SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Ko god mi sta ponudi dobit ce na T-overima 
Anfernee "Penny" Hardaway #1
ako hoš monroe tvoj je, igra sezonu karijere, predobar likdema je napisao/la:hehe nema njega jos dugoTracy3McGrady je napisao/la:Sta mi moze ko ponuditi za Rose-a?
carlo ajde prihvati trade
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
ma ne igra sezonu karijere,centar a sut mu los ,ne znam chandler bi mi odgovarao,vidjecuCarlo je napisao/la:ako hoš monroe tvoj je, igra sezonu karijere, predobar likdema je napisao/la:hehe nema njega jos dugoTracy3McGrady je napisao/la:Sta mi moze ko ponuditi za Rose-a?
carlo ajde prihvati trade
evo carlo sad imas tricu ,dobro si prosao
Hoćeš Ridnoura za Rosea?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja sam mislio da se čovjek zajebaje kad je ponudio Rose-a, kojeg je maloprije uzeo iz FA, kad ono počele pljuštati ponude (za igrača za kojeg je rečeno da će vidjeti nakon All Star vikenda šta da rade s njim do kraja sezone).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
ma nece brzo zaigrat,a uzeo on vec gordona i cim je zaigro on ga trade,sad ce nes slicno i s dr1jose je napisao/la:Ja sam mislio da se čovjek zajebaje kad je ponudio Rose-a, kojeg je maloprije uzeo iz FA, kad ono počele pljuštati ponude (za igrača za kojeg je rečeno da će vidjeti nakon All Star vikenda šta da rade s njim do kraja sezone).
Neka ti bude hairli s Monroeom, dao Bog da zabija po 30 poena kada dođe kod tebedema je napisao/la:evo carlo sad imas tricu ,dobro si prosao
napokon,mislim da smo obojica dobro prosliCarlo je napisao/la:Neka ti bude hairli s Monroeom, dao Bog da zabija po 30 poena kada dođe kod tebedema je napisao/la:evo carlo sad imas tricu ,dobro si prosaonisi pogriješio, a nisam ni ja. Zahvaljujem
Više nego dobro. Ti dobio skokove, ja trice.dema je napisao/la:napokon,mislim da smo obojica dobro prosliCarlo je napisao/la:Neka ti bude hairli s Monroeom, dao Bog da zabija po 30 poena kada dođe kod tebedema je napisao/la:evo carlo sad imas tricu ,dobro si prosaonisi pogriješio, a nisam ni ja. Zahvaljujem
a ja mislio da ce ovaj iz Sacramenta da zavrsi na FA listi

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
kojiMelo15 je napisao/la:a ja mislio da ce ovaj iz Sacramenta da zavrsi na FA listi![]()
thornton
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
zašto bi završio?Melo15 je napisao/la:thornton
nije mi bas neka statistika kod njega...13 ppg i jedva po 2 skoka i asistencije...
ja sam Thomasa(SAC) pokupio iz FA a po meni je bolji za fantasy od ovog marcusa
hehe i nije boljiMelo15 je napisao/la:nije mi bas neka statistika kod njega...13 ppg i jedva po 2 skoka i asistencije...![]()
Thomas nema preko 2 trice po meču, a nema nikoga od FA ko ima preko 10 poenaMelo15 je napisao/la:nije mi bas neka statistika kod njega...13 ppg i jedva po 2 skoka i asistencije...![]()
cekaj dok se tyrek vratiCarlo je napisao/la:Thomas nema preko 2 trice po meču, a nema nikoga od FA ko ima preko 10 poenaMelo15 je napisao/la:nije mi bas neka statistika kod njega...13 ppg i jedva po 2 skoka i asistencije...![]()
Zanimljivo je da me svi zajebavate kod ovih trade ponuda i onda se čudite kad i ja radim isto
Salmons

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- majestic24
- Kontakt:
koliko ima jos kola "regularnog" dijela
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.