FK Rudar Prijedor

gogineman
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la gogineman » 28 okt 2009, 12:32

mahalas je napisao/la:pa ako se slučajno uklone sa tribine one fašističke zastave i navijanje nož žica srebrenica, biti čemo i te kako iznenađeni.......
Fasisticke zastave ???
"noz zica srebrenica" ???

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 28 okt 2009, 12:34

mahalas je napisao/la:pa ako se slučajno uklone sa tribine one fašističke zastave i navijanje nož žica srebrenica, biti čemo i te kako iznenađeni.......
fasisticke zastave???????
noz zica srebrenica?????????]
OMG al aj ovo nije navijacki forum...pa necemo o tome....al stvarno... :(
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 28 okt 2009, 12:40

Drugar, bez potrebe nabijas tenzije i pises o necemu o cemu nemas pojma. Jer da imas pojma, znao bi da se osim utakmice sa Celikom to nije spominjalo. A fasisticka zastava je...? Ako nemas sta pametnije reci, nemoj ni zbog toga pisati, majke ti. Ovo je sportski forum i nije mjesto za iznosenje politickih tvrdnji, bez obzira koliko si u pravu. sad ce ovo povuci raspravu na 10 strana...E j.e.b.i. g.a.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 28 okt 2009, 13:04

Grad je nas DS je napisao/la:Drugar, bez potrebe nabijas tenzije i pises o necemu o cemu nemas pojma. Jer da imas pojma, znao bi da se osim utakmice sa Celikom to nije spominjalo. A fasisticka zastava je...? Ako nemas sta pametnije reci, nemoj ni zbog toga pisati, majke ti. Ovo je sportski forum i nije mjesto za iznosenje politickih tvrdnji, bez obzira koliko si u pravu. sad ce ovo povuci raspravu na 10 strana...E j.e.b.i. g.a.
SAMO protiv Čelika???
Zar je potrebno pokazivati te transove i zastave na svakoj utakmici gdje vam gostuje neki klub iz većeg entiteta,a posebno klubovi sa tzv.za vas bošnjačkim predznakom kao što su Čelik,Željo,Sarajevo,Velež,Sloboda...ja se nadam da se protiv nas to neće desiti kada bude revanš kupa,u suprotnom dobili ste veliki broj neprijatelja u Sarajevu budite sigurni,a doći ćete opet u Sarajevo,nemojte zaboraviti,ako se to desi.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 28 okt 2009, 13:10

Kazem SAMO jer po njegovoj rekciji se moglo zaključiti da se samo to pjeva. A u stvari je na poluvremenu neki ljakse uzeo megafon i rekoa to što je rekao. Nikad vise se nije to spomenulo. Zastave su AB i RS. Spominjati fašizam tako paušalno...A da ne pričamo više o tome, majke ti. Tema veze nema sa sportom.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 okt 2009, 13:14

Bas tako! Tema je vezana za FUDBALSKI klub Rudar i nema potrebe za politikom ovde.

Nego, onaj trener Rudara je najavio neki kombinovani sastav a po danasnjem Avazu izgleda da fali samo jedan igrac iz prvih 11. Zna li se na kraju koji sastav ce poceti utakmicu .. ?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 28 okt 2009, 13:21

Tako je Lesto ;) O sastavu nista vise od tebe ne znam jer na nivou opštine ... jednostavno ne postoji medij koji bi mogao da daje neke svježe info o Rudaru ili tako nešto. Znači, nema sad da Darko daj izjavu za neki lokalni medij u vezi sa jednom utakmcimo. U tom segmentu, situacija je tragična. Inače, Rudar igra sa 14-15 igrača čitavu sezonu tako da je malo diskutabilno pričati o rezervnom sastavu.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 28 okt 2009, 13:31

Grad je nas DS je napisao/la:Tako je Lesto ;) O sastavu nista vise od tebe ne znam jer na nivou opštine ... jednostavno ne postoji medij koji bi mogao da daje neke svježe info o Rudaru ili tako nešto. Znači, nema sad da Darko daj izjavu za neki lokalni medij u vezi sa jednom utakmcimo. U tom segmentu, situacija je tragična. Inače, Rudar igra sa 14-15 igrača čitavu sezonu tako da je malo diskutabilno pričati o rezervnom sastavu.
aa druze a za sta sluzi Kozarski vijesnik hahahhahaha..... :D :D :D :D

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 28 okt 2009, 13:40

Ma ne, bas ne prati niko Rudar. Daju neke šture informacije. Izvještaji sa utakmica na RTV PD su isti za sve, samo tekst promjene i traje 10 sekundi. Ne znam šta da očekujem ali baš ništa ne možeš saznati.

srbin.prijedor
Kontakt:

Post Postao/la srbin.prijedor » 28 okt 2009, 15:05

S obzirom da ćemo igrati u kombinovanom sastavu s Željom,očekujem veliku borbenost tih igrača koji budu dobili šansu,jer to im je prilika da se nametnu Nestoroviću...zato očekujem dobar rezultat s Grbavice..realno Željo jeste veće ime od Rudara,to sigurno,ali gledajući igrače i tim,ništa oni nisu jači od Rudara...nijanse se u pitanju,kao i u cijeloj ligi BiH...niko ne odskače nešto posebno po igri i kvalitetu,sve je to tanko :roll: .....

Vjerujem u polifinale 8-)
? $...? $....? ? &!

srbin.prijedor
Kontakt:

Post Postao/la srbin.prijedor » 28 okt 2009, 15:09

buncaš....
? $...? $....? ? &!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 okt 2009, 15:18

srbin.prijedor je napisao/la:S obzirom da ćemo igrati u kombinovanom sastavu s Željom,očekujem veliku borbenost tih igrača koji budu dobili šansu,jer to im je prilika da se nametnu Nestoroviću...zato očekujem dobar rezultat s Grbavice..realno Željo jeste veće ime od Rudara,to sigurno,ali gledajući igrače i tim,ništa oni nisu jači od Rudara...nijanse se u pitanju,kao i u cijeloj ligi BiH...niko ne odskače nešto posebno po igri i kvalitetu,sve je to tanko :roll: .....

Vjerujem u polifinale 8-)
Ja maloprije upitah zna li neko danasnji sastav Rudara. Koliko sam vidio u Avazu to je ona standardna prva postava osim jednog igraca. Znas li ti nesto vise o tome?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

srbin.prijedor
Kontakt:

Post Postao/la srbin.prijedor » 28 okt 2009, 15:25

Pa znaš kako neće tu biti sad nekih "velikih" promjena u timu,jer nema sad Rudar toliko igrača da u potpunosti izmjeni tim,jedino da pošalje i junore ;) ...vjerujem da bi šansu mogli dobiti Kolundžija,Kecman,Dašić,Šodić...
? $...? $....? ? &!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 28 okt 2009, 15:51

Nemojte računati na bodove iz Mostara. :P

P.S. Bilo bi lijepo kad bi se pojavili AB,nadam se da hoćete.

srbin.prijedor
Kontakt:

Post Postao/la srbin.prijedor » 28 okt 2009, 15:55

Stone Island je napisao/la:Nemojte računati na bodove iz Mostara. :P

Vidjećemoooo... 8-)
? $...? $....? ? &!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 29 okt 2009, 21:04

ala mrake u nedelju prenos Velez-Rudar u 14:30... :D

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 31 okt 2009, 17:28

Sretno sutra protiv podveležja
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 31 okt 2009, 17:37

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Sretno sutra protiv podveležja
:mrgreen: hvala...trebace nam BRDO srece :mrgreen:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 31 okt 2009, 23:14

Gogi, obavezno sutra na rakiju :P

Ovaj iznad nije pozvan, on se i drogira :P
Support Velez, It's logical! ★

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 31 okt 2009, 23:31

Mont0 je napisao/la:Gogi, obavezno sutra na rakiju :P

Ovaj iznad nije pozvan, on se i drogira :P
Nista meni od Mostara na zalost :D ...al jbg sta je tu je...bice jangija u Prijedoru :mrgreen: ma docete vi kod nas pa cemo se PROvesti VESELO :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc i 19 gostiju.