nije bilo potrebe da mu ne pripišu i treći gol dušmani

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Uh sto smo osjetljivi.exbabilon je napisao/la:Zbog ovakvih stvari je vecini cudno sto nagradu za forumasa godine dobija neko ko fakat pise nesto pametno, a ne kojekakve "homoriste" koje se smorise kako bi izmamile osmijeh na lica ostalih forumasa. Jos gore od toga je to sto oni iz rupa u kojim jedva fataju konekciju uzimaju sebi za pravo da kenjaju po najboljim ambasadorima nase zemlje. A najgore od svega je sto nailaze na odobravanje ostalih...
Ma ja, jos ispadnes cudak sto ti ovakve stvari zasmetaju. Meni ni u dzep ni iz dzepa, al kako da ocekujemo da nas neko drugi cijeni, kad mi pljujemo po rijetkim stvarima koje vrijede, a dolaze iz BiH.Cartman je napisao/la:Uh sto smo osjetljivi.exbabilon je napisao/la:Zbog ovakvih stvari je vecini cudno sto nagradu za forumasa godine dobija neko ko fakat pise nesto pametno, a ne kojekakve "homoriste" koje se smorise kako bi izmamile osmijeh na lica ostalih forumasa. Jos gore od toga je to sto oni iz rupa u kojim jedva fataju konekciju uzimaju sebi za pravo da kenjaju po najboljim ambasadorima nase zemlje. A najgore od svega je sto nailaze na odobravanje ostalih...
šta širi ruke?, nije Ibrakadabra.OTNYS_YNWA je napisao/la:A ko je babo ?
on nije sigurno, neki hrvatski politicar jeOTNYS_YNWA je napisao/la:A ko je babo ?
Sta je to problem u Vidicu? Covjeku koji je prije par dana posjetio bolesno dijete iz BiH u bolnici. O Vidicu kao igracu ne vrijedi pricat, veci i od Dzeke i od bilo kojeg od nasih igraca.exbabilon je napisao/la:Ma ja, jos ispadnes cudak sto ti ovakve stvari zasmetaju. Meni ni u dzep ni iz dzepa, al kako da ocekujemo da nas neko drugi cijeni, kad mi pljujemo po rijetkim stvarima koje vrijede, a dolaze iz BiH.Cartman je napisao/la:Uh sto smo osjetljivi.exbabilon je napisao/la:Zbog ovakvih stvari je vecini cudno sto nagradu za forumasa godine dobija neko ko fakat pise nesto pametno, a ne kojekakve "homoriste" koje se smorise kako bi izmamile osmijeh na lica ostalih forumasa. Jos gore od toga je to sto oni iz rupa u kojim jedva fataju konekciju uzimaju sebi za pravo da kenjaju po najboljim ambasadorima nase zemlje. A najgore od svega je sto nailaze na odobravanje ostalih...
EDIT
Tek ti sad vidim avatar i kontam kome se uopce pravdam. Vidic je ipak klasa, Dzeki kroz noge probacivao...
Ti iz Norveške znaš koji su naši.Cartman je napisao/la: Sta je to problem u Vidicu? Covjeku koji je prije par dana posjetio bolesno dijete iz BiH u bolnici. O Vidicu kao igracu ne vrijedi pricat, veci i od Dzeke i od bilo kojeg od nasih igraca.
Mozda je jelavic, ha?muXmania je napisao/la:šta širi ruke?, nije Ibrakadabra.OTNYS_YNWA je napisao/la:A ko je babo ?
Bravo za tebe, sad ispada da mi nismo takvi. Pitanje je samo jel srpske forume krase slike Dzeke, Spahica, Pjanica...neo je napisao/la:Ja volim sve ljude koji su normalni i koji nisu iskvareni niti zadojeni, pa cak i ako su to Kinezi, Japanci, Rusi, Srbi, Hrvati, ili Albanci.
Volim i ja ali oni nisu moj narod i boli me neka stvar za njihove uspone i padove.neo je napisao/la:Ja volim sve ljude koji su normalni i koji nisu iskvareni niti zadojeni, pa cak i ako su to Kinezi, Japanci, Rusi, Srbi, Hrvati, ili Albanci.
Ne mrzis ih,ali ti je ipak krivo kada pripadnik tvog naroda postavi sliku nekog srpskog igraca.Znaci,dobar sunarodnik je samo onaj ko razmislja kao ti.SamoZeljo je napisao/la:Volim i ja ali oni nisu moj narod i boli me neka stvar za njihove uspone i padove.neo je napisao/la:Ja volim sve ljude koji su normalni i koji nisu iskvareni niti zadojeni, pa cak i ako su to Kinezi, Japanci, Rusi, Srbi, Hrvati, ili Albanci.
Nisam nacionalista ali moj narod je samo jedan narod i moja domovina je samo jedna domovina. Edin Dzeko je moj/nas a neki tamo Kinez, Srbijanac ili Japanac to sigurno nije. Srbiju i Hrvatsku smatram svojom domovinom isto koliko i Senegal, a to znaci 0% (ali to i dalje ne znaci da ih mrzim).
Ne, ja nigdje nisam rekao da mi smeta kad to neko drugi uradi. Ko sam ja da postavljam neke (nazovimo) standarde? Ja sam rekao svoje misljenje i ono sto je meni normalno. Svako ima svoje.ProfLSP je napisao/la:Ne mrzis ih,ali ti je ipak krivo kada pripadnik tvog naroda postavi sliku nekog srpskog igraca.Znaci,dobar sunarodnik je samo onaj ko razmislja kao ti.SamoZeljo je napisao/la:Volim i ja ali oni nisu moj narod i boli me neka stvar za njihove uspone i padove.neo je napisao/la:Ja volim sve ljude koji su normalni i koji nisu iskvareni niti zadojeni, pa cak i ako su to Kinezi, Japanci, Rusi, Srbi, Hrvati, ili Albanci.
Nisam nacionalista ali moj narod je samo jedan narod i moja domovina je samo jedna domovina. Edin Dzeko je moj/nas a neki tamo Kinez, Srbijanac ili Japanac to sigurno nije. Srbiju i Hrvatsku smatram svojom domovinom isto koliko i Senegal, a to znaci 0% (ali to i dalje ne znaci da ih mrzim).
Jedan brani boje moje domovine a drugi ne. Treba li da ti nacrtam?ProfLSP je napisao/la:Cemu takva spika? Kao Vidic iz Uzica nije tvoj narod,a Dzeko iz Sarajeva jeste.Izmedju ta 2 grada je vazdusna linija 20 km.To ti je isto,samo razlicita vjera.
Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada i 16 gostiju.