Skijaski skokovi
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijaski skokovi
E ne znam koji me djavo opet natjera da gledam ovo. 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ovo sto su uradili od ski skokova je nevidjeno sranj.e..... Frajer skoci 8m duze od Slirencauera i opet nije 1. iako nije puno pogrijesio pri skoku, tj. nije ni pao, ni sageo se nista....Samo da pobjedi Austrijanac, mamu li im....
Jacobsenu skije same lutaju desno-lijevo zbog jacine vjetra frajer dobija u minusu bodove
Valjda ce uzeti na kraju turneju iako je to skoro nemoguce pokraj onolike pomoci Slircu......
Jacobsenu skije same lutaju desno-lijevo zbog jacine vjetra frajer dobija u minusu bodove
Valjda ce uzeti na kraju turneju iako je to skoro nemoguce pokraj onolike pomoci Slircu......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Martin Schmitt na 7 mjestu, nakon prve serije. Za mjesec dana puni 35 godina, ali klasa je vječna 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ovo s vjetrom je za mene u pocetku bilo odlicno,mislio sa da su svi jednaki,al ovo izgleda sluzi bas da se moze dobro nastimati i nastetiti nekom.
Sjajan skok Schmitta,ocekujem plasman u prvih 5 danas,moze to legenda
Kofler ocajno skocio a uletio kao Laki Luzer,mislim da nije zasluzio da udje u finalnu seriju.
Prelijepa je skakaonica u Garmischu,strasna gradjevina
Sjajan skok Schmitta,ocekujem plasman u prvih 5 danas,moze to legenda
Kofler ocajno skocio a uletio kao Laki Luzer,mislim da nije zasluzio da udje u finalnu seriju.
Prelijepa je skakaonica u Garmischu,strasna gradjevina
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Skacu Norvezani kao ludi.Jacobsen sjajan skok,umalo rekord skakaonice,a mislim da je vec siguran kao osvajac skakaonice.
Schmitt doktor skokova,poslednji romanticar.
Schmitt doktor skokova,poslednji romanticar.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sportfanatik
- Kontakt:
Jacobsen ispred Šchlierenzauera za 0.9 bodova. Nadam se da će Šliri u austrijskom dijelu preokreniti vodstvo Jacobsena i obraniti titulu. U ukupnom je ostao u vodstvu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
To Jacobsen doktore.... Ovim skokom si pokazao koliko si mocan, mogu te svi destabilizovati, al' ti ces i dalje biti bolji od Austrijanca....
Koji cirkus opet na kraju... Frajeru treba 140,5m da prestigne Jacoba na vrhu, on skoci 134 i za samo 0,9 bodova losiji
Pa ko koga ovdje pravi levatom.... Da je skocio samo 1m duze pobjedio bi... Samo ne znam kojom logikom....
Martin Schmit doktor, kao svojevremeno Ahonen, iz penzije pravi bolje rezultate nego prosle 3-4 god....
Koji cirkus opet na kraju... Frajeru treba 140,5m da prestigne Jacoba na vrhu, on skoci 134 i za samo 0,9 bodova losiji
Martin Schmit doktor, kao svojevremeno Ahonen, iz penzije pravi bolje rezultate nego prosle 3-4 god....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ama ljudi ne odredjuje tu ljudski faktor te koeficijente i vjetar, sam racunar to sredi i ispadne kako ispadne, a da je sranje jeste i to živo
šliro nije pobjedio jer je meni trebalo na kladionici, jasno ko dan
šliro nije pobjedio jer je meni trebalo na kladionici, jasno ko dan
nema potpisa
- Nail for Real
- Kontakt:
AJMO!

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Anders Jacobsen do pobjede!
Bacam se sad na Norvežana, Finaca nema ni na mapi (
). AJ je uvijek bio korektan momak i imao određene podvige u karijeri, nadam se da može do 2. titule Novogodišnje turneje.
Bacam se sad na Norvežana, Finaca nema ni na mapi (
- legenda reala
- Kontakt:
Pišam se ja na njegovih 40 i nešta pobjeda kad mu ih je pola donjeo ovaj faktor vjetra i sudije
Da je danas pobjedio ovo bi bila neviđena bruka
Valjda će Jacobsen ponoviti podvig Hanevalda.
danas je skočio za historiju
Schmit dobar kad bi mogo samo sastaviti dvije dobre serije
Al jeste vidjeli Noriakia 23-ći nastup na Novogodišnjoj turneji
mislim da i Schmit ima blizu 20, ako sam dobro skonto njemačkog komentatora 17 il 18 nastupa 
Da je danas pobjedio ovo bi bila neviđena bruka
Valjda će Jacobsen ponoviti podvig Hanevalda.
Schmit dobar kad bi mogo samo sastaviti dvije dobre serije
Al jeste vidjeli Noriakia 23-ći nastup na Novogodišnjoj turneji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nesto Japanci nisu u formi a bas su mi simpaticni a inace navijam za Slovence ipak smo bili nekad u istoj drzavi ! Skace onaj Jakobsen ko lud .Nakon dugo vremena mogu pratit skijaske skokove predivan sport stvarno.
- reds_forever
- Kontakt:
Ma ja mislim da je ovo Jacobsenu naletila forma specijalno za turneju...BosnaSTL je napisao/la:Nesto Japanci nisu u formi a bas su mi simpaticni a inace navijam za Slovence ipak smo bili nekad u istoj drzavi ! Skace onaj Jakobsen ko lud .Nakon dugo vremena mogu pratit skijaske skokove predivan sport stvarno.
Kofler, Amman, Morgenstern, Loitzl... neobicno kad oni nisu u igri za glavnu nagradu. Nadam se da ce Schlierenzauer ipak nekako uzeti ovo, sad ode u domovinu
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Finac se ukazao medju pedeset, cak prošao i u drugu seriju, nece ovo na dobro 
nema potpisa
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Nisam ljubitelj Norvezana,ali danas me Jacobsen odusevio..u velikoj je formi i tesko ce biti Šliriju da ga pobjedi.Danas Freund i Ammann otpali..po meni ostao je dvoboj Šliri-Jacobsen da odluce pobjednika.Rus Vassiliev i danas odlican,al zeza ga stil..dobija slabe ocjene.Meni zanimljivi Hvala i Wellinger danas odlicni.Kranjec se vraca u formu..danas je bio odlican.Sve kad saberemo danas odlicno takmicenje i zasluzena pobjeda Jacobsena,pogotovo ako uzmemo prvu seriju kako se majstorski izvadio.
Ja sam od malih nogu pratio ovaj sport i uvijek sam simpatisao i navijao za japance, a najdrazi svih vremena mi je Masahiko Harada, valjda ga se sjecate, naravno uz Noriaki Kasaija,Takanobu Okabea, Kazuyoshi Funaki, Hideharu Miyahira, e to su bila vremena, kad skakac dobije sve 20tke za stil.. Funaki ko da cepelin pustis sa skakaone, ne dise u zraku.. Ovo sad je lakrdija.. Opet navijam za japanca koji ponekad bljesne, npr Ito, ili sad ovaj mali Takeuchi, ali uglavnom navijam protiv austrijanaca, i donekle njemaca, jer im se stima strasno, sport je postao privatizovan, tako da je Jacobsen moj favorit ove godine i volio bih da pobijedi
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Šta mislite, da li je leteći Norvežanin spreman da ponovi ono što je 2002. uradio Sven Hannawald? 
Ja mislim da ce uspijeti to : ) U velikoj je formi lik.Claus je napisao/la:Šta mislite, da li je leteći Norvežanin spreman da ponovi ono što je 2002. uradio Sven Hannawald?
-
teletovic12
- Kontakt:
ma norvezani ove godine pokorise turneju austrijanaca nigdje,,,nijemci vise nego dobri
al u timskim takm. ce svi popusit od norvezana
al u timskim takm. ce svi popusit od norvezana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.