neno#4 je napisao/la:Kad smo ih stigli i poceli dobro igrati, onda je na kraju prvog poluvremena napravljeno milion gresaka i tu je kraj bio. U jednom trenutku smo tricu sutirali 1/16 sto je presmijesna cinjenica. Kobe je pogodio tricu za 99:97, Hawes na drugoj strani stavio najbitniji sut na utakmici, a onda je Kobe izgubio loptu. Odbranili smo se i imali sansu ali Nash, pa Artest nisu mogli pogoditi otvorene suteve. Holiday je zakucao i tu sam ugasio.
Nevjerovatno je kako nema Jamisona na terenu. Ludjak stavlja Morrisa u petorku

..Sta li on vidi u njemu to niko ziv ne zna...
I to, ali i ovo sto radi sa MWPom je meni nebulozno. Kad je Metta najbolje igro, razigro se skroz, sut, ulaz, odbrana, sve, D'antoni ga preseli na klupu..kao da bi ga pokuso koristit ko cetvorku, pored zivog Jamisona na klupi... Umjesto da ga starta na trojki, pocne sa najjacim sastavom, on izvodi Morrisa ccc... Ne cudi me kad onda Metta uzme 16 suteva s klupe, pa ja bi uzeo 200 da me neko tako zajebava...
Howard, ah....on je krampa obicna u napadu. To se promijeni samo ako moze nekog da izdominira snagom, odnosno ako sut izvana ide, pa onda on ima vise prostora u reketu da nekog levata na snagu izvrti. Kad imas ovako los vanjski sut, i kad protivnik nema potrebe da vrsi jak pritisak vani nego se fokusira u reket, eh tu treba pokazat neko umijece, fintu, koje Dwight nazalost nema... Iako, uvijek treba podvuci, da je u odbrani strasan, i da nije njega ova jadna odbrana bi bila jos 10 puta gora, sigurno!
A za narednu seriju tezih utakmica...ne smijem ni da pomisljam sta ce bit. Iako moguce da tu iznenade, vjerovatno ce ozbiljnije pristupat utakmicama i stisnut od pocetka, a ne ko ovu protih Phile, samo malo pred kraj. Pa mozda se iz toga nesto izrodi..