Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
procitaj privatnu poruku sta sam ti napisao 

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Kako da napravim internet na laptopu?
Imam znaci modem sa 2 izlaza jedan usb i jedan onaj ( znate koji xD ). USB ide u komp a ovaj drugi u laptop.. i samo na jednom mogu napraviti internet.. il radi na laptopu a ovamo na racunaru nikako il obrnuto? Sta je problem ?
Imam znaci modem sa 2 izlaza jedan usb i jedan onaj ( znate koji xD ). USB ide u komp a ovaj drugi u laptop.. i samo na jednom mogu napraviti internet.. il radi na laptopu a ovamo na racunaru nikako il obrnuto? Sta je problem ?
kupis tp link router i ako ti laptop ima Wi-Fi nece ti trebati kabal.a sa jednog modema ne vjerujem da mozes prikopcati 2 racunara,da imas jos 2 takva izlazasoxx je napisao/la:Kako da napravim internet na laptopu?

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
mora moci.. koliko ih ima vec spojeno takoMelo15 je napisao/la:kupis tp link router i ako ti laptop ima Wi-Fi nece ti trebati kabal.a sa jednog modema ne vjerujem da mozes prikopcati 2 racunara,da imas jos 2 takva izlazasoxx je napisao/la:Kako da napravim internet na laptopu?

slab sam sa parama taj router kosta 40KM a kabal dobio za 5KM.
Za 2,3 mjeseca cu uzet sebi da se ne zezam sa kablovima.. al da mi je sad napravit ovo nekakoo
Desava mi se da ne mogu da upalim kompijuter nekoliko sati, onda odjednom, bez ikakvih problema kompijuter upalim i redi bez problema.
Neko vrijeme nemam tih problema, al evo danas ista stvar se desi. Sad mi radi, a danas nema sanse da ga upalim
Neko mozda zna u cemu je problem ??
Neko vrijeme nemam tih problema, al evo danas ista stvar se desi. Sad mi radi, a danas nema sanse da ga upalim

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
to hardwera je 90% .
nego da ja vas nešto pitam. igral ko igrica u coopu.?
ja pokušavam doom3 da igram al da ga **** neće. preko onog hamachija se spojimo u "lan" i pokrenemo sve i pokazuje server al ne pokazuje da nit mene nit njega ima u igri. i kad uđem sam sam
.
ako je ko igro nek na pp il ovde detaljno objasni. častim ga majke mi
nego da ja vas nešto pitam. igral ko igrica u coopu.?
ja pokušavam doom3 da igram al da ga **** neće. preko onog hamachija se spojimo u "lan" i pokrenemo sve i pokazuje server al ne pokazuje da nit mene nit njega ima u igri. i kad uđem sam sam

ako je ko igro nek na pp il ovde detaljno objasni. častim ga majke mi

Vođa zna.
Vjerovatno ti je problem u napojnoj. Imao sam davno sličnih problema. Nisu skupe ako koristiš ono klasično napajanje, od 20 do 30 KM.Adinjo je napisao/la:Desava mi se da ne mogu da upalim kompijuter nekoliko sati, onda odjednom, bez ikakvih problema kompijuter upalim i redi bez problema.
Neko vrijeme nemam tih problema, al evo danas ista stvar se desi. Sad mi radi, a danas nema sanse da ga upalimNeko mozda zna u cemu je problem ??
eh, opet ja. dakle, nikad nisam imao pojma o grafičkim karticama, nit sam se nešto posebno interesovao. zanima me na šta trebam obratit pažnju kad kupujem grafičku, tj. na osnovu čega mogu znat da je kompatibilna za moj računar?
evo slike:

i ako mi neko može reć koliko para je optimalno za grafičku od 512 MB? hvala!
evo slike:

i ako mi neko može reć koliko para je optimalno za grafičku od 512 MB? hvala!
Zna li neko gdje mogu skinuti neki Avast sa interneta? Pokusavao sam sa torenta, ali kad instaliram program, pise da je onemogucen i da jednostavno ne moze raditi.
http://www.avast.com/free-antivirus-download" onclick="window.open(this.href);return false;suhakrpa je napisao/la:Zna li neko gdje mogu skinuti neki Avast sa interneta? Pokusavao sam sa torenta, ali kad instaliram program, pise da je onemogucen i da jednostavno ne moze raditi.
- harunsmajic
- Kontakt:
Pozz! Imam problem kada ukljucim digitalnu kameru preko usb kabla! Naime, kada je ukljucena kamera i kada otvorim taj folder pise da je prazan! Ali kada odem da vidim koliko mi zauzima prostora onda vidim da je pola zauzetog sto mi govori da na toj memory kartci od kamere ima nesto ali ne mogu da vidim! Jel mi moze neko reci u cemu je problem?
@azTer
Za graficku ti je najmanje vazno jel ima 512 MB, 1 GB itd. Imas graficke od 50 KM i one od 1000 KM, a imaju isto memorije evo lupam 1 GB...
Gledaj, brzinu memorije (GDDR5 kao najbrzi), izradu GPU-a (nm-nanometri), seriju, količinu shadera, memorijski interfejs (bit) i hlađenje.
Reci mi koliki ti je budzet pa cemo da nadjemo nesto fino..evo ja sam prije mjesec dana kupio graficku 132 KM Ati Radeon HD 6570 1 GB
Za graficku ti je najmanje vazno jel ima 512 MB, 1 GB itd. Imas graficke od 50 KM i one od 1000 KM, a imaju isto memorije evo lupam 1 GB...
Gledaj, brzinu memorije (GDDR5 kao najbrzi), izradu GPU-a (nm-nanometri), seriju, količinu shadera, memorijski interfejs (bit) i hlađenje.
Reci mi koliki ti je budzet pa cemo da nadjemo nesto fino..evo ja sam prije mjesec dana kupio graficku 132 KM Ati Radeon HD 6570 1 GB
budžet mi je do 100 km, ali naravno (kao svaki prosječan bošnjo) volio bih što kvalitetnije za što manje para.
trenutno bih mogao odvojiti nekih 60-80 km, pošto planiram kupit i tablet, pa raspoređujem keš
ako ti nije teško, da preporučiš neke s kojima ću moć pičit ove novije igrice (pes, fifa, nba, eventualno gta...). btw. ako budeš tražio na piku, gledaj tuzlanski kanton. hvala unaprijed.

Kupi polovnu nVidia GeForce 8800 GT.. potrazi na piku stara je nekoliko godina, al vjeruj da jede neke novije grafe u okviru tog budzeta
jel odgovaraju obje?
http://www.p.ik.ba/?trazilica=nVidia+GeForce+8800+GT" onclick="window.open(this.href);return false;
ako možeš, daj još neke preporuke osim ove, u slučaju da ne mognem nać tu nvidinu
http://www.p.ik.ba/?trazilica=nVidia+GeForce+8800+GT" onclick="window.open(this.href);return false;
ako možeš, daj još neke preporuke osim ove, u slučaju da ne mognem nać tu nvidinu
Daj mi reci koja ti je maticna?
Bio si u pravu, hvalaSPY je napisao/la:Vjerovatno ti je problem u napojnoj. Imao sam davno sličnih problema. Nisu skupe ako koristiš ono klasično napajanje, od 20 do 30 KM.Adinjo je napisao/la:Desava mi se da ne mogu da upalim kompijuter nekoliko sati, onda odjednom, bez ikakvih problema kompijuter upalim i redi bez problema.
Neko vrijeme nemam tih problema, al evo danas ista stvar se desi. Sad mi radi, a danas nema sanse da ga upalimNeko mozda zna u cemu je problem ??

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Moze pomoc?

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
obrisi drivere od grafe i install nove
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
e ovako, skinuo sam igricu Ski Jumping, i ne mogu da otvorim u WinRaru, tacnije, otvara mi u Windows Media Playeru, a kad pokusam promjenim na WinRar izbaci prozor na kojem pise "Arhiva je u nepoznatom formatu ili je ostecena". Zna li neko do cega je i kako se moze popraviti ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.