Izaberite

Ja iskombinovao na dva tiketa valjda bude nesto

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

e ovo se desi kad kazes da je Torres zicer da zabijeViper je napisao/la:Zicer:
Torres daje gol @1,65

u novu godinu odlicno... 2/2pintol_TM87 je napisao/la:Njukastl vs Everton (manje od 10 kornera) @1.85
U zadnja 4 medjusobna (iz tih imam statistiku) dolazilo je uvijek manje od 10 kornera..max 9..sretno
Suarez daje gol @1.7
iz 4 medjusobna u 3 utakmice je Suarez uspio zabiti sunderlandu..svakako je u formi tako da ide i veceras
 Valjda bude večeras, pošto ga je dosta raje odigralo!
  Valjda bude večeras, pošto ga je dosta raje odigralo!   

3/3insider je napisao/la:insider je napisao/la:Papiss Cisse daje gol
Suarez daje gol
Bala Town - TNS Z2 (4 i više golova) 2:2
U Premieru u ponudi i da će Ba dat gol, a on ne igra.

deno_TM87 je napisao/la:Dva para i od mene.
Bala Town - TNS odg i 3+ 2.00 2:2
Newcastle - Everton odg i 3+ 2.10 1:2

hahah ne moze Torres biti zicer vise ni na terminu10DelPiero je napisao/la:Nemojte molim vas pisati za neki par da je zicer pa makar kvota bila 1,01 nema mi nista gore kad vidim
Nema zicera pa makar tekma dogovorena bila

Nowitzki ima niz od 20 utakmica protiv Heata s 20 i više poena,jest da je bio povredjen al vrijedi pokusati a ni majami nije u extra formi posebno njihova klupa tako da bi i rezultat mogao biti zanimljiv.R.J.W.G. je napisao/la:Svi čekaju Nowitzkog da poludi!Valjda bude večeras, pošto ga je dosta raje odigralo!

To je manje-više razlog zašto sam Jamesa odigrao over.. Imam osjećaj da im neće biti lako večeras! Nadajmo se neizvjesnoj tekmi!Lisac je napisao/la:Nowitzki ima niz od 20 utakmica protiv Heata s 20 i više poena,jest da je bio povredjen al vrijedi pokusati a ni majami nije u extra formi posebno njihova klupa tako da bi i rezultat mogao biti zanimljiv.R.J.W.G. je napisao/la:Svi čekaju Nowitzkog da poludi!Valjda bude večeras, pošto ga je dosta raje odigralo!

Bilo je tačno 10 kornera.pintol_TM87 je napisao/la:u novu godinu odlicno... 2/2pintol_TM87 je napisao/la:Njukastl vs Everton (manje od 10 kornera) @1.85
U zadnja 4 medjusobna (iz tih imam statistiku) dolazilo je uvijek manje od 10 kornera..max 9..sretno
Suarez daje gol @1.7
iz 4 medjusobna u 3 utakmice je Suarez uspio zabiti sunderlandu..svakako je u formi tako da ide i veceras
 Znači X.
 Znači X.

ja vas pozdravljam do daljneg , odlucio sam uci u novu godinu s time da se prestanem kladiti , kladim se 8 godina i racunao sam da sam izgubio za to vrijeme nekih 25 000 maraka ... skontao da mi ne treba to vise u zivotu i da dzaba gubim zivce i nerviram se ... za sve oni koji jos nisu odustali sretno i uzmite im hiljade ako mozete pozdrav veliki od bivseg (nadam se ) ovisnika
 ja vas pozdravljam do daljneg , odlucio sam uci u novu godinu s time da se prestanem kladiti , kladim se 8 godina i racunao sam da sam izgubio za to vrijeme nekih 25 000 maraka ... skontao da mi ne treba to vise u zivotu i da dzaba gubim zivce i nerviram se ... za sve oni koji jos nisu odustali sretno i uzmite im hiljade ako mozete pozdrav veliki od bivseg (nadam se ) ovisnikaTrenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.