Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
obezbjedi sebi balo stratnu postavu narednih 5 utakmica...
Ne zna se ko je gori
Mancini je izgubio sve konce u ovoj ekipi.
Ima li neko da se nije pofajtao s Balom
,strašno je ovo da se dešava profesionalcima 
- brzitesanj
- Kontakt:
CIRKUS
Mislim da Balotelli već polaako pakuje kofere, a i Mancini neće još dugo
Mislim da Balotelli već polaako pakuje kofere, a i Mancini neće još dugo
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
CIGANLUK!
Vec ranije sam govorio, najvece pojacanje za City bi bilo kad bi Mancini otisao i sa sobom poveo ovog debilnog kretena. I jedan i drugi su se kacili sa pola tima. Koja stoka od insana.
Imaju dobre ugovore pa ih boli neka stvar. Obraza nemaju ni mrvice. Stoka nezahvalna.
Vec ranije sam govorio, najvece pojacanje za City bi bilo kad bi Mancini otisao i sa sobom poveo ovog debilnog kretena. I jedan i drugi su se kacili sa pola tima. Koja stoka od insana.
Imaju dobre ugovore pa ih boli neka stvar. Obraza nemaju ni mrvice. Stoka nezahvalna.
Meni je to isto da sad u jednoj firmi od 15 zaposlenih samo jedan pravi konstantno gluposti, kasni na posao, nije ucinkovit, odlazi kad hoce i stalno se nesto buni. Sa svakim se uposlenikom potukao, a i dalje dobija platu i redovne povisice kad ostali uposlenici izbore dodatni profit firmi...i na kraju direktor uvijek kivan na one koji su marljivi, rade, i ne bune se...i na kraju taj isti uposlenik pretuce direktora...e bas da vidim u kojoj firmi bi takav opstao ali da mu babo nije vlasnik!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
BigBigBang
- Kontakt:
Mancini je pokazao kakav je borac, ovako se bori za svoj klub udri glupana! Kladim se da ga je kralj rotacija dobro namarisao.
Mancini dominira!
Mancini dominira!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Dosadan si.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Mnogi su ovdje ljubomorni sto je 99% fanova Citya striktno uz Mancinija, pa im ne ostaje nista drugo nego da laju sa strane na kralja.
Takodjer svi kritikuju Mancinija sto Balotelija drzi ali prava istina je da glupog Balu u timu drzi seik Mansour koji je eto neki njegov veliki fan, garant mu balo dodje ko neka dvorska luda pa ga zabavlja.
Takodjer svi kritikuju Mancinija sto Balotelija drzi ali prava istina je da glupog Balu u timu drzi seik Mansour koji je eto neki njegov veliki fan, garant mu balo dodje ko neka dvorska luda pa ga zabavlja.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 03 jan 2013, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
SamoZeljo je napisao/la:Dosadan si.
"It's one of premier league's oldest lessons .
Strasno . Sta reci nego razmazeno,bogatasko deriste . Ako je iko imao strpljenja i razumjevanja za Balotelija, to je onda bio Mancini. Lik je ,realno, losiji igrac od Dzeke,Teveza i pogotovo Aguera. No i pored toga,j'ebo mater ako nije igrao vise svih njih prosle sezone.
Evo kako mu je Ballotelli vratio.Mancini je toliko puta izjavio da je on veliki igrac,i ranije kada je radio neke gluposti oprastao mu je ,a ovaj umjesto da mu je vjecno zahvalan ,on nasrne na trenera fizicki,
.
Nadam se da ce Baloteli ovim potezom upropasti svoju karijeru, posto ne vjerujem da ce ijedan ozbiljan klub da kupi ovakvu budalu .
Evo kako mu je Ballotelli vratio.Mancini je toliko puta izjavio da je on veliki igrac,i ranije kada je radio neke gluposti oprastao mu je ,a ovaj umjesto da mu je vjecno zahvalan ,on nasrne na trenera fizicki,
Nadam se da ce Baloteli ovim potezom upropasti svoju karijeru, posto ne vjerujem da ce ijedan ozbiljan klub da kupi ovakvu budalu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ako govorimo o sirovom talentu i fudbalskom umijeću, niko mu od njih nije ni blizu, ali bubice mu nikada neće dopustiti da bude ono što bi trebao biti.
Opaska da je lošiji igrač od navedenih nije na mjestu nikako.
Opaska da je lošiji igrač od navedenih nije na mjestu nikako.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Rockefeller
- Kontakt:
Slažem se. Ovo da mu niko nije blizu je pretjerivanje, malo njih je talentiranijih.Pogba je napisao/la:Ako govorimo o sirovom talentu i fudbalskom umijeću, niko mu od njih nije ni blizu, ali bubice mu nikada neće dopustiti da bude ono što bi trebao biti.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Realan da budem,ni taj silni talenat koji spominjete, nisam nikad vidio u ovom slonu.
Chelsea F.C.
Ma pusti @Pogbu.
Balotelli jeste talentovan, ali je i precijenjen kao malo koji igrac danas.
Balotelli jeste talentovan, ali je i precijenjen kao malo koji igrac danas.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Najtalentovaniji fudbaler na svijetu nakon Ronalda.Šeta je što će propasti,ali ja imam vjere da će metode Kralja Rotacija biti uspješne i probuditi Super Maria.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Najtalentovaniji fudbaler na svijetu nakon Ronalda.Šeta je što će propasti,ali ja imam vjere da će metode Kralja Rotacija biti uspješne i probuditi Super Maria.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ronaldo vise nije talenat koliko ja znam.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.