Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Sto se tice utakmice,podjeljen sam.Iako mi je drago zbog Dzekinih golova koje je zabio u utakmici koju je poceo,nije mi drago zbog 3 gola koje smo primili od Norwicha.Ali neka se bodovi pisu,vazno je da ekipa nastavi sa dobrom igrom,rezultatima i golovima.Cekamo mercato da vidimo promjene u klubu,moglo bi biti svega.Zasad samo treba pobjedivati,a United nece jos dugo da drzi bodovnu prednost.
Keep walking.
Kao sto sam i ocekivao kanarinci i njihova odbrana jednostavno nemaju lijeka za City ali nisam ocekivao da ce dati tri gola Hartu.Crveni karton smijesan ali eto treba se nositi i sa tim.Da bog da svaku utakmicu sudija osteti City a da se pobjedi.Slijede sada dvije utakmice na Etihadu a nadati se da United na gostovanjima barem jednu odigra nerijeseno.Oba napadaca poentirala i mislim da je to dobro najvise zbog samopuzdanja.Dzeko odigrao sjajno dobro se otkrivao prva dva gola iz sjajnih akcija.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Guardiola potpisao predugovor sa Manchester Cityjem.
Vjerovatno patka.
Vjerovatno patka.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Naravno da je patka... taj ni G.Maocu ne moze voditi....M4kaveli je napisao/la:Guardiola potpisao predugovor sa Manchester Cityjem.
Vjerovatno patka.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Znao sam da ces se ti javiti.
Nije valjda da Mancini ima ugovor do 2017-te ?
Nije valjda da Mancini ima ugovor do 2017-te ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Naravno da ima.... Seici nece svakom dati da upravlja klubom toliko dugo. al' eto Klasnom su dali...... Jer je klasa....
I onda nakon toga neka preuzme klupu Italije i da je vrati na 1. mjesto na FIFA listi......
I onda nakon toga neka preuzme klupu Italije i da je vrati na 1. mjesto na FIFA listi......
Stvarno oni arapi nisu normalni.
Kome su oni dali da vodi jedan klub toliko godina ..
Vidi se da i ti znas o fudbalu k'o i oni.
Sva sreca pa su toliko normalni pa tebi nisu dozvolili da vodis City.... Ti bi sa njima osvojio Zlatnu kantu..... Osvajanje toga ti ocegledno ide od ruke....M4kaveli je napisao/la:Stvarno oni arapi nisu normalni.
Forma je prolazna, klasa je vjecna.... Don Mancini....
- Cautinho
- Kontakt:
Danas protiv Stokea.Tu bi se stvarno trebalo fokusirati za napad,ne bi cudilo kad bi poceli sa 3 napadaca:Dzeko,Tevez i Aguero.U nastavku neka udje Balo.O neprobojnoj obrani Stokea ne treba trositi rijeci.Nije nemoguce dati im gol,ali posteno cemo se namuciti.Bilo bi super kad bi rano dali gol,kao u prosloj utakmici,pa onda bi se Stoke otvorio i imali bi neku priliku.Ovo je vazna utakmica,trebala bi nam pobjeda,kiks se ne smije desit.Obratit cu paznju i na United,jer i oni mogu kiksati,ali bi mi to trebali iskoristiti.Sretna Nova svima.
Keep walking.
Sastav bez puno izmjena:Hart-Zaba-Kompany-Lescott-Clichy-Barry-Yaya-Milner-Silva-Aguero-Big Ed.Ove godine Stoke odlican i u gostima.Beg-Huth-Shawcross cine po meni jednu od najboljih odbrana.Ali vidit cemo bit ce tesko.Nadam se da Wigan moze nes napravit ali i to je tesko ocekivat jer je United bas u naletu.Cautinho je napisao/la:Danas protiv Stokea.Tu bi se stvarno trebalo fokusirati za napad,ne bi cudilo kad bi poceli sa 3 napadaca:Dzeko,Tevez i Aguero.U nastavku neka udje Balo.O neprobojnoj obrani Stokea ne treba trositi rijeci.Nije nemoguce dati im gol,ali posteno cemo se namuciti.Bilo bi super kad bi rano dali gol,kao u prosloj utakmici,pa onda bi se Stoke otvorio i imali bi neku priliku.Ovo je vazna utakmica,trebala bi nam pobjeda,kiks se ne smije desit.Obratit cu paznju i na United,jer i oni mogu kiksati,ali bi mi to trebali iskoristiti.Sretna Nova svima.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Nesto mi se cini,mada ne gledam utakmicu,da Stoke igra kako oni najbolje znaju,a to je da se brane i izbijaju lopte,bez i jednog suta na gol,a kamol sanse.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Cityu poklonjen penal,prekršaj je bio van 16 metara međutim tada je City već vodio 2:0 i Stoke nije mogao ništa.
Bitnije je to da se Aguero povrijedio i to zadnja loža,mogao bi puno pauzirati.
You'll never walk alone.
Ne bi sigurno nista promijenilo,ali nešto mi čudno da se Cityu poklanjaju ovoliko ti penale ovi sezone.VolimLiverpool je napisao/la:Cityu poklonjen penal,prekršaj je bio van 16 metara međutim tada je City već vodio 2:0 i Stoke nije mogao ništa.
Ovo je sigurno 4 poklonjeni penal ove sezone.
Au,evo vidio sam snimku.Ko je sudio bio? Ovo se iz aviona vidjelu da nije bilo unutra.
Nije fino ovako pricati pa o bilo kojem igracuVolimLiverpool je napisao/la: Bitnije je to da se Aguero povrijedio i to zadnja loža,mogao bi puno pauzirati.
Karma je cudna...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ali 'ladno su pomerili reklame skoro do aut linije kako se ne bi mogli zaletati na izvodjenju auta.
Kakvi su oni ludaci.
Kakvi su oni ludaci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za Paju
Mancini priznao: Van Persie je razlika između Uniteda i Cityja
"Robin van Persie je razlika između Manchester Uniteda i nas", priznao je trener Manchester Cityja Roberto Mancini.
Talijanski stručnjak otkrio je da je bio blizu dovođenja Van Persieja.
"Željeli smo ga dovesti jer znamo da je odličan igrač i bili smo jako, jako blizu. To se nije ostvarilo i sada ne možemo ništa promijeniti. Bili smo jako blizu tri ili četiri mjeseca prije Uniteda, ali nije novac odlučio", rekao je Mancini o napadaču koji je u United stigao iz Arsenala za 24 milijuna funti.
"On je totalno drugačiji od svih ostalih napadača. Željeli smo ga za Ligu prvaka i prvenstvo."
Mancini je zadovoljan sa svojim napadačima (Aguerom, Tevezom, Džekom i Balotellijem), ali...
"Kada možete dovesti još jednog sjajnog igrača, to trebate napraviti. S Van Persiejem bismo mogli igrati s tri napadača."
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..