Muzika - Arhiva postova
Moderator/ica: insider
Re: Muzika
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
[youtube][/youtube]
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- Rockefeller
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Rockefeller
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Otprilike je to to, u potpunosti se slažem sa svim napisanim.adriano_leite je napisao/la:Ma ne diram ja rock, punk i sl. nego kazem zanima me ko ce uz to docekati Novu, a daleko od toga da ja to pljujem, kao sto je Toma bio popljuvan. Ja slusam rap skoro svaki dan, reggae takodjer, a od rocka slusam stari domaci rock, kada je rock bio nesto lijepo (npr. Azra, Bijelo dugme, Yu grupa itd.). Medjutim, kada se treba napiti, ne mogu se napiti uz rap, reggae i rock, pijem uz Tomu, Harisa, Halida, Dzeja, Ilica, Safeta i sevdah opcenito, a nikako uz cece, mece, ace, kuce itd. a to je bila poenta onog momka koji je rekao da se opusta uz Tomu, a meni opustanje znaci to, da sjednem s rajom, malo meze, rakije itd. Kao sto raul rece, treba razgraniciti turbo-folk i pravu narodnu muzikuAmoxicillin je napisao/la:.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Old but gold
Il club piu titolato al mondo!
pozz da li netko mozda zna koliko kosta nastup amara Jasarspahica tkzv GILE ili ADNANA ZENUNOVICA hvala
http://blog.dnevnik.hr/sara1207/2008/04 ... -1dio.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Teorija u ubistvu Kurta Cobaina.
Teorija u ubistvu Kurta Cobaina.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Gile je sad na 2-3 hiljade. 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
najljepsa balada na najljepsem jezikuLBJ MVP je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sta vam je raja
ova zadnja strana do sada najbolja. Na hajr ovo nesto krenulo 
[youtube][/youtube]
- JohnLennon
- Kontakt:
Ima li itko ovdje da slusa Beatlese?
Imaju dvije predivne pjesme obradjene od strane drugih izvodjaca, snimili su te dvije pjesme tek sto je Lennon osnovao bend i snimci pjesme "In spite of all the danger" su jako losi zbog toga jer su instrumenti nisu bili kvalitetni. Nije uspjela prezivjeti i nisu je kasnije obradjivali. Imam njihovu cijelu diskografiju, ali tu pjesmu nisam nasao u boljoj verziji. Jedino sto ju je izvodio sam McCartney, ali nije to to... Ovo... nalazi se na njihovom albumu "Antology 1".
[youtube][/youtube]
Ozivio ju je Aaron Johnson u onom filmu Nowhere boy, ali vokali i sve to, razlika nebo i zemlja, makar i nije toliko lose:
[youtube][/youtube]
Ista stvar i sa ovom pjesmom:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mogli su imati jos barem neka zajednicka okupljanja i snimiti jos nekakve albume da Lennona ne ubi ona budala. U samo pet godina aktivnog rada (1963-1968) stvorili su toliko toga. Jeebiga...
Imaju dvije predivne pjesme obradjene od strane drugih izvodjaca, snimili su te dvije pjesme tek sto je Lennon osnovao bend i snimci pjesme "In spite of all the danger" su jako losi zbog toga jer su instrumenti nisu bili kvalitetni. Nije uspjela prezivjeti i nisu je kasnije obradjivali. Imam njihovu cijelu diskografiju, ali tu pjesmu nisam nasao u boljoj verziji. Jedino sto ju je izvodio sam McCartney, ali nije to to... Ovo... nalazi se na njihovom albumu "Antology 1".
[youtube][/youtube]
Ozivio ju je Aaron Johnson u onom filmu Nowhere boy, ali vokali i sve to, razlika nebo i zemlja, makar i nije toliko lose:
[youtube][/youtube]
Ista stvar i sa ovom pjesmom:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mogli su imati jos barem neka zajednicka okupljanja i snimiti jos nekakve albume da Lennona ne ubi ona budala. U samo pet godina aktivnog rada (1963-1968) stvorili su toliko toga. Jeebiga...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.