NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2012/13
Royce White Refuses D-League Assignment. Kako su se Rocketsi usrecili s ovim likom, strasno. Lik misli da je Jordan jbt. Prvo problemi oko letenja, pa sad ovo, pa ako si nesposoban, zasto si isao na draft i zasto zelis u NBA ligu
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
sto je jos gore za sve mu krivi Rocketsi, lik izgleda nikako da skonta da je on uzrok svih problema i ako ne pocne da mjenja stav i prilagodjava se nece nikad uspjet, Dennis Bergkamp imao istu fobiju pa je bio world class igrac(jest da je u fudbalu manje putovanja, al to ne mjenja cinjenicu da je on problem)adriano_leite je napisao/la:Royce White Refuses D-League Assignment. Kako su se Rocketsi usrecili s ovim likom, strasno. Lik misli da je Jordan jbt. Prvo problemi oko letenja, pa sad ovo, pa ako si nesposoban, zasto si isao na draft i zasto zelis u NBA ligu.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- adriano_leite
- Kontakt:
Upravo to, ako se on ne moze podrediti klubu i prilagoditi na neki nacin, nema sanse da su Rocketsi krivi. Kada svi mogu, onda mora moci i on, a on u svjetu kosarke nije ni 1% onoga sto je bio Bergkamp u svijetu fudbala. Kada se prilagodi i podredi timu, onda od njega mozda i bude nesto, a ako ne moze, onda nek ide u Evropu i nek putuje na biciklu ako zeli.miki_92 je napisao/la:sto je jos gore za sve mu krivi Rocketsi, lik izgleda nikako da skonta da je on uzrok svih problema i ako ne pocne da mjenja stav i prilagodjava se nece nikad uspjet, Dennis Bergkamp imao istu fobiju pa je bio world class igrac(jest da je u fudbalu manje putovanja, al to ne mjenja cinjenicu da je on problem)adriano_leite je napisao/la:Royce White Refuses D-League Assignment. Kako su se Rocketsi usrecili s ovim likom, strasno. Lik misli da je Jordan jbt. Prvo problemi oko letenja, pa sad ovo, pa ako si nesposoban, zasto si isao na draft i zasto zelis u NBA ligu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
normalno da ne moze stari, logicno je i sasvim normalno da se zezamo malo i da bude opustenija atmosfera na forumu zarad zabave i slicnoga jer na kraju krajeva zbog toga i jesmo na forumulikma23 je napisao/la:Nisam bio siguran za ovo SF pa sam napisao u zagradi "mislim da je ta pozicija"hvala na ispravci
![]()
Ne pratim puno uzivo NBA al zato po cijeli dan igram NBA 2K13![]()
![]()
![]()
pa tako odprilike znam kak ko igra.
![]()
Ne moze secmene tek tako odbiti od jedne teme
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LenBias je napisao/la:normalno da ne moze stari, logicno je i sasvim normalno da se zezamo malo i da bude opustenija atmosfera na forumu zarad zabave i slicnoga jer na kraju krajeva zbog toga i jesmo na forumulikma23 je napisao/la:Nisam bio siguran za ovo SF pa sam napisao u zagradi "mislim da je ta pozicija"hvala na ispravci
![]()
Ne pratim puno uzivo NBA al zato po cijeli dan igram NBA 2K13![]()
![]()
![]()
pa tako odprilike znam kak ko igra.
![]()
Ne moze secmene tek tako odbiti od jedne teme
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Stvari koje su obilježile 2012. u NBA...
Desetkovani Kelti do finala istoka
Linsanity, odlazak JUDE u Miami, Mettin lakat, Melo potopio Bullse, Mamba sa maskom, Mamba 30 000, 6. utakmica finala istoka i kraljica u transu, prsten kraljice(prvi i zadnji), povreda Ružice, preokret Clippersa protiv Memfisa, Rondov niz sa asistencijama i naravno, šprdancija sa Bobcatsima. 
Desetkovani Kelti do finala istoka
YNWA
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
20 pobjeda u nizu SAS,od toga prvih 10 u PO!Paraglajder je napisao/la:Stvari koje su obilježile 2012. u NBA...
Desetkovani Kelti do finala istokaLinsanity, odlazak JUDE u Miami, Mettin lakat, Melo potopio Bullse, Mamba sa maskom, Mamba 30 000, 6. utakmica finala istoka i kraljica u transu, prsten kraljice(prvi i zadnji), povreda Ružice, preokret Clippersa protiv Memfisa, Rondov niz sa asistencijama i naravno, šprdancija sa Bobcatsima.
nisu mu interesantni Spursi ko ni SternuNEZALAGANJE je napisao/la:20 pobjeda u nizu SAS,od toga prvih 10 u PO!Paraglajder je napisao/la:Stvari koje su obilježile 2012. u NBA...
Desetkovani Kelti do finala istokaLinsanity, odlazak JUDE u Miami, Mettin lakat, Melo potopio Bullse, Mamba sa maskom, Mamba 30 000, 6. utakmica finala istoka i kraljica u transu, prsten kraljice(prvi i zadnji), povreda Ružice, preokret Clippersa protiv Memfisa, Rondov niz sa asistencijama i naravno, šprdancija sa Bobcatsima.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ali je zato bitno bilo nazvati jamesa kraljicom 
- Paraglajder
- Kontakt:
To su neke stvari koje su mene lično dojmile. Zaboravih na Spurse skroz, izvinjavam se. 
YNWA
- Sportfanatik
- Kontakt:
I još kaže da neće više osvajati prstenLenBias je napisao/la:ali je zato bitno bilo nazvati jamesa kraljicom
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
realan paraglajder , naravno da je dzejms kraljica
i stvara se novo veliko rivalstvo tander vs majami gdje dvije vodece zvijezde tih timova treniraju zajedno , kao boston vs lejkersi prije nema sta xD
i stvara se novo veliko rivalstvo tander vs majami gdje dvije vodece zvijezde tih timova treniraju zajedno , kao boston vs lejkersi prije nema sta xD
hit you with so many rights you gonna beg for a left
o tome da i ne govorimoSportfanatik je napisao/la:I još kaže da neće više osvajati prstenLenBias je napisao/la:ali je zato bitno bilo nazvati jamesa kraljicom
Evo i moj dojam Knicksa 2012. godine:
Decembar: Prva tekma nakon lockouta i pobjeda nad Keltima.
Januar: Nesposobni D'antoni i niz poraza.
Februar: Linsanity i nesposobni D'antoni.
Mart: Woodsanity.
April: Melo i uništavanje Bullsa u MSGu
Maj: Potod od strane Miamija.
Decembar: Prva tekma nakon lockouta i pobjeda nad Keltima.
Januar: Nesposobni D'antoni i niz poraza.
Februar: Linsanity i nesposobni D'antoni.
Mart: Woodsanity.
April: Melo i uništavanje Bullsa u MSGu
Maj: Potod od strane Miamija.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Paraglajder
- Kontakt:
Izvini stručnjače.LenBias je napisao/la:o tome da i ne govorimoSportfanatik je napisao/la:I još kaže da neće više osvajati prstenLenBias je napisao/la:ali je zato bitno bilo nazvati jamesa kraljicom
YNWA
heat 20 skokova -vucevic 20 skokova
heat 27 skokova-vucevic 27 skokova i uz to mizernih 19 poena
heat 7 ofanzivnih skokova-vucevic 11
99-99 magic sam ponudi produzetke heatu pa i sut za pobjedu.al nije lebron jordan
99-99 magic sam ponudi produzetke heatu pa i sut za pobjedu.al nije lebron jordan
20 poena 28 skokova malo li je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.