Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja u zadnje vrijeme ovo cugam

Dosta pitka piva,5% alkohola jaca od ovih standardnih nasih malo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo ako je orginal,nase domace koje proizvodi Apatinska kurcu ne valja,mada cuo sam da su ga popravili u zadnje vreme iako nisam probao,vezu me losa secanja.miky_hz je napisao/la:Ja u zadnje vrijeme ovo cugam

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Tek sad sam ustao, ne sjećam se da sam ikada ovoliko spavao.
Potpuno dezorijentisan
Pozdrav svima, sretna NG i vidim da je Džeko opet zabio.

Pozdrav svima, sretna NG i vidim da je Džeko opet zabio.

Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 01 jan 2013, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam ove (qrac, riječ je o prošloj) godine pio neko domaće "schaffhausensko" pivo. Genijalno. Inače, nema ga u prodaji, već ga služe isključivo u tom restoranu gdje sam bio. Čovječe, nije da je dobro - predobro je.
Inače, Tuborg, Karlaš i Stella su na mom repertoaru. Ako nema njih, onda naručujem Stock.
Inače, Tuborg, Karlaš i Stella su na mom repertoaru. Ako nema njih, onda naručujem Stock.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Heineken pa sve ostalo... Nektar,Pils,Sarajevsko i Nikšićko najgore što sam u životu probao.... Jelena iz poštovanja klepam, češka pivam ne volim,dok su njemci super,al dok šljivovica od 45 stepeni postoji ona je za mene glavni izvor... Što se hr piva tiče, Ožujsko ebe majku svoj konkurenciji,prije par godina kad sam bio kod jednog jarana u Rijeci, popio sam sigurno 15 limenki.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja nisam nikako spav´o
malo me sad hvata, al izdrzat cu jos do 23-24 

-
- Kontakt:
Neki dan sam pio isto neko švapsko pivo , nisam siguran da li je ovo , ali mislim da jeste . Donio mi jaran u školu , a njemu donio zet iz ŠvabijeDevil je napisao/la:Ovo nisam pio,a nisam ni video.Tritolone je napisao/la:
baustelska
![]()
Austrija ili Nemacka ?

Po meni , uz Karlovačko i Becks , najbolje što sam probao do sada

Kako ovaj Lud, zbunjen, normalan tone sve dublje i dublje
trebali su davno stati s ovim.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- legenda reala
- Kontakt:
Kruška uredu, 45 stepeni za šljivu je previšesamoradnik je napisao/la:al dok šljivovica od 45 stepeni postoji ona je za mene glavni izvor...
Al vidi ovog Štefka fol se razumije u fudbal, sad kao i pivo on zna koje je dobro koje ne

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako ne znas sta je dobro,znas sta je skupo.legenda reala je napisao/la:Kruška uredu, 45 stepeni za šljivu je previšesamoradnik je napisao/la:al dok šljivovica od 45 stepeni postoji ona je za mene glavni izvor...
Al vidi ovog Štefka fol se razumije u fudbal, sad kao i pivo on zna koje je dobro koje ne![]()

- legenda reala
- Kontakt:
u mene komšiji Milisavu je svako dobroDevil je napisao/la: Ako ne znas sta je dobro,znas sta je skupo.![]()

Jelde da je prejaka mu ova šljiva od 45 stepeni, ona treba biti 39.2

Ti si Srbin moraš znati o rakiji i pivu, kokad samo pijete

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
meni je Čombe jak jedinoZZtop10 je napisao/la:Kako ovaj Lud, zbunjen, normalan tone sve dublje i dubljetrebali su davno stati s ovim.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Zakon..ZIPFER
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Posljedna sezona će biti bez dileme bolja od prošle ( Od koje vjerovatno i ne može gora, ono je bilo kriminalno
). Naravno, kao i u većini današnjih sličnih serijala, najveći problem jeste scenario ( Sve ono odlično što je bilo je iskorišteno, a svi znamo kakav je humor danas. Jedna obična 0 ). Kad se samo sjetim one prve sezone serije LZN, i dan danas mogu jednu epizodu nekoliko puta pregledati zaredom.

nemam šta da dodam, sve rečeno
ja i gledam LZN uglavnom radi Čombeta 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jabuka 42,malo je to.legenda reala je napisao/la:u mene komšiji Milisavu je svako dobroDevil je napisao/la: Ako ne znas sta je dobro,znas sta je skupo.![]()
![]()
![]()
Jelde da je prejaka mu ova šljiva od 45 stepeni, ona treba biti 39.2, Jabuka 42, Kruška 45
Ti si Srbin moraš znati o rakiji i pivu, kokad samo pijete

Kod mene se ostavlja na 49,s tim da kada se ubaci destilovana voda ona ostaje na jedno 45-6 i ka bombona.

Ma kad je Dino otisao , sve je krenulo nizbrdo. Ovo sad je vise tragicno nego komicno.
U ovoj zadnjoj sezoni svaka epizoda je bila o gayevima nesto , nidje veze 

I onda kada više ne bude me ovdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.