FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Yucca
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Yucca » 03 jan 2013, 15:02

Tritolone@ sto se tice Sahina to bi bio veliki rizik je covjek nije vec 2 godine odigrao posteno utakmicu tj nije u formi onaj Sahin iz Borusie i ovaj je nebo i zemlja cak ga i Liverpool tjera tj vraca nazad u Real
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 03 jan 2013, 15:24

Hypnose je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Lako je bit general poslije bitke :mrgreen:
Da je Moratti znao da ce ovako zavrsit sa Sneijderom siguran sam da bi onda prodao njega a ostavio Eto'o-a.

Neki engleski mediji pisu da je Lampard "done deal", 3.5mil godinu dana ugovora + mogucnost produzenja na jos godinu dana. On je meni vrhunski igrac dan danas ali to je puno za nekoga od 34 godine. Kad bi nas uspio podici kao vas Pirlo prihvatio bi ga ove sekunde :mrgreen:

Također se spominje Sahin, e njega bi volio najvise od svega, bio blizu Intera onda kad je isa u Real, siguran sam da moze ozivit karijeru, samo pitanje je koliku bi on placu trazio, sigurno ne malu.
Poredis neuporedivo, Pirlo je mnogo kvalitetniji igrac od doticnog, a uz to bio je i mladji kad je dolazio u Juve.....
Izgleda vi pravite new Milan 2 sa gerijatrixima...... ;)
S tom politikom vam se lose pise.....
Lampard je vrhunski igrač i mnogo bi pomogao Interu. Za mene, najbolji engleski veznjak svih vremena kojeg sam gledao. Godine su jedini problem, jer kvalitet kod takvih igrača je vječan.

U tranzicijskom periodu kroz koji prolazi Inter, jedan ovakav šampion je neophodan i baš kao što je nama pomogao Pirlo, siguran sam da bi i Lamps pomogao Interu bar na putu do LP ove sezone, jer njima je važno da uhvate to 2. ili 3. mjesto inače će i neredne sezone biti vrlo teške.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 03 jan 2013, 15:30

Ja bih sad dao Sneijdera za Lamparda bez obzira na godine Franka.On bi za sezonu,dvije itekako puno dao Interu,a bgm i s marketinske strane to bi bio dobar poso.

Al cisto sumnjam da su nasi sposobni dovest klasu od igraca. Rocchi i Schelotto su realnost,Lampard i slicni su pusti snovi...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 03 jan 2013, 15:34

Lampard nikad nije bio sama krema veznih igraca i definitivno jedan je od napuhanijih igraca, al' to je razumljivo s obzirom koje je nacionalnosti......
Gerrard je najbolji engleski vezni igrac unzad 15-tak god..... Naravno tu je i Becks..... Za sva vremena ne mogu garantirati jer toliko nisam star, pa ne znam ko je igrao 60,70,80-tih i sl....

Pirlo nikad ne bi unaprijedio igru Juveta da je dosao sa 34.-35.god(iako je i sad Pirlo klasa i najbolji vezni igrac svijeta na svojoj poziciji) tako da pogotovo ni ovaj nece nista uraditi.....

Njima treba neko mladji...... Sahin bi bio idealan, mada tesko da ce se vratiti u onu prijasnju formu.... Ili recimo Modric, koji je flop prelaznog roka, pa ako ne bude valjao do ljeta, neka iskoriste MOua i neka ga dovedu, jer je Hrvat ipak dobar igrac bez obzira sta mi mislili i proglasavali ga precjenjenim igracem....

Ne znam, meni je ovo cirkus sta rade sa Sneijderom..... Pa frajer kada je u formi, nezaustavljiv je.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 03 jan 2013, 15:37

Lampard je bolji od Gerrarda.

Sahina ne bih djaba u Inter. Imo je priliku kad je iso iz Dortmunda da dodje u Inter i bio bi hadzija,al frajka odabro Real. E sad nek jede **** i truhne u Liverpoolu.
Zadnja izmjena: Yuto, dana/u 03 jan 2013, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 jan 2013, 15:38

Il presidente Massimo Moratti ha preso una posizione decisa e netta in merito alla vicenda di Wesley Sneijder. L'olandese preme per la rescissione del contratto, ma da parte dell'Inter e - appunto - del presidente, c'è l'assoluta volontà di non liberarlo a parametro zero.

Dakle,Predsjednik je zauzeo jasan stav po pitanju Wesleya Sneijdera,on zeli raskinuti ugovor a predsjednik odgovara Sneijder apsolutno nece biti pusten po parametru slobodnog transfera.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 jan 2013, 15:40

Hypnose je napisao/la:Lampard nikad nije bio sama krema veznih igraca i definitivno jedan je od napuhanijih igraca, al' to je razumljivo s obzirom koje je nacionalnosti......
Gerrard je najbolji engleski vezni igrac unzad 15-tak god..... Naravno tu je i Becks..... Za sva vremena ne mogu garantirati jer toliko nisam star, pa ne znam ko je igrao 60,70,80-tih i sl....

Pirlo nikad ne bi unaprijedio igru Juveta da je dosao sa 34.-35.god(iako je i sad Pirlo klasa i najbolji vezni igrac svijeta na svojoj poziciji) tako da pogotovo ni ovaj nece nista uraditi.....

Njima treba neko mladji...... Sahin bi bio idealan, mada tesko da ce se vratiti u onu prijasnju formu.... Ili recimo Modric, koji je flop prelaznog roka, pa ako ne bude valjao do ljeta, neka iskoriste MOua i neka ga dovedu, jer je Hrvat ipak dobar igrac bez obzira sta mi mislili i proglasavali ga precjenjenim igracem....

Ne znam, meni je ovo cirkus sta rade sa Sneijderom..... Pa frajer kada je u formi, nezaustavljiv je.....
Tesko je reci da je Pirlo najbolji igrac svijeta na svojoj poziciji,to je malo previse,po meni je to Xavi.
Lampard je bio i ostao klasa i Legenda Engleskog fudbala.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 jan 2013, 15:42

Yuto je napisao/la:Lampard je bolji od Gerrarda.

Sahina ne bih djaba u Inter. Imo je priliku kad je iso iz Dortmunda da dodje u Inter i bio bi hadzija,al frajka odabro Real. E sad nek jede **** i truhne u Liverpoolu.
Nece on truhnuti u Liverpoolu,ima ugovor,ili ce se vratiti u Real ili eto ga nama,jer je na posudbi. :mrgreen:

FORZA INTER!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 jan 2013, 15:44

Tomasso Rocchi.

Kakvo pojacanje jbem ti zivot i fudbal :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 03 jan 2013, 15:45

Lampard nikad nije bio sama krema veznih igraca i definitivno jedan je od napuhanijih igraca, al' to je razumljivo s obzirom koje je nacionalnosti......

Eh, sad. Pa čovjek svake sezone daje 10+ golova u PL i preko 20 u sezoni što nemaju mnogi napadači i što je fascinantno. Mislim da je jedini igrač u EPL koji je davao 10+ svake sezone u posljednjih desetak godina, ako se sjećam. Za mnoge engelske igrače stoji da su precijenjeni, ali Lamps ne može biti. Baš kao I Gerrard i Becks, fudbaler svjestke klase.

Interu nedostaje kvalitet na toj poziciji i Lamps nije dugoročno rješenje, ali je šampion, igrač koji svojim iskustvom i znanjem može unaprijediti igru bar ove sezone, kako bi Inter stigao do konačnog cilja. Pogotovo u situaciji gdje Serija A gotovo nikad nije bila slabija, Lampard je i u poznim godinama klasa za većinu igrača.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 jan 2013, 15:58

Uzmite vi nekog drugog, Lamparda ostavite nama, ako nekim čudom bude htio doći.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 03 jan 2013, 16:05

čuj dali bi Sneijdera za Lamparda ??? :lol: :lol: :lol:

ja trenutno kao zamjenu za Sneijdera vidim jedino u Pastoreu.... mlad, perspektivan, a i ugovor mu zadovoljava trenutnu politiku Intera....
Frank ima već 35 godina i šta će nam kao takav... prošlo je njegovo vrijeme...

također lik ima 7 miliona po sezoni, a ako ga mislimo dovesti sumnjam da će prihvatit ugovor manji ispod 5milki + još ga treba platit Chelseu pa stoga ni financijski nevidim ovaj transfer imalo logičnim... btw. dosta mi je penzionera u klubu, imamo ih dovoljno...

za Sahina je druga priča.... sjetim ga se kako je igrao u Dortmundu i srce mi preskoči :mrgreen:
njega možemo dovesti na posudbu sad u siječnju i to bi bio po meni dobar posao... tek su mu 23 godine i ako ga obiđu ozljede pred njim je sjajna karijera... mislim da bi i on i Inter profitirali ovim dealom
on i Guaro bi činili odličan tandem u vezi + još npr. uhvatimo Fernanda iz Porta na DMC i eto ga :D
#SuningOUT

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 jan 2013, 16:13

Pa u kakvom je stanju trenutno Sneijder nije nista bolji od Lamparda, Sneijder unazad 2 godine nije odigra 2 utakmice zaredom a da je nesto napravio na terenu, jos kad uzmemo u obzir da je u zadnje 2 godine proveo po pola sezone van terena, neke stvari budu jasnije, a i zgadio mi se sa ovim forsiranjem prelaska u Milan.

Trazi se novi golman, Castelazzi ce biti 2 mjeseca van terena, spominje se Sorrentino iz Chieva.
Jos uvijek je aktualan Schelotto (vec sam govorio da bi on bio pojacanje :mrgreen: ), Atalanta trazi 8 mil, mi nudimo 5-6 i Livaju, valjda ce se nac na pola puta.

Na kraju cemo jos dovest Boriella i to ce bit to :lol:

Evo spominje se i Lewis Holtby iz Schalkea, nisam ga zapazia do sada, tu bi nam nase Njemacke kolege mogle reci koju rijec o njemu :mrgreen:
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 03 jan 2013, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jan 2013, 16:14

Čuj Tome Zdravkovića da Lampard nikad nije bio krema veznih igrača. :lol: Majko mila, šta se sve neće pročitati. :lol: Jedini čovjek koji je zabijao 10+ golova u Premiershipu svake sezone kao vezni igrač i on je prenapuhan. :roll:
Uz Scholesa i Gerrarda najbolji engleski veznjak u posljednjih x godina. Al' eto, ako Toma kaže da je prenapuhan, onda to mora tako biti. Ipak je riječ o fudbalskom magu, čovjeku koji u malom prstu desne ruke ima sve glede fudbala. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 03 jan 2013, 16:15

nisam ni ja za to da zadrzimo Sneijdera... ali jedino zamjena sa Pastoreom ili keš dolaze u obzir gledajući njegov transfer.... i siguran sam da Wesley može dati još puno toga, dok Frank zasigurno nemože!

btw.
Tritolone je napisao/la:Također se spominje Sahin, e njega bi volio najvise od svega, bio blizu Intera onda kad je isa u Real, siguran sam da moze ozivit karijeru, samo pitanje je koliku bi on placu trazio, sigurno ne malu.
Sahin trenutno u jednom Realu ima 4 miliona po sezoni... ;) kod nas bi potpisao i na manje sasvim sigurno jer zna da se i nije baš naigrao od toga transfera.. po meni sigurno mnogo isplatljivljiji igrač od Lamparda
#SuningOUT

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 jan 2013, 16:28

Nisam znao da ima toliku placu, bio sam siguran da je veca.

A vidio sam da ga zeli i BvB nazad, vjerujem da kad bi bira između Intera i Dortmunda da bi prije izabra ovo drugo, zato bi i trebali dat vecu placu, jer nismo jedini mi zainteresirani za njega. On je jako dobar igrac, i siguran sam da moze ponovo igrat onako dobro kao prije 2 sezone.

BTW tihi dobro dosao natrag :mrgreen:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 03 jan 2013, 16:32

malo sam van desavanja, vezano za transfere. od kad do kad traje ovaj prelazni rok, kad ce se znati ko dolazi ko odlazi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jan 2013, 16:38

Ne znam jeste li spominjali, ali Douglas iz Twentea je na meti Intera. Ovo sam pronašao na engleskim portalima, jer znam da je Newcastle dugo zainteresovan za ovog stopera. U igri je još i Reading.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 jan 2013, 16:41

Transfer rok traje od 1.1 do kraja sijecnja :)

Da, Douglas se vec duze vrijeme spominje, nesto nisam ljubitelj tih eredivisie stopera, ali ovaj bi navodno dosa besplatno ili jako jeftino zato sta mu je ugovor pri kraju, a ne zeli potpisati novi, ali mislim da ce Inter ici prije po Andreollia, ili u potpunosti otkupiti Caldiorlu nego po Douglasa.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 03 jan 2013, 17:19

Samo da se javim za pocetak posto sam novi na forumu i da pozdravim sve, posebno kolege Interovce.:))

P.S.
SRETNA NOVA GODINA!!
Amar Osim selektor BiH

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.