E ovo vec lici na dobru kupovinu, samo sto ce nam onda vjerovatno Snajder otići..sanjingr je napisao/la:Liverpool ne zeli zadrzati Nuria Sahina,zele ga vratiti u Real Madrid odma u Januaru,kako pisu engleski mediji Inter ce naredni dana poceti pregovore sa Real Madridom oko dovodjenja Sahina u svoje redove.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Evo dosa nam je Rocchi, ostalima u ligi se vec tresu gace

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Kakav mu je ovo ceker matereti.... Koji ce mu ovo kur.ac.... I vi dovodite igrace koji su s modom na ti..... Trebao je jos obuci pantole koje reklamira pjevac Merlo na TVBN Music.... I onda bi sve bilo vrh....
Sto se Balboe tice on zna znanje sigurno i kvalitetan je igrac, al' frajer od 34-35 god ne moze se dovoditi, bar ne Inter, tako da je ovaj transfer za facepalma sigurno....
Da je mladji svakako bi bio pojacanje al' ovako.... Tuzno.....
Sto se Balboe tice on zna znanje sigurno i kvalitetan je igrac, al' frajer od 34-35 god ne moze se dovoditi, bar ne Inter, tako da je ovaj transfer za facepalma sigurno....
Da je mladji svakako bi bio pojacanje al' ovako.... Tuzno.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kad sam vidio da nam je Rocchi pojacanje, malo je falilo da skocim kroz prozor
Ali kada malo bolje razmislim to i nije toliko los potez. Klub sigurno nema novaca, ili ih ne zeli trositi na neka velika pojacanja, a nama treba jos jedan napadac koji ce 90% vremena sjediti na klupi, a ponekad uci i zamijeniti umornog Milita ili bit dzoker. Vidjeli smo svi kakve je mrtve zicere Livaja fulao, tako da on nije taj dzoker koji ima iskustva i koji ce zabiti za pobjedu u 90+ minuti. Ulaganje u mlade igrace je politika naseg kluba i oni sigurno ocekuju napad Lonog-Livaja za nekih 5 godina, a do tada obojica trebaju iskustva. Bolje je da Livaja ode na posudbu, jer nam ovakav sigurno ne koristi, i da skuplja iskustvo za naredne godine u Interu, a da jeftina zamjena sa klupe bude Rocchi, a on se nece ljutiti sto sjedi na klupi ovakovg kluba. Moje licno misljenje

Ali kada malo bolje razmislim to i nije toliko los potez. Klub sigurno nema novaca, ili ih ne zeli trositi na neka velika pojacanja, a nama treba jos jedan napadac koji ce 90% vremena sjediti na klupi, a ponekad uci i zamijeniti umornog Milita ili bit dzoker. Vidjeli smo svi kakve je mrtve zicere Livaja fulao, tako da on nije taj dzoker koji ima iskustva i koji ce zabiti za pobjedu u 90+ minuti. Ulaganje u mlade igrace je politika naseg kluba i oni sigurno ocekuju napad Lonog-Livaja za nekih 5 godina, a do tada obojica trebaju iskustva. Bolje je da Livaja ode na posudbu, jer nam ovakav sigurno ne koristi, i da skuplja iskustvo za naredne godine u Interu, a da jeftina zamjena sa klupe bude Rocchi, a on se nece ljutiti sto sjedi na klupi ovakovg kluba. Moje licno misljenje

PAZZA INTER !!!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Rocchi je dijete Juventusa i meni jako drag igrač. Besmrtan je postao kad nam je zabio hat-trick prije 8-9 godina, a i vama je znao dati poneki gol.
On će vjerovatno dobivati mrvice, ali sigurno je to jedan stari lisac koji tu i tamo može pomoći.
Šta je sa Sneijderom, imal šta novo?
On će vjerovatno dobivati mrvice, ali sigurno je to jedan stari lisac koji tu i tamo može pomoći.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Ja sada na fb procita da ce Sneijder traziti raskid ugovora sa Interom ,da bi mogao potpisati ugovor sa MilanomSarajevo1946 je napisao/la:Rocchi je dijete Juventusa i meni jako drag igrač. Besmrtan je postao kad nam je zabio hat-trick prije 8-9 godina, a i vama je znao dati poneki gol.

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trazi on raskid ugovora,pitanje je hocel dobit raskid,iduce sedmice mu agent stize u Italiju,danas je valjda Sneijder imao sastanak sa Brancom i Ausiliom na treningu.meho-medo je napisao/la:Ja sada na fb procita da ce Sneijder traziti raskid ugovora sa Interom ,da bi mogao potpisati ugovor sa MilanomSarajevo1946 je napisao/la:Rocchi je dijete Juventusa i meni jako drag igrač. Besmrtan je postao kad nam je zabio hat-trick prije 8-9 godina, a i vama je znao dati poneki gol.
Šta je sa Sneijderom, imal šta novo?,ali tacnost ove informacije ti ne mogu potvrditi posto ne znam izvor
ako nista znali
Kako izvjestava Sky Sport 24 Sneijder zarađuje neto 6.000.000€ godisnje,ali prema izvjestajima Sky Sporta nizozemac kosta Inter sa svim porezima na godisnjem nivou 13.000.000€
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Sto se tice Sneijdera, sve sto se pise o njemu su samo medijska nagadjanja i medijske patke. Ako gdje ode, saznat cemo tek kada potpise, mada ja imam neki feeling da ce ipak ostati. Nezz sto je tako, i ja bih volio da ga prodamo, ali mislim da ce ostati.
PAZZA INTER !!!
Moze biti ovo gore i tacno znaci ,Milan se oslobada Pata koji ima godisnje 4 miliona i Robinha koji ima 6 miliona ne racunajuci poreze ,znaci Robinho ide a na njegovo mjesto dolazi Sneijder , i vjerovatno Milan ce umjesto Pata dovest nekog napadacasanjingr je napisao/la:Trazi on raskid ugovora,pitanje je hocel dobit raskid,iduce sedmice mu agent stize u Italiju,danas je valjda Sneijder imao sastanak sa Brancom i Ausiliom na treningu.meho-medo je napisao/la:Ja sada na fb procita da ce Sneijder traziti raskid ugovora sa Interom ,da bi mogao potpisati ugovor sa MilanomSarajevo1946 je napisao/la:Rocchi je dijete Juventusa i meni jako drag igrač. Besmrtan je postao kad nam je zabio hat-trick prije 8-9 godina, a i vama je znao dati poneki gol.
Šta je sa Sneijderom, imal šta novo?,ali tacnost ove informacije ti ne mogu potvrditi posto ne znam izvor
ako nista znali
Kako izvjestava Sky Sport 24 Sneijder zarađuje neto 6.000.000€ godisnje,ali prema izvjestajima Sky Sporta nizozemac kosta Inter sa svim porezima na godisnjem nivou 13.000.000€
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa neko nedavno napisa da on ima pravo da raskine bez obzira da li mu klub to dopusta ili ne,valjda ima neka stavka u ugovoru ili neko pravilo pojma nemam ne mogu sad da se sjetim sta je tacno pisalo.sanjingr je napisao/la:Trazi on raskid ugovora,pitanje je hocel dobit raskid,iduce sedmice mu agent stize u Italiju,danas je valjda Sneijder imao sastanak sa Brancom i Ausiliom na treningu.meho-medo je napisao/la:Ja sada na fb procita da ce Sneijder traziti raskid ugovora sa Interom ,da bi mogao potpisati ugovor sa MilanomSarajevo1946 je napisao/la:Rocchi je dijete Juventusa i meni jako drag igrač. Besmrtan je postao kad nam je zabio hat-trick prije 8-9 godina, a i vama je znao dati poneki gol.
ako nista znali
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja ti kazem da je to nemoguce, nece Inter na svoju stetu raskinit ugovor sa Sneijderom i to da bi bio u plusu 13 mil € na godisnjem nivou i jos povrh svega da ide u Milan a Milan navodno ima para prodajom Pata i Robinha (a prosle godine Ibre i Silve). Jedini nacin da Sneijder ode iz Intera ove godine je da dođe ponuda od 10-12+ mil € za njega, u protivnom ce sjedit na klupi, a tad mu je vec bolje prihvatit novi ugovor Intera.
Ja za takvu stavku u ugovoru prvi put sad citam ovdje, a moram reci da poprilicno pratim i citam forume koji se ticu Intera i njegovih igraca.
Ja za takvu stavku u ugovoru prvi put sad citam ovdje, a moram reci da poprilicno pratim i citam forume koji se ticu Intera i njegovih igraca.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Interov bivsi igrac Mario Balotelli se navodno potukao sa Mancinijem na jutrosnjem treningu,e svasta ja budale

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
- Kontakt:
Ja njega nakon posljednjih komentara vise jednostavno ne zelim gledat u nasem dresu. A qarinu ce dobit raskid. Nek nam daju Boatenga 1 za 1 i nije problem. Ako ga samo prodaju Milanu,onda im yebem sve zivo.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- IlGiganteBuono
- Kontakt:
Moratti se do sada dosta puta opekao prodavajući igrači gradskom rivalu, sumnjam da će isto uraditi sa Snejiderom, nema ništa od tog transfera.
Upravo sam zbog toga siguran da on nece u Milan, nije Moratti sisa veslo cijeli zivot.IlGiganteBuono je napisao/la:Moratti se do sada dosta puta opekao prodavajući igrači gradskom rivalu, sumnjam da će isto uraditi sa Snejiderom, nema ništa od tog transfera.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Kad sam ja pisao da Inter treba prodati Sneijdera, i prošle i pretprošle sezone, kad je najbolji bio.
Igračke kvalitete nisu upitne, ali fudbaler čija je karijera obilježena povredama se prodaje kad je na vrhuncu i dok se još mogu uzeti velike pare.
Zakasnio je tu Inter, kao i u mnogim drugim stvarima za ove dvije-tri sezone, ali treba biti realan pa priznati da baš i nije lako biti pametan u tim situacijama i da je to mač sa dvije oštrice.
Ako ga daju Milanu, e onda je to katastrofa. Direktno jačaju rivala, koji bi sa Sneijderom i Drogbom recimo bio dosta ozbiljna ekipa (još kad bi stopera kvalitetnog imali
), a sa druge strane Inter ostaje deficitaran na poziciji na kojoj je i onako vjerovatno najslabiji, uslijed nedostatka kreativnog veznjaka.
Ako ne dovedete kreativca, prilično sam siguran da ostajete bez LP. Pa to se jasno vidi, čak i nama "fudbalskim laicima" je jasno da Inter često nema prave ideje u igri. Dovesti zamjenu za Sneijdera ili istog reaktivirati
i moliti Boga da vrati formu.
Igračke kvalitete nisu upitne, ali fudbaler čija je karijera obilježena povredama se prodaje kad je na vrhuncu i dok se još mogu uzeti velike pare.
Zakasnio je tu Inter, kao i u mnogim drugim stvarima za ove dvije-tri sezone, ali treba biti realan pa priznati da baš i nije lako biti pametan u tim situacijama i da je to mač sa dvije oštrice.
Ako ga daju Milanu, e onda je to katastrofa. Direktno jačaju rivala, koji bi sa Sneijderom i Drogbom recimo bio dosta ozbiljna ekipa (još kad bi stopera kvalitetnog imali

Ako ne dovedete kreativca, prilično sam siguran da ostajete bez LP. Pa to se jasno vidi, čak i nama "fudbalskim laicima" je jasno da Inter često nema prave ideje u igri. Dovesti zamjenu za Sneijdera ili istog reaktivirati

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Lako je bit general poslije bitke
Da je Moratti znao da ce ovako zavrsit sa Sneijderom siguran sam da bi onda prodao njega a ostavio Eto'o-a.
Neki engleski mediji pisu da je Lampard "done deal", 3.5mil godinu dana ugovora + mogucnost produzenja na jos godinu dana. On je meni vrhunski igrac dan danas ali to je puno za nekoga od 34 godine. Kad bi nas uspio podici kao vas Pirlo prihvatio bi ga ove sekunde
Također se spominje Sahin, e njega bi volio najvise od svega, bio blizu Intera onda kad je isa u Real, siguran sam da moze ozivit karijeru, samo pitanje je koliku bi on placu trazio, sigurno ne malu.

Da je Moratti znao da ce ovako zavrsit sa Sneijderom siguran sam da bi onda prodao njega a ostavio Eto'o-a.
Neki engleski mediji pisu da je Lampard "done deal", 3.5mil godinu dana ugovora + mogucnost produzenja na jos godinu dana. On je meni vrhunski igrac dan danas ali to je puno za nekoga od 34 godine. Kad bi nas uspio podici kao vas Pirlo prihvatio bi ga ove sekunde

Također se spominje Sahin, e njega bi volio najvise od svega, bio blizu Intera onda kad je isa u Real, siguran sam da moze ozivit karijeru, samo pitanje je koliku bi on placu trazio, sigurno ne malu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Poredis neuporedivo, Pirlo je mnogo kvalitetniji igrac od doticnog, a uz to bio je i mladji kad je dolazio u Juve.....Tritolone je napisao/la:Lako je bit general poslije bitke![]()
Neki engleski mediji pisu da je Lampard "done deal", 3.5mil godinu dana ugovora + mogucnost produzenja na jos godinu dana. On je meni vrhunski igrac dan danas ali to je puno za nekoga od 34 godine. Kad bi nas uspio podici kao vas Pirlo prihvatio bi ga ove sekunde![]()
Izgleda vi pravite new Milan 2 sa gerijatrixima......

S tom politikom vam se lose pise.....
Pa nisam mislio na tom vrhunskom nivou, ali ako uzmemo u obzir da je Interova sredina mrtva u ovom trenutku (nesto kao i vasa priej dolaska Vidala i Pirla) onda je Lampard jedno vrhunsko pojacanje (naravno ako dođe, ja ne vjerujem nista dok ne vidim igraca kako drzi dres na presici)
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.