Zlatan Bajramović
- Principatus
- Kontakt:
Re: Zlatan Bajramović
Hajmo Bajramovicu izbaci danas geron.. ehh mislim Bayern iz DFB kupa. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sta kazesPrincipatus je napisao/la:Hajmo Bajramovicu izbaci danas geron.. ehh mislim Bayern iz DFB kupa.

Zlatan se uklopio u sivilo ekipe Frankfurta, u prvom poluvremenu imao par ostrih startova, gdje je mozda i koji karton visio u zraku. Trener ga zamjenio u drugom, nek' Zlaji bude stretnije protiv manje opakih ekipa

Vom Jäger zum Gejagten
- Principatus
- Kontakt:
Grrmpf. 
Nisam nazalost (ili ne
) vidio utakmicu, ali kao sto sam do sada ovdje nacuo je da je Bajramovic zajedno sa ekipom potonuo. Sta kazu ovi sto su gledali utakmicu, Bajramovic protiv Portugala ili ne?
Nema veze Bayernovac, hajde i da pobjedite DFB, jer prvak necete biti.
Ustvari ko zna mozda se Bayern i Hoffenheim sukobe ovdje u Berlinu, i Ibisevic im ponovo zabije koji.

Nisam nazalost (ili ne

Nema veze Bayernovac, hajde i da pobjedite DFB, jer prvak necete biti.

Ustvari ko zna mozda se Bayern i Hoffenheim sukobe ovdje u Berlinu, i Ibisevic im ponovo zabije koji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Iskreno receno sa onakvim ,,naivnim,,startovima i sudija koji nije pretenciozan u Lisabonu bi vec u prvom poluvremenu izvadio dva zuta Bajri sad pa sad.Vile ga nosile da ne dobije karton na jucernjasnjem susretu.Principatus je napisao/la:Grrmpf.
Nisam nazalost (ili ne) vidio utakmicu, ali kao sto sam do sada ovdje nacuo je da je Bajramovic zajedno sa ekipom potonuo. Sta kazu ovi sto su gledali utakmicu, Bajramovic protiv Portugala ili ne?
Nema veze Bayernovac, hajde i da pobjedite DFB, jer prvak necete biti.![]()
![]()
Frankfurt cjeli je igrao za usrane motke a Bajro im svesrdno ,,pomagao,,
Sa ovakvom igrom i klupa bi mu bila upitna,sto se tice Portugala.
Ali opet znajuci Bajru da on zna mnogo toga dobrog,da je imao troduplo vise izostanka od Vede radi povrede iskreno se nadam da ce makar biti spreman da zamjeni Muratovica u drugom poluvremenu ako nista drugo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 okt 2009, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
malo sam te tekme gledao ali sam upratio u proslu subotu-nedelju iste ekipe i tada je bajramovic odigrao (posebno drugo poluvrijeme) jako dobro. e sada ne znam , potonula cijela ekipa pa možda i on ili se nisu htjeli boriti ali je glupo sada postavljati stvari kao da nije ni za klupe. odigrao je posljednjih par tekmi jako dobro. mislim i vjerujem da se eintracht nije ni htio boriti za kup, već su se usmjerili na prvenstvo. jedva ih je bayern pobijedio u munchenu i sada odjednom par dana kasnije četvorka u frankfurtu. cudno brate
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Kakav muratovic.. krampa jos nemoze ni 60 minuta odigratharishp je napisao/la:Iskreno receno sa onakvim ,,naivnim,,startovima i sudija koji nije pretenciozan u Lisabonu bi vec u prvom poluvremenu izvadio dva zuta Bajri sad pa sad.Vile ga nosile da ne dobije karton na jucernjasnjem susretu.Principatus je napisao/la:Grrmpf.
Nisam nazalost (ili ne) vidio utakmicu, ali kao sto sam do sada ovdje nacuo je da je Bajramovic zajedno sa ekipom potonuo. Sta kazu ovi sto su gledali utakmicu, Bajramovic protiv Portugala ili ne?
Nema veze Bayernovac, hajde i da pobjedite DFB, jer prvak necete biti.![]()
![]()
Frankfurt cjeli je igrao za usrane motke a Bajro im svesrdno ,,pomagao,,
Sa ovakvom igrom i klupa bi mu bila upitna,sto se tice Portugala.
Ali opet znajuci Bajru da on zna mnogo toga dobrog,da je imao troduplo vise izostanka od Vede radi povrede iskreno se nadam da ce makar biti spreman da zamjeni Muratovica u drugom poluvremenu ako nista drugo.
Obavezno pogledati prvo poluvrjeme od jucer,stoper ih je ukopao i tip zasluzeno dobio 6 ili 0.Bajro bolje prosao sa 5 ili kecom ali vala i cjela ekipa je bila za mokrog strika.džakailibu je napisao/la:malo sam te tekme gledao ali sam upratio u proslu subotu-nedelju iste ekipe i tada je bajramovic odigrao (posebno drugo poluvrijeme) jako dobro. e sada ne znam , potonula cijela ekipa pa možda i on ili se nisu htjeli boriti ali je glupo sada postavljati stvari kao da nije ni za klupe. odigrao je posljednjih par tekmi jako dobro. mislim i vjerujem da se eintracht nije ni htio boriti za kup, već su se usmjerili na prvenstvo. jedva ih je bayern pobijedio u munchenu i sada odjednom par dana kasnije četvorka u frankfurtu. cudno brate
I laktasi bi ih nakantali jucer sa onakvom igrom.Za kup nebih rekao to jedina sansa za manje ekipe da vide Evropu.
A ako to nece koji im je onda cilj igranja.Tek onako da se pojave u BL nebih rekao.Bas je cudno.
P.S @Noa ako Bajro ne bude popravio ,,stimung,,za dvije hefte se nemoj se iznenaditi da ti Muratovic-,,krampa,, odigra i cjelih 90 minuta

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo Bajramovic usao u igru u 66' minuti, kod rezultata 2:1 za Frankfurt, hajmo Zlatane mozes i ti zabiti jedan gol Bohumu...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- velez_mostar
- Kontakt:
Dobar Bajramovic danas ,rastrcan ,pokriva dosta terena ,na iskustvo uzima loptu ,gradi se...navlaci igrace na sebe ,lijepo i razigrava ,i mislim da bi trebao biti u pocetnih jedanaest u Lisabonu ,a da malo Muratovic odmori.
Zanima me da li je Bajramovic povrijedjen, jer je onaj manijak zestoko startovao na njega, dobio je i crveni za to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- majestic24
- Kontakt:
Dok mediji nisu objavili vjerovatno nije. Znas kako kazu "Lose vijesti brzu putuju"!!!Virtu4l je napisao/la:Zanima me da li je Bajramovic povrijedjen, jer je onaj manijak zestoko startovao na njega, dobio je i crveni za to.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- velez_mostar
- Kontakt:
Evo kralja u pocetnom sastavu protiv Leverkusena!Odlicno!
-
- Kontakt:
rekoh da se ukljucim da gledam tekmu kad 5 minut i 2:0
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sumnjam da će Frankfurt večeras proći ispod 5 komada 

- majestic24
- Kontakt:
Sta je s Zlatanom,da li se ustalio u momcadi???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
hahahaha sta ima jarane kako simajestic24 je napisao/la:Sta je s Zlatanom,da li se ustalio u momcadi???

- miralem444
- Kontakt:
bajramovic opet na operaciju.....kako nema srce....zlatane uz tebe smo....
Sezona gotova za BAJRAMOVICA!!!
Zlatan Bajramović narednih tjedana neće moći biti na raspolaganju Eintracht Frankfurtu, a moguće je da je za njega sezona gotova.
30-godišnji veznjak će u utorak morati na operaciju lijeve pete, ali hoće li još ijednom nastupiti u ovoj sezoni to se još neko vrijeme neće znati, riječi su liječnika momčadi Matthiasa Felda.
Još jedan pehista je Ümit Korkmaz koji će zbog ozljede nožnog palca biti odsutan narednih 3 tjedna, tako da će sa Amanatidisom i Vasosokijem treneru Michaelu Skibbeu dugoročno faliti još dva stupa u momčadi.
gotova za Bajramovića?
Zlatan Bajramović narednih tjedana neće moći biti na raspolaganju Eintracht Frankfurtu, a moguće je da je za njega sezona gotova.
30-godišnji veznjak će u utorak morati na operaciju lijeve pete, ali hoće li još ijednom nastupiti u ovoj sezoni to se još neko vrijeme neće znati, riječi su liječnika momčadi Matthiasa Felda.
Još jedan pehista je Ümit Korkmaz koji će zbog ozljede nožnog palca biti odsutan narednih 3 tjedna, tako da će sa Amanatidisom i Vasosokijem treneru Michaelu Skibbeu dugoročno faliti još dva stupa u momčadi.
gotova za Bajramovića?
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
miralem444 je napisao/la:bajramovic opet na operaciju.....kako nema srce....zlatane uz tebe smo....
gotova za Bajramovića?
da nazalost....covjek je stvarnoo peh

Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997
sta ces i to se desi..
Zlatane nadam se da ces se brzo oporaviti i vratiti na teren.. trebas nam za EP.
Zlatane nadam se da ces se brzo oporaviti i vratiti na teren.. trebas nam za EP.
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.