Get ready.

Moderatori/ce: insider,deyo,Mig_Mig,KonjicBOY,defender
Ja od slijedeceg kola stupam na snagu,ovo necu stici*p!p!t@* je napisao/la:Sutra članak o četvrtfinalu, i prolaznicima u polufinale.
Get ready.
Jos jednom veliko hvala za ovaj tekst. Odlicno napisano.*p!p!t@* je napisao/la:Zahvalite @defenderu što me ponovo naložio da pišem. Valjda će vam se rezime 8. sezone svidjeti.
Uživajte.
Da je malo više motivacije i da me neko stalno opominje pisao bi svako kolo. Ovako il' zaboravim il' nemam kad'.defender je napisao/la:Jos jednom veliko hvala za ovaj tekst. Odlicno napisano.*p!p!t@* je napisao/la:Zahvalite @defenderu što me ponovo naložio da pišem. Valjda će vam se rezime 8. sezone svidjeti.
Uživajte.
Još jednom hvala, ma samo me stalno morite da pišem i bit' će to ok.123456 je napisao/la:Cetitam na odlicnoj analizi 8.sezoni.Eh da je kako da te motivisemo da vise pises i tokom sezone.
123456 je napisao/la:Cetitam na odlicnoj analizi 8.sezoni.Eh da je kako da te motivisemo da vise pises i tokom sezone.
Ima ti i te.deyo je napisao/la:123456 je napisao/la:Cetitam na odlicnoj analizi 8.sezoni.Eh da je kako da te motivisemo da vise pises i tokom sezone.ma da ga je meni motivisati da tipuje tokom sezone
Hocel sta biti od ovoga deyodeyo je napisao/la:123456 je napisao/la:Cetitam na odlicnoj analizi 8.sezoni.Eh da je kako da te motivisemo da vise pises i tokom sezone.ma da ga je meni motivisati da tipuje tokom sezone
Nemam raja vremena da sad to odradjujem,do pocetka sezone cu jos da uradim dresove Spartansima jer su ljudi to izborili osvajanjem titule u 3 ligi,i ev koliko vidim taj pehar im nisi stavio,imaju oni grb...ionako sam mislio da ti dresovi budu po zasluzi odn po osvajanju nekog trofeja...pogino bi praveci tolike dresove a nezahvalnika ima vec sad kad su grbovi u pitanju123456 je napisao/la:Hocel sta biti od ovoga deyodeyo je napisao/la:123456 je napisao/la:Cetitam na odlicnoj analizi 8.sezoni.Eh da je kako da te motivisemo da vise pises i tokom sezone.ma da ga je meni motivisati da tipuje tokom sezone
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=160" onclick="window.open(this.href);return false;
Ništa lik fulio nije, prelistaj malo arhivu pa ćeš se uvjeriti.deyo je napisao/la:Interesantan je komentar novinara( pise da je Otelo) za prvu utakmicu Gongasha u kupu gdje kaze da je deyo odveo tim dalje ((ZA DIVNO CUDO))pa onda na na kraju svega :najbolji strijelac (izmedju ostalih) deyo
![]()
![]()
Ne znam jel on to skonto sta je napisao,ali zaletio se malo
to je bilo vise sarkasticno jer su svi gosti pobjedjivali pa je to trebalo ispast ovako "deyo je napisao/la:Interesantan je komentar novinara( pise da je Otelo) za prvu utakmicu Gongasha u kupu gdje kaze da je deyo odveo tim dalje ((ZA DIVNO CUDO))pa onda na na kraju svega :najbolji strijelac (izmedju ostalih) deyo
![]()
![]()
Ne znam jel on to skonto sta je napisao,ali zaletio se malo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.