Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Sveti
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Sveti » 30 dec 2012, 15:52

IGRAČINA !!!!!

nije bilo potrebe da mu ne pripišu i treći gol dušmani :evil: :evil:
naprijed rejal

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 30 dec 2012, 15:57

Treci mu gol nije priznat, i to je sada gotova stvar.

Zivot ide dalje!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2012, 16:39

exbabilon je napisao/la:Zbog ovakvih stvari je vecini cudno sto nagradu za forumasa godine dobija neko ko fakat pise nesto pametno, a ne kojekakve "homoriste" koje se smorise kako bi izmamile osmijeh na lica ostalih forumasa. Jos gore od toga je to sto oni iz rupa u kojim jedva fataju konekciju uzimaju sebi za pravo da kenjaju po najboljim ambasadorima nase zemlje. A najgore od svega je sto nailaze na odobravanje ostalih...
Uh sto smo osjetljivi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 dec 2012, 00:42

A ko je babo ?

slika

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 31 dec 2012, 00:47

Cartman je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Zbog ovakvih stvari je vecini cudno sto nagradu za forumasa godine dobija neko ko fakat pise nesto pametno, a ne kojekakve "homoriste" koje se smorise kako bi izmamile osmijeh na lica ostalih forumasa. Jos gore od toga je to sto oni iz rupa u kojim jedva fataju konekciju uzimaju sebi za pravo da kenjaju po najboljim ambasadorima nase zemlje. A najgore od svega je sto nailaze na odobravanje ostalih...
Uh sto smo osjetljivi.
Ma ja, jos ispadnes cudak sto ti ovakve stvari zasmetaju. Meni ni u dzep ni iz dzepa, al kako da ocekujemo da nas neko drugi cijeni, kad mi pljujemo po rijetkim stvarima koje vrijede, a dolaze iz BiH.

EDIT
Tek ti sad vidim avatar i kontam kome se uopce pravdam. Vidic je ipak klasa, Dzeki kroz noge probacivao...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 31 dec 2012, 00:54

OTNYS_YNWA je napisao/la:A ko je babo ?

slika
šta širi ruke?, nije Ibrakadabra.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 31 dec 2012, 01:05

slika
on nije sigurno, neki hrvatski politicar je :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 dec 2012, 01:09

exbabilon je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Uh sto smo osjetljivi.
Ma ja, jos ispadnes cudak sto ti ovakve stvari zasmetaju. Meni ni u dzep ni iz dzepa, al kako da ocekujemo da nas neko drugi cijeni, kad mi pljujemo po rijetkim stvarima koje vrijede, a dolaze iz BiH.

EDIT
Tek ti sad vidim avatar i kontam kome se uopce pravdam. Vidic je ipak klasa, Dzeki kroz noge probacivao...
Sta je to problem u Vidicu? Covjeku koji je prije par dana posjetio bolesno dijete iz BiH u bolnici. O Vidicu kao igracu ne vrijedi pricat, veci i od Dzeke i od bilo kojeg od nasih igraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 dec 2012, 01:33

KO JE BABO!?

:mrgreen:

a muX? Ovo je tema Edin Dzeko, a ne Zlatan Ibrahimović.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 dec 2012, 01:35

Cartman je napisao/la: Sta je to problem u Vidicu? Covjeku koji je prije par dana posjetio bolesno dijete iz BiH u bolnici. O Vidicu kao igracu ne vrijedi pricat, veci i od Dzeke i od bilo kojeg od nasih igraca.
Ti iz Norveške znaš koji su naši.
DRUG NEBI TI PUNCA

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 31 dec 2012, 01:36

Ja volim sve ljude koji su normalni i koji nisu iskvareni niti zadojeni, pa cak i ako su to Kinezi, Japanci, Rusi, Srbi, Hrvati, ili Albanci.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 dec 2012, 01:42

muXmania je napisao/la:

slika
šta širi ruke?, nije Ibrakadabra.
Mozda je jelavic, ha? :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 dec 2012, 01:45

muX ba, sto ti je krivo sto je Dzekson babo :?:

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 31 dec 2012, 01:48

neo je napisao/la:Ja volim sve ljude koji su normalni i koji nisu iskvareni niti zadojeni, pa cak i ako su to Kinezi, Japanci, Rusi, Srbi, Hrvati, ili Albanci.
Bravo za tebe, sad ispada da mi nismo takvi. Pitanje je samo jel srpske forume krase slike Dzeke, Spahica, Pjanica...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 dec 2012, 02:05

neo je napisao/la:Ja volim sve ljude koji su normalni i koji nisu iskvareni niti zadojeni, pa cak i ako su to Kinezi, Japanci, Rusi, Srbi, Hrvati, ili Albanci.
Volim i ja ali oni nisu moj narod i boli me neka stvar za njihove uspone i padove.
Nisam nacionalista ali moj narod je samo jedan narod i moja domovina je samo jedna domovina. Edin Dzeko je moj/nas a neki tamo Kinez, Srbijanac ili Japanac to sigurno nije. Srbiju i Hrvatsku smatram svojom domovinom isto koliko i Senegal, a to znaci 0% (ali to i dalje ne znaci da ih mrzim).

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 dec 2012, 02:17

Big d-Eddy

slika

Always who ?

slika

s bluemoon-a :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ProfLSP
Kontakt:

Post Postao/la ProfLSP » 31 dec 2012, 02:19

SamoZeljo je napisao/la:
Volim i ja ali oni nisu moj narod i boli me neka stvar za njihove uspone i padove.
Nisam nacionalista ali moj narod je samo jedan narod i moja domovina je samo jedna domovina. Edin Dzeko je moj/nas a neki tamo Kinez, Srbijanac ili Japanac to sigurno nije. Srbiju i Hrvatsku smatram svojom domovinom isto koliko i Senegal, a to znaci 0% (ali to i dalje ne znaci da ih mrzim).
Ne mrzis ih,ali ti je ipak krivo kada pripadnik tvog naroda postavi sliku nekog srpskog igraca.Znaci,dobar sunarodnik je samo onaj ko razmislja kao ti.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 dec 2012, 02:26

ProfLSP je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
Ne mrzis ih,ali ti je ipak krivo kada pripadnik tvog naroda postavi sliku nekog srpskog igraca.Znaci,dobar sunarodnik je samo onaj ko razmislja kao ti.
Ne, ja nigdje nisam rekao da mi smeta kad to neko drugi uradi. Ko sam ja da postavljam neke (nazovimo) standarde? Ja sam rekao svoje misljenje i ono sto je meni normalno. Svako ima svoje.

Ukratko, ja sam samo rekao da mi je svejedno, Suarez, Modric, Vidic ili Messi. Svi su oni za mene 100% stranci. Ali to ne znaci da ja mrzim taj narod i te drzave i da mi nisu normalni ljudi koji drugacije razmisljaju.

ProfLSP
Kontakt:

Post Postao/la ProfLSP » 31 dec 2012, 02:34

Cemu takva spika? Kao Vidic iz Uzica nije tvoj narod,a Dzeko iz Sarajeva jeste.Izmedju ta 2 grada je vazdusna linija 20 km.To ti je isto,samo razlicita vjera.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 dec 2012, 02:48

ProfLSP je napisao/la:Cemu takva spika? Kao Vidic iz Uzica nije tvoj narod,a Dzeko iz Sarajeva jeste.Izmedju ta 2 grada je vazdusna linija 20 km.To ti je isto,samo razlicita vjera.
Jedan brani boje moje domovine a drugi ne. Treba li da ti nacrtam?
Ne pricam o vjeri i ne pada mi na pamet da to radim na ovom sportskom forumu. Nije ni Barbarez bio moja vjera ali sam ga smatrao 100% svojim. Svojima smatram samo one koji moju domovinu smatraju svojom!
Bosna i Hercegovina je moja domovina, svaka druga drzava to nije, svejedno da li granici sa BiH ili ne.
KRAJ PRICE! (tema je Edin Dzeko, BOSANSKI Dijamant)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada i 16 gostiju.