AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 01 jan 2013, 21:48

Pato's agent: "We'll finalize Pato's transfer to Corinthians within a couple of days. I have a meeting scheduled with Galliani to close it
Pato's agent: "I would like to make it clear that Pato will be sold 100%. We received many offers but we chose Corinthians."

Evo za Pata smo 100 % sigurni,a skoro sigurno i Robinho odlazi...

ipak je sve ispalo dobro na kraju,vec sam pomislio da nece prodati invalida i da cemo biti osudjeni na panja i bojana ....ovako bar mozemo ocekivati novog igraca,ionako ko god da dodje bit ce korisniji od Pata i Robinha.
I potajno se nadam Drogbi,valjda ce ga celo uspjeti uhvatiti i dovesti :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 01 jan 2013, 22:08

Eh moj Patak :(

Evo i za Binha.
Mino Raiola has joined Galliani at Brazil for speeding up the negotiations for selling Robinho. [Sky]
Šta reći nego da se nadam da će doći dostojna zamjena Drogba, Balonja itd.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 02 jan 2013, 13:23

Nezz Baresi al' po meni Balonja nije taj,cast njemu ali ne moze se onako ponasati. Drogbu bih volio najvise.
I bilo bi mi drago da otkupe na kraju ugovor Bojana Krkica,vidi se da momak zna igrati i da se trudi . ;)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jan 2013, 13:54

Ja ustvari vjerujem da bi se Balo drasticno promijenio kada bi dosao ovdje :mrgreen:
I ja sam mislio da je on izgubljen slucaj,ali sam se iznenadio kada sam ga vidio na prvenstvu,trener je vjerovao u njega,davao mu priliku da igra i pokazao se u najboljem svjetlu,tako da vjerujem da ga je moguce obuzdati i smiriti,a jednom kada to ucinimo imat cemo strasan napad 8-)

Za sada mi je bolja opcija Drogba,da malo unese red medju igracima i da ih malo trgne,ali problem je taj sto je u godinama i sto na njega mozemo racunati maksimalno dvije godine.Ali zato nakon njega treba dovesti Balu,s njim i faraonom u napadu mozemo biti mirni par godina ;)

FORZA MILAN !

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 02 jan 2013, 15:08

Drogba bi nama legao k'o budali samar.Ajd celo dovedi nam Drogbu,Strootmana i Astoria. :D
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 02 jan 2013, 15:38

Pozdrav rossoneri. Novi sam na forumu, redovno čitam i pratim dešavanja, kako na ovom tako i na ostalim pdf-ovima. Više crpim informacije odavde, nego što ih namjeravam davati :lol:
Želim vam ovom prilikom čestitati Novu Godinu, sve najbolje. :)
slika
Evo, kažu Binhova slika iz Sao Paola..
Il club piu titolato al mondo!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 jan 2013, 16:33

@DonPippo9 dobro dosao na forum
Corinthians has accepted the clause that will give Milan a percentage of an eventual sale of Pato in the future, according to reports.
transfer bi vjerovatno uskoro trebao biti zvanican
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 02 jan 2013, 16:52

@DonPippo9 dobro nam dosao,nek' nas ima sto vise. :D
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jan 2013, 16:57

Dobrodosao na nas kutak 8-)

Eto i Pato ode :cry:
Na prvu mi je bilo svejedno sto ide,vec neko vrijeme mi je isao na onu stvar zbog svojih povreda,ali ovako kada sigurno odlazi moram priznati da ce mi biti tesko i neobicno bez njega,a onog momenta kada i oficijalno procitam vijest da je otisao,zaplakat cu majke mi moje :mrgreen:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 jan 2013, 17:18

dobro nam dosao i nadam se da ces biti aktivan hehe... treba nam svjeze krvi :D:D

a ovo za pata ne znam sa da kazem. zao mi je jbg. on mi je najdrazi igrac posle Sheve al staces, da kazem da je nesto uradioo u proteklu godinu i pol nije vala, zbog toga najvise i odlazi, samo se nadam da ce doci neko ko ce doprinijeti klubu i odmah cemo sto prije zaboraviti patka.... sve mu najbolje zelimo :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 02 jan 2013, 17:34

Koju li ce sad Berluskoni dovest? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jan 2013, 17:42

A znam i meni je bio jedan od najdrazih,bilo je ne daj boze propustit neku utakmicu kad on igra :mrgreen: ali koliko god da nam je tesko,ovo je bio najpametniji potez kluba,vec par sezona od njega nema koristi a i velike pare se daju za nekoga ko provodi vise vremena po bolnicama nego po terenu.
Uglavnom njemu sretno bilo i da se vrati u formu,volio bih opet vidjeti onog starog Pata i prisjetiti se nekih stvari koje je cinio ovdje ;)

Sada imam novog ljubimca faraona koji mi polako prirasta srcu,samo neka ostane ziv,zdrav,dobar i da ga oni nasi ne prodaju,bit ce igracina od njega i legenda milana :mrgreen:

FORZA MILAN !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 jan 2013, 17:45

Drogba/Balotelli, Strootman, dva stopera i lijevi bočni... Eto nas u borbi za LP, i to ravnopravni u svakom pogledu. :mrgreen:

Pata mi je veoma žao, očekivao sam da on postane ikona Milana. :( Dosta radosti nam je donio, ali i tuge; no, sve su prilike da neslavno završi u Milanu, odlazi nakon ucjena i niza povreda zbog kojih je bio totalno neupotrebljiv. Robinho je isto tako bi katkad bitan faktor, bilo bi dobro da se uzme sada solidna lova za Brazilca (i jednog, i drugog).

Dosta dobrih igrača se može pokupiti na tržištu, a Lampard, Holtby, M'Biwa,... su samo neki od takvih.

Vidi se da upravitelji rade na prodaji i kupovini igrača. Treba timu fina rekonstrukcija i dosta kozmetičkih izmjena. Što se mene tiče, jedino im prodaju El Shaarawyja nikad ne bi halalio.

Inače, dobro došao @pippo. 8-)

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 02 jan 2013, 18:48

Mislim da sada imamo i kvalitetnog lijevog beka,sta kvalitetnog,beton lik :lol: onaj se moze pogurati i sa Ibrahimovicem :D zilav nekakav onaj Constant Bgmi, a tebi novajlija dobrodosao :D

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 jan 2013, 18:53

Ne mogu vjerovati kako se Milan pojačava!!! :shock: prodali su i Robinha i Pata! još će mi se na kraju i ovo **** od kluba poćeti sviđati! slika
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jan 2013, 19:34

Je li sutra ona prijateljska utakmica,hoce li to prenositi uopste iko? :mrgreen:

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 jan 2013, 20:55

sutra u 14:30 mec protiv Pro Pratrie
To those asking: the match vs. Pro Patria is tomorrow at 14:30 CET at Stadio Carlo Speroni in Busto Arsizio. #ForzaMilan
Probable line-up vs. Pro Patria (4-3-3): Amelia; Abate-Bonera-Acerbi-Antonini; Flamini-Muntari-Boateng; Urby-Niang-El Shaarawy.
RT @footballitalia: Competition for Biglia from Milan, Fiorentina, Malaga #NUFC and more http://www.football-italia.net/28984/competition-biglia" onclick="window.open(this.href);return false; …
Koju tacno poziciju igra Lucas Biglia
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 jan 2013, 21:16

UrbyEmanuelson je napisao/la:Mislim da sada imamo i kvalitetnog lijevog beka,sta kvalitetnog,beton lik :lol: onaj se moze pogurati i sa Ibrahimovicem :D zilav nekakav onaj Constant Bgmi, a tebi novajlija dobrodosao :D
Da, zaboravih na Constanta, no ipak bi trebao odigrati čitavu sezonu na visokom nivou da možemo reći kako imamo odličnog lijevog beka. Međutim, problem nastaje ukoliko Constant ne bi mogao odigrati neku utakmicu. Ko će mu biti konkurencija? Antonini? :lol: :roll: Zbog toga, u slučaju da se ukaže prilika za bočnog, iskoristiti je. ;)

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 02 jan 2013, 22:07

Hvala svima na toploj dobrodošlici :mrgreen:

Ne znam šta da kažem što se tiče ove situacije sa Milanovim brazilcima.. Robinho, prolazan, uostalom kao i u svim klubovima za koje je igrao, dok je Patak stasao u Milanu, i mislim da bi idealna bila neka posudba da eventualno vrati samopouzdanje koje mu nedostaje a ako ništa, onda prodati ga, Bože moj, život ide dalje. To bi bio neki idealan scenario po meni, al pošto ćelo i Berlusca vide samo lovu u njima, teško da će biti tako :)
Il club piu titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jan 2013, 22:12

Alternativa Abate,s obzirom da De Sciglio moze igrati na obje strane.

ono sto nama fali je jedan dobar stoper,veznjak i sada kada su otisla ova dvojica i napadac.....ustvari nama svasta nesto fali,taj bocni nam je zasad najmanji problem :mrgreen:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.