KK_Bosna je napisao/la:nijedan trener nece mijenjati svoj stil zbog par igraca koji se ne uklapaju, a koji ne doprinose igri.
hint: gasol OUT!
zato sam rekao trazi se pozicija,ili klupa ili trade
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
KK_Bosna je napisao/la:nijedan trener nece mijenjati svoj stil zbog par igraca koji se ne uklapaju, a koji ne doprinose igri.
hint: gasol OUT!
amerosm je napisao/la:Prema pisanju medija iz Ohio-a Cavsi su zainteresovani za Gasola - tacnije njihovom GM-u se svidja ideja dovodjenja Pau-a. U tom clanku se nigdje ne spominje ko bi bio ukljucen u trade...Eh sada koliko je ovo istinito nek svako sam prosudi.
gasolaŠB_Fidelis je napisao/la:A sta Cleveland ima od toga?
Hawksi znaci fakticki daju Smitha za Varejao-a i Harrisa za Gibson-a. Dati dva bolja igraca za dva losija, nigdje veze.majestic24 je napisao/la:amerosm je napisao/la:Prema pisanju medija iz Ohio-a Cavsi su zainteresovani za Gasola - tacnije njihovom GM-u se svidja ideja dovodjenja Pau-a. U tom clanku se nigdje ne spominje ko bi bio ukljucen u trade...Eh sada koliko je ovo istinito nek svako sam prosudi.
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=aktlhnr" onclick="window.open(this.href);return false;
adnan24 je napisao/la:Gasol je godinama vazio za igraca koji ima strasnu ledjnu tehniku...sad nije na tom nivou od prije par godina ali nije mogao zaboraviti preko noci igrati kosarku...i Brown i D Antoni ga pokusavaju pretvoriti u Nowitzkog a on to nikad nije bio niti je realno za ocekivati da ce postati u ovim godinama.
Na pocetku sam govorio da ga treba trejdati i tako dati D Antoni-ju priliku da dovede igraca koji mu odgovara ali ako bi se danas morao odluciti onda definitivno Gasol >>>>>>>>>>>>>>>>>> D Antoni
lumani je napisao/la:
pa ti kazez kod Browna i D Antonia ne igra dobro,zar nije problem onda Pau
adnan24 je napisao/la:lumani je napisao/la:
pa ti kazez kod Browna i D Antonia ne igra dobro,zar nije problem onda Pau
Pa nije zato sto obojica prave istu gresku koju sam vec rekao...Gasol nije suter i tu je kraj price.
Uostalom,ako cemo tom logikom,kod Antonija malo ko igra na nivou na kojem se ocekuje...
Zato sam i rekao da ce prije Love doci nego Paumajestic24 je napisao/la:Nece Love nikad doci u cavse u to budi siguran.
Neznam samo sta ce vam vise toliki pickovi. Hocete li vi iz sezone u sezonu samo se tankirati ili pak imate neke ambicije.
Ko je hejter? ... tebi ako se ne diskutuje administratoru, nemoj.KK_Bosna je napisao/la:ja samo volim ove hatere sto se pojavljuju i pricaju nam price
... osim kobea, nasha i mwpa... 3/5 kljucnih igracaadnan24 je napisao/la:Uostalom,ako cemo tom logikom,kod Antonija malo ko igra na nivou na kojem se ocekuje...
vidim ti si se pronasaokad_kako je napisao/la:Ko je hejter? ... tebi ako se ne diskutuje administratoru, nemoj.KK_Bosna je napisao/la:ja samo volim ove hatere sto se pojavljuju i pricaju nam price
KK_Bosna je napisao/la:... osim kobea, nasha i mwpa... 3/5 kljucnih igraca![]()
trebala je i tebe učiteljica uklopiti u to da se ne piše odvojeno od glagola, pa nije, tako da..Balon je napisao/la:Gasol ce se vratiti u formu, ukoliko se nepovrijedi ponovo. Na treneru je da ga uklopi nekako, nezanima me kako. Takav igrac se nepusta tek tako za nekakve Bargnanie, Pekovice ili sta ja znam tako da se mozete pozdraviti sa trade-om, osim ako neispadne kakav trade poput onog za CP3-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.