NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
ode SMith hvala bogu..navijaci nisu nesto sretniHester bi se i povukao nebi vise igrao jer nema tu vise SMitha... dace bog pa ce se retire jer za recivera nije a ima 10m po godini
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Sportfanatik
- Kontakt:
Don Brocher, Patriots equipment mgr and longest tenured employee in franchise history, lost season-long battle vs. leukemia last night. RIP.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Hvala za pravila
Giantsi moj tim

Samo ne kontam, gledam sad na wikipediji pa čovječe po 30 igrača u rosteru, šta je ba to
Giantsi moj tim
Samo ne kontam, gledam sad na wikipediji pa čovječe po 30 igrača u rosteru, šta je ba to
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Roster ti sadrzi 53 igraca ako se ne varam...Imas posebno igrace za napad, odbranu i tzv. specijalni tim. Zato je i ovaj sport poseban, jer ga moze igrati i neko ko nije atletski gradjen, a ima neke svoje kvalitete koje su potrebne u ovom sportu.Carlo je napisao/la: Samo ne kontam, gledam sad na wikipediji pa čovječe po 30 igrača u rosteru, šta je ba to
Kao npr. Wilfork ili Raji.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 02 jan 2013, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ja mislim da se za utakmicu moze prijaviti 45 igraca
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
amerosm je napisao/la:
Kao npr. Wilfork ili Raji.![]()
Neko me zvao?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ništa od njih, nećeš ih pogledati do iduće sezoneCarlo je napisao/la:
Giantsi moj tim![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mozda jedno glupo pitanje...Koliko ima ovih Bowl-ova kada je NCAA u pitanju ?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ko ce biti novi Bears coach pitanje je sad ?... moja zelja je Bill Cowher a puno se spominje 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
previseamerosm je napisao/la:Mozda jedno glupo pitanje...Koliko ima ovih Bowl-ova kada je NCAA u pitanju ?
Hvala na odgovoru...Stvarno nisu normlani. Svako sat vremena jedna nova utakmica i jedan novi Bowl.BH430 je napisao/la:previseamerosm je napisao/la:Mozda jedno glupo pitanje...Koliko ima ovih Bowl-ova kada je NCAA u pitanju ?. ja mislim da ima 35
Inace McDaniels izjavio da nije zainteresovan za posao HC-a, tako da ce i u buducnosti ostati nas OC. Pametan potez istog, jer nema on kapacitet da bude HC, a ukoliko Patricia i odbrana zahebu u PO-u onda pokusati dovesti Cernnel-a ili Smitha koji je izjavio da ne bi imao nista protiv da u buducnosti radi kao DC.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kojeg smitha?. ovog naseg?.. pa nije on los trener pazi najvise lopti je ukrao od svih ekipa u historiji NFL sto dovoljno govori.. on smao nezna uraditi stvar ad baciti zastavicu kad treba 4th down i td... nezna neke stvari, ali je dobar trener stvarno
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bear grylls
- Kontakt:
Odbio nas je Matt Russell Broncos director of player personnel
steta on je najzasluzniji za ovaj roster denvera ima potpunu autonomiju tamo. Moja najveca zelja za GMa gamble iz 49ersa a trener ne znam,Gruden i cowher ostaju na televiziji nemoj se rođak zavaravat, mozda upravo lovie smith volio bi jednog defanzivnog trenera da vidim u chargersima. Ako ne on onda neko collega chip kelly il ko zna vidjecemo prvo ko ce biti GM.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
@Edo nemoj se sad naljutiti što sam našao ove postove (malo šale nije na odmet
), jbg ljudski je griješiti, a ti si čovjek prije svega
Edin TM87 je napisao/la: Sto se tice Skinsa, ja mislim da nece do PO-a, vrijeme je da se Romo-u napokon okrene sreca i mislim da ce uspjeti da dobiju Skinse u gostima i naprave PO. Gdje bi isli na Seattle i eto ih na korak od divizijskog finala, vjerujem da Atlantu mogu dobiti ako se s njima sastanu![]()
Edin TM87 je napisao/la: Minnesota nece napraviti PO (Hjuston, GB), tako da Peterson vjerovatno nece dobiti MVP, al' se nadam da ce ako nista oboriti onaj rekord od 2105 yardi iz 77-e cini mi se Dickerson sto je postavio,
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa dobro za to mi imamo pored Lombardi-ja najboljeg trenera svih vremena.SaltCityAttack je napisao/la:kojeg smitha?. ovog naseg?.. pa nije on los trener pazi najvise lopti je ukrao od svih ekipa u historiji NFL sto dovoljno govori.. on smao nezna uraditi stvar ad baciti zastavicu kad treba 4th down i td... nezna neke stvari, ali je dobar trener stvarno
Mozda sa moje strane zvuci prepotentno i arogantno, ali imam osjecaj da je nama potreban samo jedan kvalitetan DC da bi ova ekipa samljela protivnike.
Sto ne nadjes postove gdje sam rek'o da Chicago nece u PO, pa mor'o sam jedno fulit yeboterio_Ferdy88 je napisao/la:@Edo nemoj se sad naljutiti što sam našao ove postove (malo šale nije na odmet), jbg ljudski je griješiti, a ti si čovjek prije svega
![]()
Edin TM87 je napisao/la: Sto se tice Skinsa, ja mislim da nece do PO-a, vrijeme je da se Romo-u napokon okrene sreca i mislim da ce uspjeti da dobiju Skinse u gostima i naprave PO. Gdje bi isli na Seattle i eto ih na korak od divizijskog finala, vjerujem da Atlantu mogu dobiti ako se s njima sastanu
Edin TM87 je napisao/la: Minnesota nece napraviti PO (Hjuston, GB), tako da Peterson vjerovatno nece dobiti MVP, al' se nadam da ce ako nista oboriti onaj rekord od 2105 yardi iz 77-e cini mi se Dickerson sto je postavio,
Svejedno, vise pogodaka imam, a ti sve masis
Roger Federer the greatest of all time!
na kraju sezone odlazi Ray Lewis... legenda...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ko ti kaze da ce ostati na TV Gruden je reao d bi mogoa se vratiti svom poslu, a Bearsi bi mu bili odlicni da radi sa Cutlerom i ovim offensom ... a ja bi opet ovu drugu opciju odbrana opet jer ce biti ona slabija za par godina ad ose Urlacher.Briggs,Tillman,Peppers i tdbear grylls je napisao/la:Odbio nas je Matt Russell Broncos director of player personnelsteta on je najzasluzniji za ovaj roster denvera ima potpunu autonomiju tamo. Moja najveca zelja za GMa gamble iz 49ersa a trener ne znam,Gruden i cowher ostaju na televiziji nemoj se rođak zavaravat, mozda upravo lovie smith volio bi jednog defanzivnog trenera da vidim u chargersima. Ako ne on onda neko collega chip kelly il ko zna vidjecemo prvo ko ce biti GM.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Zanimljiva je razlika u kvotama kada je u pitanju pobjednik Super Bowl-a. Naime tu kod kladionicara najvise sanse imaju Broncosi sa kvotom 2,75, zatim Patriotsi sa kvotom 3,0 i na trecem mjestu 49ersi sa kvotom 7,0.
Po meni licno je ogromna razlika izmedju Broncosa i Patriotsa sa jedne strane i 49ersa sa druge strane.
PS: Beyonce ce biti glavna atrakcija Half-Time Show-a.
Po meni licno je ogromna razlika izmedju Broncosa i Patriotsa sa jedne strane i 49ersa sa druge strane.
PS: Beyonce ce biti glavna atrakcija Half-Time Show-a.
- bear grylls
- Kontakt:
A rođak pa svake godine je isto kazu da ce se vratiti i uvijek ostanu. Ja bi volio vise nego ista da cowher ode u chargerse a eto gruden u bearse ali nema nista od toga. A i sto bi neko otiso u bearse kad ima boljeg QBa u chargersimaSaltCityAttack je napisao/la:ko ti kaze da ce ostati na TV Gruden je reao d bi mogoa se vratiti svom poslu, a Bearsi bi mu bili odlicni da radi sa Cutlerom i ovim offensom ... a ja bi opet ovu drugu opciju odbrana opet jer ce biti ona slabija za par godina ad ose Urlacher.Briggs,Tillman,Peppers i tdbear grylls je napisao/la:Odbio nas je Matt Russell Broncos director of player personnelsteta on je najzasluzniji za ovaj roster denvera ima potpunu autonomiju tamo. Moja najveca zelja za GMa gamble iz 49ersa a trener ne znam,Gruden i cowher ostaju na televiziji nemoj se rođak zavaravat, mozda upravo lovie smith volio bi jednog defanzivnog trenera da vidim u chargersima. Ako ne on onda neko collega chip kelly il ko zna vidjecemo prvo ko ce biti GM.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.