Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
U zadnje vrijeme Szczesnyom je bitno samo ošutat po golu i to je to.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
BigBigBang
- Kontakt:
i meni se ucinilo da je i Scezni mogao bolje intervenisati ali bio je zaklonjen igracem ispred a udarac iz blizine jak.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Losa igra,sve se uglavnom svodi na nabijanje lopte, nije nam bas igra povezana, jedino Wilshere kao i uvjek daje 120%, bori se, vuce loptu naprijed, ostali nisu imali neku zapazenu ulogu. Cazorla iz utakmice u utakmicu sve neprimjetniji, mozda je vrijeme da ga wenger malo ohladi i pruzi priliku Rozickom da zaigra od pocetka mjesto njega. Wolkot pokazuje da mu uloga napadaca itekako odgovara, jednostavno zna smjestiti loptu u mrezu, iako mu gol nije priznat ja sam zadovoljan njegovom igrom s obzirom na to kako mu je vezni red obezbjedjivao lopte.
Nadam se boljoj igri u drugom poluvremenu, imali smo dosta srece u ovom poluvremenu s onim autogolom.
Nadam se boljoj igri u drugom poluvremenu, imali smo dosta srece u ovom poluvremenu s onim autogolom.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je l' Podolski odigrao ijednu utakmicu do kraja? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ova odbrana Arsenala na celu sa Vermaelen-om je toliko maloumna da to nije normalno.
Pa ja imam osjecaj da zajedno nemaju IQ veci od npr. jednog Gervinha.
Pa ja imam osjecaj da zajedno nemaju IQ veci od npr. jednog Gervinha.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
BigBigBang
- Kontakt:
VEzni red sa idiotom Artetom i Cazorlom ne moze nikakvu sansu da napravi, kakav je arteta panj to je cudo jedno. Sagna je najveca prijetnja po nas gol u zadnja dva meca.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh.
Koja greška pomoćnog suca. Čist gol poništen Southamptonu.
Koja greška pomoćnog suca. Čist gol poništen Southamptonu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
još ulaze ramsey i gervinho u paketu. ou. ako ovo ne izgubimo neće izgubit narednih 100 godina
Vođa zna.
I volio bi da izgubite da bude malo interesantnije kasnijeHead je napisao/la:Zasluzili smo da izgubimo ovu utakmicu.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Evo Gervinha i Ramseya dvije zvijezde koje ce okrenti tok meca.
- Marsal
- Kontakt:
Evo trostruka zamjena za Southampton
Lambert - Rodriguez
OX - Gervinho
Cazorla - Ramsey
Lambert - Rodriguez
OX - Gervinho
Cazorla - Ramsey
Ramsey ovo ako ne rijesi, nece niko !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Sad su imali srece ponisti sudija reguralan gol Southamptonu!! Sudije u u Premier ligi skroz losi danas dosudise penal City-u a igrac srusen metar van kazenog prostora!!
- Marsal
- Kontakt:
Meni se čini da je poništen zbog faula.BosnaSTL je napisao/la:Sad su imali srece ponisti sudija reguralan gol Southamptonu!! Sudije u u Premier ligi skroz losi danas dosudise penal City-u a igrac srusen metar van kazenog prostora!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ofsajd. Pomoćnik je signalizirao ofsajd poziciju, ne prekršaj Ramireza. A, čak ni Koscielny u onoj situaciji nije tražio faul, mo'š onda zamisliti kakav je kontakt bio.Marsal je napisao/la:Meni se čini da je poništen zbog faula.BosnaSTL je napisao/la:Sad su imali srece ponisti sudija reguralan gol Southamptonu!! Sudije u u Premier ligi skroz losi danas dosudise penal City-u a igrac srusen metar van kazenog prostora!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.