Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la Devil » 31 dec 2012, 14:03

Bata ludak.Ocekivao sam od njega ponudu Jesus Navas za Stevanovica. :lol:

slika
Jedino sam uspeo da shvatim ovo partner Spahicu u reprezenzaciji,ostalo nista. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 31 dec 2012, 14:12

Prema mom poznavanju tog jezika pise jos da je imao punude u Portugalu i Svabiji :D
Thomas Müller - Fußballgott

madrileno
Kontakt:

Post Postao/la madrileno » 31 dec 2012, 14:16

ma pisu da balkanski mediji garantuju da je stigla ponuda iz seville i da su u vojvodini istom i zadovoljni.takodje da ga zele portugalci i svabe.nista jos nije sigurno jbg

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 31 dec 2012, 17:03

Betis je najpopularniji u Andaluziji, klubske boje su zelena i bijela koje kao i na zastavi Andaluzije. Betis je po broju navijaca po nekim istrazivanjima cetvrti ili peti klub Spanije . Sevilla ima primat samo u gradu. Mada je i to upitno posto sam nedavno vidio na jednoj akenti da Betis ima za 2% vise navijaca u gradu . Betis je mnogo veci klub nego li to njegove titule govore . On je u drugoj ligi imao prosjek od 35 000 po utakmici ,prvi su od kralja Alonsa dobili pecat Real ,tako da su oni prvi postali kraljevski klub .Ali za mene je Sevilla veci klub u to nema sumnje . Imaju mnogo vise trofeja ,3 Evropska Cupa uvijek imaju vecu tezinu nego li domaci Cupovi,iako je i u Cupu Kralja Sevilla uspjesnija . Ne znam kako neko moze napisati da je Sevilla mali klub . Sutra pocinje prijelazni rok stoga ocekujemo dobre vijesti . :D Napisao sam da Sevilla nema nista slabiji roster od Valencie,Malage ili Levantea. Jednostavno Micel ih koci da napreduju,kada on dobije otkaz Sevilla ce se prikljuciti samom vrhu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 31 dec 2012, 17:12

Joj smijesnih likova, cuj Sevila nije veliki klub.. Ne mogu da vjerujem po vama je izgleda bolje da ostane u Vojvodini i ceka transfer u Real Madrid, Man U., Chelsesa ili Juve . Mislim da je Sevilla pravi klub za njega, Stevanovic se moze razviti u jos boljeg igraca a Sevilla je idealan klub za njega. Vidim da se raspravljate koji je veci klub Sevila ili Betis, pa ljudi moji kakve to ima veze ali za one koje gledaju takve stvari imam jedno pitanje. Koji klub ima najvise navijaca u Londonu??????

ProfLSP
Kontakt:

Post Postao/la ProfLSP » 31 dec 2012, 17:18

juznjak> je napisao/la:Betis je najpopularniji u Andaluziji, klubske boje su zelena i bijela koje kao i na zastavi Andaluzije. Betis je po broju navijaca po nekim istrazivanjima cetvrti ili peti klub Spanije . Sevilla ima primat samo u gradu. Mada je i to upitno posto sam nedavno vidio na jednoj akenti da Betis ima za 2% vise navijaca u gradu . Betis je mnogo veci klub nego li to njegove titule govore . On je u drugoj ligi imao prosjek od 35 000 po utakmici ,prvi su od kralja Alonsa dobili pecat Real ,tako da su oni prvi postali kraljevski klub .Ali za mene je Sevilla veci klub u to nema sumnje . Imaju mnogo vise trofeja ,3 Evropska Cupa uvijek imaju vecu tezinu nego li domaci Cupovi,iako je i u Cupu Kralja Sevilla uspjesnija . Ne znam kako neko moze napisati da je Sevilla mali klub . Sutra pocinje prijelazni rok stoga ocekujemo dobre vijesti . :D Napisao sam da Sevilla nema nista slabiji roster od Valencie,Malage ili Levantea. Jednostavno Micel ih koci da napreduju,kada on dobije otkaz Sevilla ce se prikljuciti samom vrhu .
Nisam rekao da je Sevilla mali klub,vec sam kazao da ona nije veliki klub.Ne moze biti veliki klub ekipa koja je samo jedanput bila prvak svoje zemlje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jan 2013, 00:17

ProfLSP je napisao/la:Sevilla je mali klub i za Spaniju a kamoli za Evropu.Otprilike kao Vojvodina ili Zeljeznicar u bivsoj drzavi. Maradona je tamo igrao tek na zalasku karijere.Sevilja je 6-7 klub Spanije.Ispred nje su Real,Barca,Atletico,Bilbao,Valencia,Betis..
:mrgreen: Gdje bi to on :roll: Cuj Betis osvojili kao i Sevilla jednom titulu.I nijednom viceprvaci,Sevilla cetiri puta.
Kupova Spanije 5 puta ,Betis 2 puta.U Evropi Betisa nigdje a Sevila dva puta kup UEFA i jednom Super Kup UEFE i to deknuli Barcelonu 3-0.Ali ne kod ovog bisera je Betis ispred Seville WTF.

A tek sto bi @nerroazuro rekao ili pronasao toplu vodu
''Sevilla je SAD svemirski brod za Vojvodinu''bravo Kolumbo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 jan 2013, 11:08

odlican klub za stevanovica.mislim da ce ako se transfer realizuje imati velike sanse da igra u prvoj postavi.meni odma drago ugovor je na 4 godine ,egzistencija je obezbjedena :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 jan 2013, 13:10

astra1922 je napisao/la:odlican klub za stevanovica.mislim da ce ako se transfer realizuje imati velike sanse da igra u prvoj postavi.meni odma drago ugovor je na 4 godine ,egzistencija je obezbjedena :mrgreen:
Pa baš da igra u prvoj postavi , ne bih baš rekao .. Na njegovoj poziciji igra Jesus Navas, legenda i jedan od najboljih , najbitnijih i najcjenjenijih u Sevilli . Također je kapiten (koliko znam , ne pratim puno Sevillu) . Ali moguće je da će njihov trener isprobavati različite formacije u kojoj će Stevanović moći igrati na nekoj poziciji desnog veznog, gdje se može vraćati u odbranu ( a on to zna raditi ) , a također ići i u napad kada treba.

Jedna zanimljiva stvar je da , na wikipedia stranici Seville , neko je već editovao i ubacio Stevanovića na popis igrača sa brojem 25 :shock:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sevilla_FC#Current_squad" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogledajte.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 jan 2013, 13:40

Ekscelentno. :D

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jan 2013, 13:45

Koliko mi je drago čovječe, isto kao da sam ja stavio potpis na ugovor umjesto njega :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 jan 2013, 13:46

http://en.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Stevanovi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam ko je editovao , ali piše da igra za Sevillu :lol:
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 01 jan 2013, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jan 2013, 13:59

Ma mi Bosanci smo čudo :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 jan 2013, 14:26

viKK je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:odlican klub za stevanovica.mislim da ce ako se transfer realizuje imati velike sanse da igra u prvoj postavi.meni odma drago ugovor je na 4 godine ,egzistencija je obezbjedena :mrgreen:
Pa baš da igra u prvoj postavi , ne bih baš rekao .. Na njegovoj poziciji igra Jesus Navas, legenda i jedan od najboljih , najbitnijih i najcjenjenijih u Sevilli . Također je kapiten (koliko znam , ne pratim puno Sevillu) . Ali moguće je da će njihov trener isprobavati različite formacije u kojoj će Stevanović moći igrati na nekoj poziciji desnog veznog, gdje se može vraćati u odbranu ( a on to zna raditi ) , a također ići i u napad kada treba.

Jedna zanimljiva stvar je da , na wikipedia stranici Seville , neko je već editovao i ubacio Stevanovića na popis igrača sa brojem 25 :shock:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sevilla_FC#Current_squad" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogledajte.
ma dobro..nije on toliko smotan..zna on igrati i po lijevoj strani...nije valjda preplacen da igra po desnoj samo...sta vise..to bi dalo sirinu sevilli..jer je poznato da igraju uglavnom preko navasa..pa protivniku i nije tesko da ih zaustave..jer im se prakticki igra bazira na jednom igracu..preuvelicano receno :)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jan 2013, 14:56

Ja mislim da ce on na ljevu stranu umjesto Reyesa koji ce vjerovatno u Fener. Ali i na toj poziciji Mire ce imati veliku konkurenciju u vidu Perottia za kojeg je Sevilla prije par godina odbijala ponude i od 20 miliona . U svakom slucaju ,U Sevilli moze skrenuti paznju na sebe na sebe. Mlad je , brz , talentovan i od njega najvise zavisi li ce se uspjeti izboriti za status prvotimca u velikom klubu . Nek mu je s srecom . 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jan 2013, 15:10

juznjak> je napisao/la:Ja mislim da ce on na ljevu stranu umjesto Reyesa koji ce vjerovatno u Fener. Ali i na toj poziciji Mire ce imati veliku konkurenciju u vidu Perottia za kojeg je Sevilla prije par godina odbijala ponude i od 20 miliona . U svakom slucaju ,U Sevilli moze skrenuti paznju na sebe na sebe. Mlad je , brz , talentovan i od njega najvise zavisi li ce se uspjeti izboriti za status prvotimca u velikom klubu . Nek mu je s srecom . 8-)
Vjerovatno ce ulaziti sa klupe,na pocetku.
Ni sekunde ne sumnjam da ce se vrlo brzo nametnuti,bude li igrao kao i u repci.A isto tako ne sumnjam da im je Spahic sve objasnio oko Stevketa.
Inace napokon jedan odlican transfer naseg reprezentativca.Nakon onih Turskih,Belgijskih,Ukrajinskih pa i Kineskih liga pocela me drha hvatati. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 01 jan 2013, 15:13

jedan od trenera Vojvodine ga je stavljao na lijevom krilu ove godine

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 jan 2013, 17:09

Steva majstore, sretno u Spaniji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 01 jan 2013, 17:16

Izuzetno lijepa vijest! Stevi zelim sve najbolje. Momak je dobar ko hljeb.
shandrlike-tandrlike

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, zeljooo13 i 8 gostiju.