haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
nisam ni ja neki igrac,ali evo i ja se prijavljujem 
ja prvi put igrao za novu godinu
ajd jos dvojica
ajd jos dvojica
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
istina, ti si bot na kvadratvm22 je napisao/la:bot sam totalni, al nema veze da se malo zabavimo
eto, fali još jedan
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
evo i ja se prijavljujem 
evo ima nas 8 tamamNG1 je napisao/la:evo i ja se prijavljujem
http://www.haxball.gr/league/view/99737" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ga
1. kolo
anonimni-NG1
semsudin-raul
adenin-otelo
vm22-arelinho
evo ga
1. kolo
anonimni-NG1
semsudin-raul
adenin-otelo
vm22-arelinho
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
@ NG1
hajde ako si tu da odmah odigramo
hajde ako si tu da odmah odigramo
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
anonimni gdje da se ja odjavim kad zatvaram ligu i kad opet ulazim kao admin da se prijavim?
vm22 hajde kume ako si tu da i mi odigramo prvo kolo ??
mozearelinho je napisao/la:vm22 hajde kume ako si tu da i mi odigramo prvo kolo ??
pa samo izađeš i kad sljedeći put budeš htio da uđeš, klikneš na link lige i gore imaš da ukucaš šifru kao admin da možeš ubacivati rezultate i radiš šta trebaOtelo je napisao/la:anonimni gdje da se ja odjavim kad zatvaram ligu i kad opet ulazim kao admin da se prijavim?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
adelin haj i ti
@anonimni hvala
@anonimni hvala
Eto, kad drug raul bude tu, nek mi se javi da odigramo 
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
a nismo se dogovorili do koliko se igra.
Moja preporuka je 5min pa ko da vise golova?
time limit 5 minOtelo je napisao/la:a nismo se dogovorili do koliko se igra.
score limit none
@arelinho http://www.haxball.com/?roomid=5e0ed465 ... 8248ca0648" onclick="window.open(this.href);return false;
ma ja, ako bude neriješeno, to je to, 5 minuta i kraj
i postavljajte ss-ove da ne bude kakvih prevara...
i postavljajte ss-ove da ne bude kakvih prevara...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
moze
@semsudin ajd da rijesimo drugo kolo
soba ss.ba pass 4321,nick reds
ma gdje ces ss uvijek uzimat bolje da oba igraca potvrde rezultat al meni svejedno
@semsudin ajd da rijesimo drugo kolo
soba ss.ba pass 4321,nick reds
ma gdje ces ss uvijek uzimat bolje da oba igraca potvrde rezultat al meni svejedno
šta je komplikovano sa ss-om ? kad oba trebaju potvrditi, nisi siguran, pa prošli put je bilo problema radi toga, ovako je sigurnije...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
moze i ss,pobjednik uzima a ako bude nerijeseno domacin.
ajd adeline
ajd adeline
nmg nesto da udjem :Svm22 je napisao/la:time limit 5 minOtelo je napisao/la:a nismo se dogovorili do koliko se igra.
score limit none
@arelinho http://www.haxball.com/?roomid=5e0ed465 ... 8248ca0648" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.