Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sedra
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la sedra » 01 jan 2013, 23:04

Za Stevanovica se uopste ne brinem da nece uspjeti u Sevilji.Momak je eksplozivan,brz i ima dobar pregled igre,brzo ce se on naviknuti na spanski fudbal.Ono sto mene najvise raduje sto iz njega samog zraci optimizam i jedna velika zelja i motivacija da se dokaze,ko sto Ciro nekad kaze,voli da grize po terenu. :D
To se vidilo od prvog dana kad je zaigrao za A repku,a istom voljom je igro i za mlade.
Ona tekma mlade protiv svaba je bio fantastican,nikad necu zaboraviti njegove ubacaje sa strana u sredinu,kad je Milan tad pogadjo protiv svaba.A za njega nije vazno da li igra prijateljsku ili kvalifikacionu,on sve daje od sebe.Da budem iskren ne poznajem ga dovoljno kao igraca Vojvodine,ali nisu ga dzzaba trazili iz Spanije,znaci da su ga i po Srbiji pratili.Ono sto sam vidio na terenu od njega kad je igrao za mlade i onih paar minuta za A repku je meni dovoljno bilo da shvatim da je momak talentovan i da ce daleko dogurati.On i Pjanic ce sigurno biti glavni fundament u buducnosti nase reprezentacije.
Opet mu zelim puno srece i da sutra aBd prodje i te ljekarske preglede.
Samo napred Steva! ;)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 jan 2013, 23:16

transfer Stevanovica u Sevilju je jedna od najpozitivnijih vijesti za bh fudbal u zadnje vrijeme.... mene je taj momak jos protiv Velsa kad je debitovao u A selekciju odusevio svojom igrom,iako je u maldoj repki bio zaista fenomenalan i ne sumnjam da ce se snaci u Spaniji..to je mozda i najjaca liga na svijetu,uz Englesku i trebat ce puno rada i truda,ali Miroslav posjeduje takav kvalitet i uz malo srece on moze napraviti zaista veliku karijeru! od velike pomoci ce mi biti i nas kapiten Spahic,tako da ce se puno brze prilagoditi zivotu u Spaniji... sretno i sve najbolje Zmaju!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 01 jan 2013, 23:29

Ne znam zašto su svi skeptični oko pozicije Stevanovića i mogućeg statusa, momak je mlad i kvalitetan i izborit će se, u današnjem fudbalu igrač nema strogu poziciju i čak mislim da će u Španiji igrati i na lijevom krilu, zašto da ne, ide da napreduje u zemlju koja je plodno tlo za napredak mladih igrača.

Što se tiče Jesusa Navasa, taj momak stagnira zadnje 3-4 godine, ok, imao je 2-3 sezone u kojima je imao finu statistiku, pretežno asistencija jer mu davanje golova i nije najjača strana, a hajde da kažemo i u "opisu posla".
Ali stagnira jer se od njega očekivalo puno više, isto kao i recimo od Diega Capela koji je otišao.
Ne znam situaciju oko Diega Perottia od kojeg se takođe više očekivalo, vjerovatno se utopio u sivilo Seville u zadnje vrijeme, podjsećam da je i on desno krilo po vokaciji, a po mom mišljenu i kvalitetniji od Navasa.

U krajnjoj liniji, hoću da kažem da ne vidim bojazni oko transfera, bolje nije mogao, ide u idelan klub po meni, klub koji ima ambicije da se vrati na nivo od prije par godina, a poznati su nam uspjesi Seville u zadnjih 6-7 godina.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 01 jan 2013, 23:36

bice ga interesantno pratiti protiv reala i barce iduceg mjeseca :mrgreen:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jan 2013, 23:40

Cuj ovog Pogbe strucnjaka Navas stagnira. Covjek koji je bio clan reprezentacije Spanije na EP-u i koji je prosle sezone imao najvise golova i asistencija u svojoj karijeri. Stagnira nema sta.

Ali mogu i Navas i Stevanovic igrat na vise pozicija, tako da nije to neki problem. Svakako ne treba ocekivat da ce Stevanovic previse igrat ove sezone, ali nadajmo se dovoljno da odrzava formu do Grcke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 01 jan 2013, 23:43

Ne pravi se pametan i čitaj kako piše, ili ćeš hp-a zvati u pomoć?!

Naravno da stagnira, od tog igrača se očekivalo da bude world class igrač, a on nije ni blizu ispunio očekivanja, da ne govorim da su se riješili Capella koji je bio stroj za Navasa.

Navas ove godine nema niti asistenciju, niti gol na svom kontu, najbolja sezona mu je 09/10, a ne prošla.
Njegova uloga u Španiji je epizodna, nije ni blizu bitnom faktoru u igri furije.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 01 jan 2013, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jan 2013, 23:46

Pogba je napisao/la:Ne pravi se pametan i čitaj kako piše, ili ćeš hp-a zvati u pomoć?!

Naravno da stagnira, od tog igrača se očekivalo da bude world class igrač, a on nije ni blizu ispunio očekivanja, da ne govorim da su se riješili Capella koji je bio stroj za Navasa.
Navasa koci to sto covjek ima bolest zbog koje ne moze da napusti Sevillu. Jednostavno ga ubija psihicki kad je daleko od kuce. Jedva je zaigrao za Spaniju radi toga, i par puta je muku mucio da bi isao na pripreme sa Sevillom. Znaci mogao je on otic u veliki klub da je htio, i ko zna kakav bi sad igrac bio. Ali ako je jedan ofanzivni igrac standardni clan reprezentacije Spanije vec godinama, onda znaci da je vrlo kvalitetan.

A zapeo si za Capela, kao da je Ribery u najmanju ruku. Obicni propali talenat. Navas je dokazani igrac. I miruj sa uvredama, da ne bi dobio povratnu za Banovice. Monolog dijeli karte za Banovice kao deda mraz ovih dana.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 jan 2013, 23:49

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 jan 2013, 23:59

Jao jes ga skljocaju, a on onako miran, izgubljen, taman sletio. :D
Ovo je stvarno predivno, veoma mi je drago.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 02 jan 2013, 00:03

Haha Stevanović nezna jel došo' il pošo' :D , svaka čast na videu , tek sad sam siguran će potisati ... ovo je odlično , kad počinje španska liga :mrgreen:

- fotografije iz Seville
slika

slika
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 02 jan 2013, 00:51, ukupno mijenjano 2 puta.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 02 jan 2013, 00:22

no rules je napisao/la: kad počinje španska liga :mrgreen:
u subotu!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 02 jan 2013, 00:27

Odlican novogodisnji poklon za sve nas :) , sretno care

usput, Sretna Nova 2013'ta svima
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jan 2013, 00:38

Sto nam se Steva zarumenio jos da se osisa malo krace i eto nam Arsavina :oops: :oops: :mrgreen: 8-) Nek mu je sa srecom,nadam se da ce savladati ovaj spanski brzo,posto je lagan jezik,posebno kad visis sa ekipom stalno,sve ce to doci na svoje...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 02 jan 2013, 00:46

E od sad' navijam za Sevillu. :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 jan 2013, 00:48

*p!p!t@* je napisao/la:E od sad' navijam za Sevillu. :mrgreen:
+1 :mrgreen:
EDIT : kako glory hunterske duše se sada prilijepiše za Mikijevu oficijelnu na fb, nije imao više od 200 like na oficijelnu, u toku dana došlo do gotovo 2000 :P
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 02 jan 2013, 00:54

Dakle , bili bi poželjno sada naučiti neke stvari o treneru i igračima Seville .
Recimo da nam se ne desi da kažemo : " Je**m li ti mamu španjolsku , hadalju jedan , daBogda noge prebio , pa Miro ti sam na drugoj " a ono brazilac .
Ili da kažemo za trenera :" Pu kre**nu glupi , maloumni , ko ti dade trenersku diplomu , vrati se u Zaragozu pa njih vodi , gdje će Stevanović na klupu " , a ono Michel vodio Getafe .

Dakle , što više informacija imamo , bolje za nas :lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 jan 2013, 01:32

A Spahic(ili ti reprezentativac BIH repke) vec dvije pune sezone u Sevilli,dobar jutar.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 02 jan 2013, 01:38

harishp je napisao/la:A Spahic(ili ti reprezentativac BIH repke) vec dvije pune sezone u Sevilli,dobar jutar.
Inače , Spahić nije imao problema sa tim da ga trener ostavlja na klupi , ili da mu ne daju lopte u napadu .
Usput , dobar jutar i tebi :)

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 02 jan 2013, 01:39

jel ga ovo spaha pokupi autom na kraju ovog videa ? :D
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 02 jan 2013, 01:42

__EmIr__ je napisao/la:jel ga ovo spaha pokupi autom na kraju ovog videa ? :D
jeste :mrgreen: kaze mu onaj jedan "bosko spahic te ceka u autu" tako nekako.

Tuta Petrov

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, zikerrz21 i 32 gosta.