Jedino sam uspeo da shvatim ovo partner Spahicu u reprezenzaciji,ostalo nista.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nisam rekao da je Sevilla mali klub,vec sam kazao da ona nije veliki klub.Ne moze biti veliki klub ekipa koja je samo jedanput bila prvak svoje zemlje.juznjak> je napisao/la:Betis je najpopularniji u Andaluziji, klubske boje su zelena i bijela koje kao i na zastavi Andaluzije. Betis je po broju navijaca po nekim istrazivanjima cetvrti ili peti klub Spanije . Sevilla ima primat samo u gradu. Mada je i to upitno posto sam nedavno vidio na jednoj akenti da Betis ima za 2% vise navijaca u gradu . Betis je mnogo veci klub nego li to njegove titule govore . On je u drugoj ligi imao prosjek od 35 000 po utakmici ,prvi su od kralja Alonsa dobili pecat Real ,tako da su oni prvi postali kraljevski klub .Ali za mene je Sevilla veci klub u to nema sumnje . Imaju mnogo vise trofeja ,3 Evropska Cupa uvijek imaju vecu tezinu nego li domaci Cupovi,iako je i u Cupu Kralja Sevilla uspjesnija . Ne znam kako neko moze napisati da je Sevilla mali klub . Sutra pocinje prijelazni rok stoga ocekujemo dobre vijesti .Napisao sam da Sevilla nema nista slabiji roster od Valencie,Malage ili Levantea. Jednostavno Micel ih koci da napreduju,kada on dobije otkaz Sevilla ce se prikljuciti samom vrhu .
ProfLSP je napisao/la:Sevilla je mali klub i za Spaniju a kamoli za Evropu.Otprilike kao Vojvodina ili Zeljeznicar u bivsoj drzavi. Maradona je tamo igrao tek na zalasku karijere.Sevilja je 6-7 klub Spanije.Ispred nje su Real,Barca,Atletico,Bilbao,Valencia,Betis..
Pa baš da igra u prvoj postavi , ne bih baš rekao .. Na njegovoj poziciji igra Jesus Navas, legenda i jedan od najboljih , najbitnijih i najcjenjenijih u Sevilli . Također je kapiten (koliko znam , ne pratim puno Sevillu) . Ali moguće je da će njihov trener isprobavati različite formacije u kojoj će Stevanović moći igrati na nekoj poziciji desnog veznog, gdje se može vraćati u odbranu ( a on to zna raditi ) , a također ići i u napad kada treba.astra1922 je napisao/la:odlican klub za stevanovica.mislim da ce ako se transfer realizuje imati velike sanse da igra u prvoj postavi.meni odma drago ugovor je na 4 godine ,egzistencija je obezbjedena
ma dobro..nije on toliko smotan..zna on igrati i po lijevoj strani...nije valjda preplacen da igra po desnoj samo...sta vise..to bi dalo sirinu sevilli..jer je poznato da igraju uglavnom preko navasa..pa protivniku i nije tesko da ih zaustave..jer im se prakticki igra bazira na jednom igracu..preuvelicano recenoviKK je napisao/la:Pa baš da igra u prvoj postavi , ne bih baš rekao .. Na njegovoj poziciji igra Jesus Navas, legenda i jedan od najboljih , najbitnijih i najcjenjenijih u Sevilli . Također je kapiten (koliko znam , ne pratim puno Sevillu) . Ali moguće je da će njihov trener isprobavati različite formacije u kojoj će Stevanović moći igrati na nekoj poziciji desnog veznog, gdje se može vraćati u odbranu ( a on to zna raditi ) , a također ići i u napad kada treba.astra1922 je napisao/la:odlican klub za stevanovica.mislim da ce ako se transfer realizuje imati velike sanse da igra u prvoj postavi.meni odma drago ugovor je na 4 godine ,egzistencija je obezbjedena
Jedna zanimljiva stvar je da , na wikipedia stranici Seville , neko je već editovao i ubacio Stevanovića na popis igrača sa brojem 25![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Sevilla_FC#Current_squad" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogledajte.
Vjerovatno ce ulaziti sa klupe,na pocetku.juznjak> je napisao/la:Ja mislim da ce on na ljevu stranu umjesto Reyesa koji ce vjerovatno u Fener. Ali i na toj poziciji Mire ce imati veliku konkurenciju u vidu Perottia za kojeg je Sevilla prije par godina odbijala ponude i od 20 miliona . U svakom slucaju ,U Sevilli moze skrenuti paznju na sebe na sebe. Mlad je , brz , talentovan i od njega najvise zavisi li ce se uspjeti izboriti za status prvotimca u velikom klubu . Nek mu je s srecom .
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, zeljooo13 i 8 gostiju.