sevillu. Igrala 2 puta kup sampiona,cak cetvrtfinale.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 dec 2012, 01:08

ProfLSP je napisao/la:Nisam ja kriv sto gradjani grada Seville navijaju listom za Betis a arapaska sela i pregradja za Sevillu.Sevilla ni u svom gradu nema najvise navijaca.A sam si priznao da to govoris zbog Spahica i Stevanovica,prema tome pokazao si kompleks.
Ja sve namjerno izbjegavam da taj tvoj fakat nenormalni razlog spomenem,jer sam mislio da se salis)ali ti mrtav ozbiljan :shock: .
Navesti da je neki klub veci od ovog drugog zato sto jedni navijaju navijaci iz predgradja a drugi iz grada je ravno ludilu.Ili da kazes da je City veci klub od Uniteda bas iz tog navedenog razloga u carsiju izaci nebi smio od zayebancije.
Kompleks zato sto igra Spahic i sto ce Stevanovic igrati u Sevilli,na cemu si druze, od toga moze da se rikne.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 dec 2012, 01:13

slika

ProfLSP
Kontakt:

Post Postao/la ProfLSP » 31 dec 2012, 01:14

harishp je napisao/la:
ProfLSP je napisao/la:Nisam ja kriv sto gradjani grada Seville navijaju listom za Betis a arapaska sela i pregradja za Sevillu.Sevilla ni u svom gradu nema najvise navijaca.A sam si priznao da to govoris zbog Spahica i Stevanovica,prema tome pokazao si kompleks.
Ja sve namjerno izbjegavam da taj tvoj fakat nenormalni razlog spomene,jer sam mislio da se salis)ali ti mrtav ozbiljan.
Navesti da je neki klub veci od ovog drugog zato sto jedni navijaju navijaci iz predgradja a drugi iz grada je ravno ludilu.Ili da kazes da je City veci klub od Uniteda bas iz tog navedenog razloga u carsiju izaci nebi smio od zayebancije.
Kompleks zato sto igra Spahic i sto ce Stevanovic igrati u Sevilli,na cemu si druze od toga moze da se rikne.
Druze,Vojvodina je bila svemirski brod za Sevillu dok se nije raspala drzava u kojoj je Vojvodina nastupala.Vojvodina ima 2 nastupa u kupu sampiona i cak cetvrtfinale.A za Spahica i Stevanovica si ti sam rekao da nastupaju za taj klub i da su najvjerovatnije to razlozi zasto ih branis.Mogu i citirati taj komentar,eto ga gore.Ti se izgleda zelis nadjebavati sa mnom a ne opusteno komentarisati.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 dec 2012, 01:31

Porediti Spansku ligu i Jugoslavensku je kao prvo nadyebavanje.Tamo i Vardar mogao titulu osvojiti.A u Spaniji se krvi morao napiti da bi dosao do pozicije koja vodi u Evropu.Jugoslavija ta ista slavi finala i polufinala UEFE ko niko,dok se to Spancima po tvom ne racuna.Sta je ko fol dva puta osvojiti zaredom kup UEFE :roll:
Drugo,trece i cetvrto klub koji ima vise titula ukupno u ovom slucaju Sevilla ne moze biti manji klub od tvog Betisa.
u tom je poenta,nastavis li sa slicnim zayebancijama,ocigledno da je tvoj cilj da spamas.
Helemejse,uvijek je bilo padobranaca koji ce osporiti bilo koji klub u slucaju da koji reprezentativac ode u taj klub.Ovaj put je u vezi Stevanovica,jer to o malom i velikom klubu si mogao i na Sevillinoj temi ili Spanskoj ligi a ne bas ovdje.Toliko o kompleksima.
Pa bio on razlog zato sto neko iz Dubrave navija za Slobodu nije pravi navijac i sam je od sebe mali za razliku od onog iz centra Tuzle.Grohotom se smijem.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 dec 2012, 01:54, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ProfLSP
Kontakt:

Post Postao/la ProfLSP » 31 dec 2012, 01:45

harishp je napisao/la:Porediti Spansku ligu i Jugoslavensku je kao prvo nadyebavanje.Tamo i Vardar mogao titulu osvojiti.A u Spaniji se krvi morao napiti da bi dosao do pozicije koja vodi u Evropu.Jugoslavija ta ista slavi finala i polufinala UEFE ko niko,dok se to Spancima po tvom ne racuna.Sta je ko fol dva puta osvojiti zaredom kup UEFE :roll:
Drugo,trece i cetvrto klub koji ima vise titula ukupno u ovom slucaju Sevilla ne moze biti manji klub od tvog Betisa.
u tom je poenta,nastavis li sa slicnim zayebancijama,ocigledno da je tvoj cilj da spamas.
Helemejse,uvijek je bilo padobranaca koji ce osporiti bilo koji klub u slucaju da koji reprezentativac ode u taj klub.Ovaj put je u vezi Stevanovica,jer to o malom i velikom klubu si mogao i na Sevillinoj temi ili Spanskoj ligi a ne bas ovdje.Toliko o komleksima.
Pa bio on razlog zato sto neko iz Dubrave navija za Slobodu nije pravi navijac i sam je od sebe mali za razliku od iz centra Tuzle.Grohotom se smijem.
Spanci imaju Real koji je zbog stranaca i novca osvajao titule.A novac je imao jer je Madrid na celu sa diktatorom Francom izrabljivao ostale narode u toj zemlji.Jugoslavija je uvijek bila bolja od Spanije a nasi klubovi su listom izbacivali njihove iz takmicenja.Osim Reala a i on je gubio cesto od nasih klubova.Kada ti dodje Spanac racunas da si prosao u naredno kolo.Eto,takav je bio omjer.Nemas pojma o fudbalu a logika ti je slabija strana.Nisi ni duhovit.Nisi svjestan koja si sportska neznalica.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 dec 2012, 01:55

Cartman je napisao/la:slika
Helemnejse.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 31 dec 2012, 09:33

ProfLSP je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ja sve namjerno izbjegavam da taj tvoj fakat nenormalni razlog spomene,jer sam mislio da se salis)ali ti mrtav ozbiljan.
Kompleks zato sto igra Spahic i sto ce Stevanovic igrati u Sevilli,na cemu si druze od toga moze da se rikne.
Druze,Vojvodina je bila svemirski brod za Sevillu dok se nije raspala drzava u kojoj je Vojvodina nastupala.Vojvodina ima 2 nastupa u kupu sampiona i cak cetvrtfinale.A za Spahica i Stevanovica si ti sam rekao da nastupaju za taj klub i da su najvjerovatnije to razlozi zasto ih branis.Mogu i citirati taj komentar,eto ga gore.Ti se izgleda zelis nadjebavati sa mnom a ne opusteno komentarisati.
Ja cim sam vidio da dezurni troll sletio na temu kontam ko li je sad zrtva,kad ono ti gori od njega. Legendo,covjek brani Sevillu iz istih razloga iz kojih je ti (ocigledno) omalovazavas.
Sevilla je SAD svemirski brod za Vojvodinu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 dec 2012, 12:44

http://www.****.rs/news.php?news=90067#send_comments" onclick="window.open(this.href);return false;
Butorović za ****.RS: Stevanović nije prodat Sevilji!

- Još uvek nema ništa konkretno, nemamo dogovor. Niko ne postavlja pitanje hoćemo li ga mi pustiti da ode? Nemamo zvaničnu ponudu kao što mnogi pišu, sve je to još u fazi telefonskih razgovora i mejlova - dodao je predsednik Novosađana, koji kaže da su planirana nova pojačanja, ali da nije trenutak da se o tome još govori u javnosti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DeeWa, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, jasmin10, Zglavkar i 55 gostiju.