U kakvoj je situaciji Velez zadnji 10 godina naravno da je derby nema veleza na mapi....harinjo je napisao/la:pa treba da prenose naravno da je derbi kola velež rudar e svaštaAjdin_RA81 je napisao/la:14.25
sportNogomet: Premijer liga BiH
Velež - Rudar, prijenos - evo vidi se i ovdje da velez prenose![]()
http://mojtv.hr/kanal/tv-program/24/bht ... 11-01.aspx
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
Ja bola haha..
Cuj u nedjelju tekma, hajd da i to probamo..Zadnji put kad smo igrali u nedjelju domacu tekmu, pobijedili smo po kisi Modricu, minimalnim rezultatom, Zaimovic zabio gol..Nadam se da ce ovaj put biti obratno, lijepo vrijeme a kisa golova
Ne valja nam stav drug, mada sam ja prvi zaboravio tekmu i sve oko nje, samo ne da mi se presutjeti na neke price..nisko je napisao/la: Hebo zelju vise.....
vec u nedelju svi iza gola.......
Cuj u nedjelju tekma, hajd da i to probamo..Zadnji put kad smo igrali u nedjelju domacu tekmu, pobijedili smo po kisi Modricu, minimalnim rezultatom, Zaimovic zabio gol..Nadam se da ce ovaj put biti obratno, lijepo vrijeme a kisa golova

Support Velez, It's logical! ★
chanchi je napisao/la:U dvjesto sedamdeset minuta jedan gol, ma jaki ste pravo...mostar_mo je napisao/la:ma ispali smo mi iz kupa ,˝ VELIKI POŠTENI ˝ Željo nas je ˝nadigrao˝ i izbacio ...čestitkechanchi je napisao/la:Nešto ne mogu da skontam s kim ono igrate danas u kupu?!
Tako ti je to kad se nafuraš pa onda skontaš da si mali i slabašni klub, onda ti niko ne valja.
Vidim često spominjete i penal protiv Sarajeva, kao Sarajevo diže frku, kao Sarajlije najveće zlo i sl. Znači na strani ste Zrinjskog kada vam to odgovara- nevjerovatno! Zaboravili ste skandiranja dobrodošlice i podršku i Pitara i Manijaka, u za Vas najtežim momentima. Moram priznati da sam veoma razočaran vašim stavovima.
Recimo da je suđenje i bilo tendeciozno u zadnjoj utakmici, pa neka ste i pokradeni, ali spustite malo loptu, štelilo se i šteliće se dok je fudbala.Niste ništa ni bolji ni gori od ostalih, ali stvarati neki animozitet koji do sad nije postojao, zaista je bespotrebno. Zaboravite kao i svi, okrenite se prvenstvu i puno sreće!
svi znamo da se šteli ali mi ide na nerve kada pojedinci pišu floskule tipa ˝željo veliki klub ..tradicija, radnički mentalitet , poštenje , ovo ..ono ...
nekada je možda bio takav , a danas je dno dna jer velikani sebi ne dopuštaju ˝luksuze ˝ u vidu brutalnih sudijskih kradja kakve su se desavale u zadnje 2 utakmice sa Veležom .., neki će reći da sudija nema nikakve veze sa Željom ...nema ni makro sa prostitutkom koju uhapse na ulici apsolutno nikakve veze dok se ne pokrene velika policijska istraga pa i on dolija ...

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Velez - Rudar
direktan prijenos ove nedelje u 14:30 sati na BHT kanalu.

PS... u izjavi prestavnika BHT i komentaru na prekid odnosa sa FK Sarajevom su izjavili da je BHT zasmetalo kako "neki" klubovi ne zele prenos domacih utakmica nego samo zele da se prenose utakmice kad oni igraju na strani.... Cudi me od Sarajlija. Bas oni nisu poznati po podvalama.
direktan prijenos ove nedelje u 14:30 sati na BHT kanalu.

PS... u izjavi prestavnika BHT i komentaru na prekid odnosa sa FK Sarajevom su izjavili da je BHT zasmetalo kako "neki" klubovi ne zele prenos domacih utakmica nego samo zele da se prenose utakmice kad oni igraju na strani.... Cudi me od Sarajlija. Bas oni nisu poznati po podvalama.

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
RAVFC je napisao/la:neke novosti iz kluba
secic je izbacen iz kluba
colic i knezevic kaznjeni sa 3000km....
utakmica velez rudar je pomjerena za nedelju radi direktnog tv prijenosa...pocetak u 14.30
i iduce kolo iz banjaluke cemo imati priliku gledati rodjene na bht1.
toliko iz kluba
sto ga prije ne izbacise ,2 puta zbog njegovih pocetnickih gresaka gubimo od Zrinjskog u istoj godini ..
Možda čovjek navija za Zrinjski, nemojte mu zamjeriti, mi smo mu ako ništa zahvalni 

Marin je napisao/la:Možda čovjek navija za Zrinjski, nemojte mu zamjeriti, mi smo mu ako ništa zahvalni
pa vala zaslužio je ako ništa da ga častite večerom

-
- Kontakt:
Marine, haj mi prodaj majke ti onaj sal Veleza sto krijes u ormaru.Marin je napisao/la:Možda čovjek navija za Zrinjski, nemojte mu zamjeriti, mi smo mu ako ništa zahvalni
Haj ziv bio, meni treba... a tebe stid iznijet.

haj ti ako oces da ti sredimo da se slikas s ekipom PRVOG I JEDINOG mostarskog prvaka...MostaracVelezovac je napisao/la:Marine, haj mi prodaj majke ti onaj sal Veleza sto krijes u ormaru.Marin je napisao/la:Možda čovjek navija za Zrinjski, nemojte mu zamjeriti, mi smo mu ako ništa zahvalni
Haj ziv bio, meni treba... a tebe stid iznijet.

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
-
- Kontakt:
wade je napisao/la: haj ti ako oces da ti sredimo da se slikas s ekipom PRVOG I JEDINOG mostarskog prvaka...![]()
Zasto da ne ... cim bude postojao Mostarski prvak ... Jer ipak Velez je klub napravljen u Mostaru 1922 a Svinje 1993ce u Medjugorju.
Ali kad bude Mostarski prvak - svakako.
Zamolio bi ultrase da **** sa teme naseg kluba jedino ako nije istina da vi svi navijate za velez ,i jedna molba za ove mocne ultrase aj stavite neku sliku od ultrasa prije 2005 ako nije problem 

Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
MostaracVelezovac je napisao/la:wade je napisao/la: haj ti ako oces da ti sredimo da se slikas s ekipom PRVOG I JEDINOG mostarskog prvaka...![]()
Zasto da ne ... cim bude postojao Mostarski prvak ... Jer ipak Velez je klub napravljen u Mostaru 1922 a Svinje 1993ce u Medjugorju.
Samo da dodam - da Mostarski prvak moze biti samo Lokomotiva i Velez - oni su jedini osnovani u Mostaru.
"Velež je dosita osnovan na poljani pokraj Mostara na igralištu sjevernog logora"
Zrinjski je osnovan u samom središtu Mostara,imao prostorije u Hrvoju..prvo igralište kod Stare bolnice,drugo igralište na Strelčevini
Uostalom vidim da nemaš pojma o povijsti ni Zrinjskog ni veleža...
Zrinjski je osnovan u samom središtu Mostara,imao prostorije u Hrvoju..prvo igralište kod Stare bolnice,drugo igralište na Strelčevini

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
ah tjesi se...razumijem te...jbga nije ipak lako kad klub ko sto vi kazete osnovan 93.(a ustvari 1905.) dere vas ko zadnje jade...a vi klub s ogromnom tradicijom...e pa ne zivi se od tradicije...ako nisi znao...MostaracVelezovac je napisao/la:wade je napisao/la: haj ti ako oces da ti sredimo da se slikas s ekipom PRVOG I JEDINOG mostarskog prvaka...![]()
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Sta ovo dosita znaci? Ko da ti pravopis nesto dobro neideum vuk je napisao/la:"Velež je dosita osnovan na poljani pokraj Mostara na igralištu sjevernog logora"

Meni se cini da ti nemas pojma o historiji, ako je tebi centar Mostara Medjugorje onda si slab u geografiji. Ovim ultrasima ko da samo atletika dobro ide.
TM - Torcida Mostar

-
- Kontakt:
Prvo - sta je Hrvoje???r0djeni je napisao/la:Sta ovo dosita znaci? Ko da ti pravopis nesto dobro neideum vuk je napisao/la:"Velež je dosita osnovan na poljani pokraj Mostara na igralištu sjevernog logora"
Uostalom vidim da nemaš pojma o povijsti ni Zrinjskog ni veleža...![]()
![]()
![]()
![]()
Meni se cini da ti nemas pojma o historiji, ako je tebi centar Mostara Medjugorje onda si slab u geografiji. Ovim ultrasima ko da samo atletika dobro ide.
TM - Torcida Mostar![]()
![]()

Drugo 1905 Zrinjski je bio sportsko udruzenje studenata - izmedju ostalog su vjezbali i bocanje. Kada je prvi fudbalski klub napravljen u tom udruzenju - ne znam. Ali znam da nije 1905te.
Trece ... Nevjerum da vi derete ista osim bilo kakve iluzije o stvaranju vaseg vec-dugo-nepostojeceg fasistickog obraza. Nama je ponizenje ikako s vama igrati ... zaista jeste. Ja bi volio da se moze izbjec susret sa Svinjama jer smatram da je Velez neko ko nebi trebao da prlja kopacke s fasistima. Navijati za klub po nacionalnom kljucu je ponizenje samo po sebi. Barem svakom normalnom covjeku. PS ... gdje to ima crnacki kosarkaski klub xxxx ili skotski fudbalski klub... ili korejanski fudbalski klub... taj rezon samo u skutora postoji.
Cetvrto ... Velezov prvi stadion za trening je bio u Sjevernom Logoru... Ljudi koji su osnovali Velez i uprava Veleza i Velez su uvijek bili u Mostaru i bili su Mostarci. Isto se ne moze reci za fasiste iz 1993 u Medjugorju.
-
- Kontakt:
Peto ... usporedi svoje prezime sa prezimenima Velezovaca i vidjeces geografsku razliku o kojoj pricas...
I lagano ces osjetiti ... neku magnetnu silu koja te vuce ka rodnom kraju ... prema vrletima Cula i okoline Ljubuskog i rijeke Listice.
I lagano ces osjetiti ... neku magnetnu silu koja te vuce ka rodnom kraju ... prema vrletima Cula i okoline Ljubuskog i rijeke Listice.

ti bi volio da ne igrate protiv zrinjskog zato sto vas deremo i deremo i deremo i deremo i opet deremo...price o fasizmu ostavi nekom drugom pricaj ko je na tvojoj intelektualnoj razini...jel tako nema ni engleskih nogometnih klubova,srpskih,francuskih...pacenici moji ,pozz od prvaka..MostaracVelezovac je napisao/la:Prvo - sta je Hrvoje???r0djeni je napisao/la:Sta ovo dosita znaci? Ko da ti pravopis nesto dobro neideum vuk je napisao/la:"Velež je dosita osnovan na poljani pokraj Mostara na igralištu sjevernog logora"
Uostalom vidim da nemaš pojma o povijsti ni Zrinjskog ni veleža...![]()
![]()
![]()
![]()
TM - Torcida Mostar![]()
![]()
Okle to - i jeli se to tako zvalo kad je osnovan??
![]()
Drugo 1905 Zrinjski je bio sportsko udruzenje studenata - izmedju ostalog su vjezbali i bocanje. Kada je prvi fudbalski klub napravljen u tom udruzenju - ne znam. Ali znam da nije 1905te.
Trece ... Nevjerum da vi derete ista osim bilo kakve iluzije o stvaranju vaseg vec-dugo-nepostojeceg fasistickog obraza. Nama je ponizenje ikako s vama igrati ... zaista jeste. Ja bi volio da se moze izbjec susret sa Svinjama jer smatram da je Velez neko ko nebi trebao da prlja kopacke s fasistima. Navijati za klub po nacionalnom kljucu je ponizenje samo po sebi. Barem svakom normalnom covjeku. PS ... gdje to ima crnacki kosarkaski klub xxxx ili skotski fudbalski klub... ili korejanski fudbalski klub... taj rezon samo u skutora postoji.
Cetvrto ... Velezov prvi stadion za trening je bio u Sjevernom Logoru... Ljudi koji su osnovali Velez i uprava Veleza i Velez su uvijek bili u Mostaru i bili su Mostarci. Isto se ne moze reci za fasiste iz 1993 u Medjugorju.
-
- Kontakt:
Ti stvarno mislis da vi nesto derete?
Bola ne bio, nikoga nije briga sta vi radite ili sta osvajate? Osvajate titule kako ste i skole zavrsili - stelom. Da ste ista posteno uzeli nebi dobivali 5-0 protiv drugorazrednih timova.
Velez kad je izlazio u Evropu (i ABD kad opet izadje) nece dobit po prknu ko vi. Jer mi ono sto uzmemo - uzmemo posteno. Ne krademo bodove, ko vi stadione, naselja, gradove, ocjene, diplome itd...
Jednostavno nemate kredibilitet da ne znam sta uzmete u BiH.
Radi vas i takvih ko vas PL BiH ne vrijedi pisljiva boba. A dabogda vi vazda derali tako ko sto derete
...
Jedna stvar o kojima nikako ne razmisljam zaista ste vi... na kraju krajeva ni na tabeli niste ispred... zato sjedi.

Bola ne bio, nikoga nije briga sta vi radite ili sta osvajate? Osvajate titule kako ste i skole zavrsili - stelom. Da ste ista posteno uzeli nebi dobivali 5-0 protiv drugorazrednih timova.
Velez kad je izlazio u Evropu (i ABD kad opet izadje) nece dobit po prknu ko vi. Jer mi ono sto uzmemo - uzmemo posteno. Ne krademo bodove, ko vi stadione, naselja, gradove, ocjene, diplome itd...
Jednostavno nemate kredibilitet da ne znam sta uzmete u BiH.
Radi vas i takvih ko vas PL BiH ne vrijedi pisljiva boba. A dabogda vi vazda derali tako ko sto derete

Jedna stvar o kojima nikako ne razmisljam zaista ste vi... na kraju krajeva ni na tabeli niste ispred... zato sjedi.
-
- Kontakt:
I sta ces ti ovdje ikako?
Prvo onaj svoj sakriveni Velezov sal iz ormara izvadi pa onda dodji na ovaj podforum.
Prva ljubav zaborava nema
Prvo onaj svoj sakriveni Velezov sal iz ormara izvadi pa onda dodji na ovaj podforum.
Prva ljubav zaborava nema

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.