Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 okt 2009, 08:51

Na temi "Utakmice klubova iz BiH na TV-u" onaj Velezovac postavlja interviju sa Ibrakovicem bez obzira sto isti vec ima na temi o Velezu, gdje mu je i mjesto! Onda nakon toga ide rasprava medju mostarcima. Poslije na istoj ovoj temi neko iz Sirokog postavlja medjusobne omjere svog tima i Veleza mada ima tema za to. Opet NIDJE VEZE sa temom i naravno ide rasprava i nakon toga.

Svega u Bozijoj basci ... 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 30 okt 2009, 09:01

Dobro jutro Stole, kako si ti, jesi se naspavao?

Mi smo takav mentalitet da nam treba otvoriti jednu temu koja bi za zvala Vrijedjanje..Tu treba da je bas sve dozvoljeno....Jednostavno ugled naseg mentaliteta trpi ako bi bilo sv po pravilima i planu administratora...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 okt 2009, 09:43

MostaracVelezovac je napisao/la:Znaci Velez je potpisao za prenos 4 utakmice:

Velez - Rudar
Borac - Velez

koje jos dvije, zna li iko?
mozda za sljedeci dio prvenstva dvije..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 okt 2009, 10:07

iskreno..glupo mi to da prenose velez dva puta zaredom ili sto je netko najavljivao do kraja...kao da ih se izjednaci..koga boli **** sto prije nisu potpisali..znaci sad ovi drugi koji bi željeli prijenos gube jer je velez sad potpisao(nema ovo veze sa velezom kao klubom..isto bih rekao za bilo koji drugi)..ima i drugih klubova koji bi željeli biti...evo sloboda i čelik od ovih sto su odmah potpisali su najmanje bili na tv-u...dajte njima nadoknadite.. :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 30 okt 2009, 10:11

Gospodo

Samo bih zelio da procitate na naslovnoj stranici http://www.sportsport.ba komentar u vezi prenosenja utakmica Veleza i neshvatljivosti da do sada nije niti jednom prenosen iako je Velez igrao nekoliko jako zanimljivih utakmica tj derbija. I zato sutite vi sto se bunite. Nemate niti jedan jedini argument.

Fudbaleri Veleža su ove sezone jedno od ugodnijih iznenađenja prvenstva, ali ekipu koja je već 11. kola u gornjem dijelu tabele, ljubitelji fudbala širom BiH nisu imali prilike vidjeti u jednom od derbija kola.
Velež nema potpisan ugovor sa agencijom ''Euromedia'' pa je i to bio jedan od razlog zbog čega nije bilo prenosa utakmica iz Vrapčićima, ali isto tako ostaje veliko pitanje kako to da utakmice Sarajevo - Velež, Široki Brijeg - Velež, Zrinjski - Velež pa i Željezničar - Velež nisu bile u direktnom tv prenosu iako su to bili Derbiji kola.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 okt 2009, 10:28

vfcmostar je napisao/la:Gospodo

Samo bih zelio da procitate na naslovnoj stranici http://www.sportsport.ba komentar u vezi prenosenja utakmica Veleza i neshvatljivosti da do sada nije niti jednom prenosen iako je Velez igrao nekoliko jako zanimljivih utakmica tj derbija. I zato sutite vi sto se bunite. Nemate niti jedan jedini argument.

Fudbaleri Veleža su ove sezone jedno od ugodnijih iznenađenja prvenstva, ali ekipu koja je već 11. kola u gornjem dijelu tabele, ljubitelji fudbala širom BiH nisu imali prilike vidjeti u jednom od derbija kola.
Velež nema potpisan ugovor sa agencijom ''Euromedia'' pa je i to bio jedan od razlog zbog čega nije bilo prenosa utakmica iz Vrapčićima, ali isto tako ostaje veliko pitanje kako to da utakmice Sarajevo - Velež, Široki Brijeg - Velež, Zrinjski - Velež pa i Željezničar - Velež nisu bile u direktnom tv prenosu iako su to bili Derbiji kola.
Ja cu ti odgovoriti samo za ovu koju sam oznacio! Projekat Derbi kola je bio u prekidu kad se igrala ta utakmica!
Vidis koliko je sa situacijom upoznat onaj koji je rekao ovo ... 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 30 okt 2009, 10:35

vfcmostar je napisao/la:Gospodo

Gledao sma emisiju na bhtv u kojoj su se i dogovorili da nastave sa derbijem kola i koliko sma razumio nisu mogli prenosti velez zbog toga kao sto ti rece sto enma potpisan ugovor nebitno igra li kuci ili na strani.A jos mi je cudniji razlog zbog kojeg velez nema taj ugovor po rijecima covjeka iz agencije koji kaze da su u par navrata dolazili na adresu i trazili ljude da dogovore sa njima saradnju ali nikada nikoga nisu nasli ili im s eniko nije javio! :?
AMAR OSIM!!!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 30 okt 2009, 11:45

kako pise u extri zeljo pravi probleme sto se tice prenosa derbia.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 okt 2009, 12:08

Madafaka je napisao/la:kako pise u extri zeljo pravi probleme sto se tice prenosa derbia.
Trazimo 20000KM,kao i prosle godine,al' eto ovi k'o nedaju,dace neko drugi nije frka...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 30 okt 2009, 12:54

bistrikboy je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:kako pise u extri zeljo pravi probleme sto se tice prenosa derbia.
Trazimo 20000KM,kao i prosle godine,al' eto ovi k'o nedaju,dace neko drugi nije frka...
pa kako igraju trebaju jos da plate da ih bar na sportski pregled stave sramotaaa

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 30 okt 2009, 13:02

E ovako narode. Sad sam pricao sa momkom koji radi oko kluba. Znaci informacija je iz druge, trece ruke.

Ali navodno bi Velež trebao biti na ekranima tri kola u nizu.

Velež-Rudar
Borac-Velež
Velež-Sloboda

Kada je utakmica Velež - Sloboda nema niti jedan interesantniji par od te utakmice. Znači zadnje dvije tekme su OK.

Samo ni meni nije jasno da se prenosi Velež - Rudar, ali šta je tu je.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 30 okt 2009, 13:34

U danasnjem Avazu pise da se vrse pregovori sa Zeljom da se prenosi sarajevski derbi (sa Sarajevom ne moraju pregovarati, gost se ionako nista ne pita).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 30 okt 2009, 14:33

jose je napisao/la:U danasnjem Avazu pise da se vrse pregovori sa Zeljom da se prenosi sarajevski derbi (sa Sarajevom ne moraju pregovarati, gost se ionako nista ne pita).
Jbg ako cemo gledati sta je pravi derbi prvenstva trenutno to je Borac-Velez.S druge strane Zeljeznicar-Sarajevo gradski derbi tradicija...Ne znam nisam pametan,najbolje bi bilo kad bi obe utakmice prenosili! :mrgreen:
Treci put castimo

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 30 okt 2009, 14:35

antipolitika2 je napisao/la:imaju vani navijaca to su oni hrabri mostarci sto su otpeljali u norvesku kad su nas srbi granatirali sa brda ,zar nisi cuo za crvene noci u norveskoj,ta ti je vecera jedna od glavnih sponozora Vehleza! :D

koliko sam skontao ti ne zivis u Mostaru?zar ne?i nije bilo na derbiju uzvik spikera allah u ekber ?! :o

kako te nije stid spominjati Norvesku i mostarsku raju koja sada tamo žive ? nije istina to što pises da su ti ljudi pobjegli kada su Srbi granatirali sa brda , sva mostarska raja koja danas zivi u Skandinaviji je tamo protjerana 93.god kada su pokupljeni iz svojih stanova , odvedeni u logore te su ih onda iz logora slali u skandinavske zemlje ...
sa reformacijom i obnovom tvog Zrinjskog su dosla njihova protjerivanja i ti to dobro znas samo si licemjeran cim spominjes tu Norvesku ..., ti ljudi nisu imali izbora vec otici !

izvinjavam se zbog politiziranja ali ne mogu dozvoliti da neko ovde prodaje maglu za ono sto se ustvari zvalo etn.ic.ko cis.cenje teritorije ..podrzavati zlocin je isto sto i ciniti ga , taj svoj nick ˝antipolitika ˝ svezi mačku o rep ...budi ono sto ustvari jesi ,
navijac kluba koji je nastao na otimanju , pljacki i svim onim necasnim rabotama koje rat sa sobom donosi ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 okt 2009, 16:31

Upravo potvrdjeno za vas koji nemate pristup BHT po dijaspori - da ce Balkaniyum.tv prenositi Velez-Rudar na BH Mix kanalu kod njih.

Tako da je uzivo prenos preko Balkaniyuma u 14:30 po BiH vremenu.

Naravno i **** takodje prenosi utakmicu preko svoje stranice.

FORZA VELEZ!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 30 okt 2009, 16:39

samo jedno pitanje za ove velezovce a moze i za ostale navijace...JE LI VI STVARNO MISLITE DA JE SAMO VASA ISTINA PRAVA?DA NEMA DRUGIH VERZIJA RAZNIH PRICA??I DA JE UVIJEK TAKO DA JE VAS KLUB OSTECEN(ne odnosi se samo na velez,nego na svaki klub)...dajte moji momci uozbiljite se i pocnite zivjeti u stvarnosti...od maste nema nista..
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 30 okt 2009, 16:45

tatamata je napisao/la:
jose je napisao/la:U danasnjem Avazu pise da se vrse pregovori sa Zeljom da se prenosi sarajevski derbi (sa Sarajevom ne moraju pregovarati, gost se ionako nista ne pita).
Jbg ako cemo gledati sta je pravi derbi prvenstva trenutno to je Borac-Velez.S druge strane Zeljeznicar-Sarajevo gradski derbi tradicija...Ne znam nisam pametan,najbolje bi bilo kad bi obe utakmice prenosili! :mrgreen:
Ma kakva tekma Borac-Velez ba, to je apsurd. Ta utakmica nije ni do koljena gradskom derbiu.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 okt 2009, 17:01

I Borac i Velez ce razvalit i Sarajevo i Zelju u najjacem stastavu pa i kombiniranom - pod ispravnim i ravnopravnim sudjenjem.

To je fakat.

Velez gubi od Zelje 1-0 na Grbavici sa 9 igraca - i jos umalo nije izjednacio vise puta sa istih 9 igraca.

Borac bi vas ove sezone samljeo i jedne i druge.

Ali eto politika, SDA, NSBiH, Sarajevo itd... zna se kako se to sve radi... ocigledno je. Razguli.

Bice to dobra utakmica. Nevjerujem da ce se Borcu natezati jer Borac misli da moze dobit Velez posteno. A i Velez isto tako...

Mislim da ce to napokon biti fer tekma.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 30 okt 2009, 17:08

Madafaka je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
Ma kakva tekma Borac-Velez ba, to je apsurd. Ta utakmica nije ni do koljena gradskom derbiu.
Dobro ja nisam rekao da gradski derbi nije jaci,ali Borac i Velez ove sezone igraju najbolji fudbal,bolje su rangirani i od Zeljeznicara i od Sarajeva,i te dvije utakmice su tu negdje.Ispada sad derbi Zeljo i Sarajevo ko River Plate Boca jbt.
Treci put castimo

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 30 okt 2009, 17:14

MostaracVelezovac je napisao/la:I Borac i Velez ce razvalit i Sarajevo i Zelju u najjacem stastavu pa i kombiniranom - pod ispravnim i ravnopravnim sudjenjem.

To je fakat.

Velez gubi od Zelje 1-0 na Grbavici sa 9 igraca - i jos umalo nije izjednacio vise puta sa istih 9 igraca.

Borac bi vas ove sezone samljeo i jedne i druge.

Ali eto politika, SDA, NSBiH, Sarajevo itd... zna se kako se to sve radi... ocigledno je. Razguli.

Bice to dobra utakmica. Nevjerujem da ce se Borcu natezati jer Borac misli da moze dobit Velez posteno. A i Velez isto tako...

Mislim da ce to napokon biti fer tekma.
daj ba uklonite ovog napacenog dijasporca sa foruma, nesto mi iz skandinavije laprdas ovdje :roll:
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 30 okt 2009, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Pact1921, Venom i 35 gostiju.