Slovenija - BiH 06.02.2013
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Slovenija - BiH 06.02.2013
Zaganjat tetku iz Slovenije da mi nabavi karte ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Nista protiv Slovenije i Slovenaca ali da mije da ih samo tako zgazima u febuaru. Atmosfera na stadionu ce biti ko da kod kuce u Zenici igramo 

Stadion prima nesto vise od 4,000 ljudi. Fudbalski savez Slovenije (NZS) uzet ce 1,000 ulaznica (za svoju "familju i sponzore"), ostalih 3,000 ide u prodaju i ja sam siguran, da ce 90% njih pokupiti navijaci Bosne (neki navijaci Slovenije cak i bojkotuju reprezentaciju zbog saveza). Karta verovatno oko 20-25 eura. Imam osjecaj, da na ovoj utakmici Nusmir Fajic (Maribor) debituje za BIH.
Stadion (slike): http://www.prvaliga.si/novice/?id=995
Stadion (slike): http://www.prvaliga.si/novice/?id=995
Hajmo ih nagruhat.. ne znaju sta ih je snaslo 

Je l' opet treba slovenski pasoš ako hoćeš ulaznicu? 

Hahahahah, fakat treba provjeriti da li samo drzavljani Slovenije mogu na tekmu?voltron30 je napisao/la:Je l' opet treba slovenski pasoš ako hoćeš ulaznicu?

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Srecko Katanec novi-stari izbornik Slovenije.Bit ce mu zanimljiv na neki nacin debi protiv nas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
On i Pape su igrali zajedno sa Jugoslavijom.
Po meni u ovoj utakmici treba uigravati taktiku za Grke, ja bi ovo isao protiv Grka, i nista drugo. Do 70 minute ako bude nerijeseno, uvesti Misketa umjesto Steve ili Pjane.
----------------------------Begovic--------------------------------
Mujdza----------Spahic------------Zukanovic------------Salihovic
---------------------------Zahirovic---------------------------------
Stevanovic--------------Pjanic-------------------------------Lulic
--------------Ibisevic--------------Dzeko-------------------------
----------------------------Begovic--------------------------------
Mujdza----------Spahic------------Zukanovic------------Salihovic
---------------------------Zahirovic---------------------------------
Stevanovic--------------Pjanic-------------------------------Lulic
--------------Ibisevic--------------Dzeko-------------------------
Ja bi prije Medunjanina stavio umjesto Zahirovića .. Zahirović je bio dosta nesiguran protiv Grka. Bilo bi dobro da imamo nekog da bude lijevi bek , da može umjesto Salihovića koji dođe na defanzivnog veznog , gdje je njegova prirodna pozicija. Tako bi on protiv Grka mogao biti nalijepljen na Samarasa skupa sa Spahom . A Stevanović i Lulić se već trebaju uvježbavat , jer njihova brzina će nam bit itekako potrebna .
Kad bi Kolašinac dobio sve potrebne papire za debi protiv Slovenije, mogli bi ga uigrati za lijevog beka, a Salihović bi mogao preći na svoju prirodnu poziciju - poziciju zadnjeg veznog.
DRUG NEBI TI PUNCA
Sve to sto si napiso nema ama bas nikakve sanse da se desi hahabagrcavi je napisao/la:Kad bi Kolašinac dobio sve potrebne papire za debi protiv Slovenije, mogli bi ga uigrati za lijevog beka, a Salihović bi mogao preći na svoju prirodnu poziciju - poziciju zadnjeg veznog.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sajo10 je napisao/la:Sve to sto si napiso nema ama bas nikakve sanse da se desi hahabagrcavi je napisao/la:Kad bi Kolašinac dobio sve potrebne papire za debi protiv Slovenije, mogli bi ga uigrati za lijevog beka, a Salihović bi mogao preći na svoju prirodnu poziciju - poziciju zadnjeg veznog.mislim da si i sam svjestan toga dok si piso..

DRUG NEBI TI PUNCA
Sta tek ocekivati za Hadzica ...
Stvarno steta sto za Sloveniju nece biti novih imena, a vjerovatno ni za nastavak kvalifikacija.
Stvarno steta sto za Sloveniju nece biti novih imena, a vjerovatno ni za nastavak kvalifikacija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Centre forward
- Kontakt:
Stadion
,jess da je nov cini mi se,al' ovo mi izgleda k'o neka zayebancija na naš račun il' je neka reklama spomenutog. Bilo bi logike da dolazi neka J.američka repka il' Fidži al' komšije koji su udaljeni par kilometara da nas strpaju na četiri hiljade,nema mi logike,il' su se prepali 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
nema ligike za stadion..
Več je bilo spomenuto zašto se igra u Kopru. Ovo je grad na obali i drugačija klima nego ostali dio Slovenije u februaru. Od kada je ovaj stadion u Kopru, igraju se sve utakmice Slovenije tamo u februaru.
[youtube][/youtube]
Evo jedan video sa svim utakmicama i golovima u 2012. Nadam se da ćemo tako i nastaviti u 2013., počevši od Slovenije. Mislim da smo mnogo jača reprezentacija od Slovenije, ali njih nipošto ne smijemo podcijeniti.

Evo jedan video sa svim utakmicama i golovima u 2012. Nadam se da ćemo tako i nastaviti u 2013., počevši od Slovenije. Mislim da smo mnogo jača reprezentacija od Slovenije, ali njih nipošto ne smijemo podcijeniti.

Dok Kolasinac ne dobije papire ...bagrcavi je napisao/la:Kad bi Kolašinac dobio sve potrebne papire za debi protiv Slovenije, mogli bi ga uigrati za lijevog beka, a Salihović bi mogao preći na svoju prirodnu poziciju - poziciju zadnjeg veznog.
Zasto ne igrati ovako:
..................Begovic..................
...........Spahic...Zukanovic..........
Vranjes...........................Mujdza
................Salihovic...................
Stevanovic..........................Lulic
.................Pjanic.....................
........Dzeko..........Vedo..............
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Odlična formacija ! Trenutno najbolje što imamo.gringobih je napisao/la:Dok Kolasinac ne dobije papire ...bagrcavi je napisao/la:Kad bi Kolašinac dobio sve potrebne papire za debi protiv Slovenije, mogli bi ga uigrati za lijevog beka, a Salihović bi mogao preći na svoju prirodnu poziciju - poziciju zadnjeg veznog.
Zasto ne igrati ovako:
..................Begovic..................
...........Spahic...Zukanovic..........
Vranjes...........................Mujdza
................Salihovic...................
Stevanovic..........................Lulic
.................Pjanic.....................
........Dzeko..........Vedo..............
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.