NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
imali danas sastanka 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Nasi su rekli da ce poslije izbora trenera organizovati press konferenciju, ali izgleda nista od toga.
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... -%C5%A1tab" onclick="window.open(this.href);return false;
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
mislim da će vam novi špic biti Aldin Kukić,iz Čapljine,nekadašnji Željin junior iz generacije Džeke 
Einigkeit und Recht und Freiheit
i ja sam čuo todomorocki je napisao/la:mislim da će vam novi špic biti Aldin Kukić,iz Čapljine,nekadašnji Željin junior iz generacije Džeke
Današnja press konferencija
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Video: Predstavljen novi Stručni štab NK Zvijezda Gradačac
Danas je u prostorijama NK Zvijezda Gradačac odražana press konferencija istoimenog kluba na kojoj je predstavljen novi stručni štab gradačačkog premijerligaša.

U novi stručni štab koji će voditi Zvijezdu do kraja ove sezone imenovani su: Milomir Odović - šef stručnog štaba, Amir Durgutović - trener, Nermin Huseinbašić - pomoćni trener, Almir Mehić - fitnes trener te Hazim Nukić - trener golmana.
Odović: "U veoma kratkom roku napraviti jednu kvalitetnu ekipu..."

Novinarima se obratio Milomir Odović, novizabrani šef stručnog štaba NK Zvijezda Gradačac koji je zasad sa Upravom Zvijezde dogovorio angažman do kraja tekuće sezone.
Obraćajući se javnosti, Odović je rekao da se nada da će u veoma kratkom roku napraviti jednu dobru ekipu koja će što prije izaći iz ove opasne zone. Pored toga, najavio je početak priprema za 10. januar.
Odović je prije dolaska u Zvijezdu trenirao Željezničar, Velež, Borac, Slaviju i GOŠK.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... U8g0LfRaYE
Peštalić: "Želimo da vratimo našu publiku nazad na tribine..."

Na novinarsko pitanje kakva su očekivanja od novog šefa stručnog štaba, Milomira Odovića, direktor Mustafa Peštalić je kazao da je prije svega Odović bio izuzetan igrač i da ima određeno trenersko iskustvo, poznaje našu ligu jako dobro te misli da je on čovjek koji je zadnju godinu imo jednu pauzu, da je nakupio energiju i da je veoma željan novog izazova.
"Želimo da vratimo našu publiku nazad na tribine, želimo da ponovo igramo i da naša publika ispuni stadion" kazao je između ostalog Mustafa Peštalić, direktor NK Zvijezda Gradačac.
Na upit o novim pojačanjima Peštalić je kazao da je za sada samo Ordagić potpisao ugovor na 3 godine. Kazao je da ovih dana očekuju da će napraviti novi ugovor sa još nekolicinom novih igrača sa kojima se vrše pregovori te da bi se za 7 do 10 dana trabala znati konačna lista pojačanja.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... jloBWJp398
Danas je u prostorijama NK Zvijezda Gradačac odražana press konferencija istoimenog kluba na kojoj je predstavljen novi stručni štab gradačačkog premijerligaša.

U novi stručni štab koji će voditi Zvijezdu do kraja ove sezone imenovani su: Milomir Odović - šef stručnog štaba, Amir Durgutović - trener, Nermin Huseinbašić - pomoćni trener, Almir Mehić - fitnes trener te Hazim Nukić - trener golmana.
Odović: "U veoma kratkom roku napraviti jednu kvalitetnu ekipu..."

Novinarima se obratio Milomir Odović, novizabrani šef stručnog štaba NK Zvijezda Gradačac koji je zasad sa Upravom Zvijezde dogovorio angažman do kraja tekuće sezone.
Obraćajući se javnosti, Odović je rekao da se nada da će u veoma kratkom roku napraviti jednu dobru ekipu koja će što prije izaći iz ove opasne zone. Pored toga, najavio je početak priprema za 10. januar.
Odović je prije dolaska u Zvijezdu trenirao Željezničar, Velež, Borac, Slaviju i GOŠK.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... U8g0LfRaYE
Peštalić: "Želimo da vratimo našu publiku nazad na tribine..."

Na novinarsko pitanje kakva su očekivanja od novog šefa stručnog štaba, Milomira Odovića, direktor Mustafa Peštalić je kazao da je prije svega Odović bio izuzetan igrač i da ima određeno trenersko iskustvo, poznaje našu ligu jako dobro te misli da je on čovjek koji je zadnju godinu imo jednu pauzu, da je nakupio energiju i da je veoma željan novog izazova.
"Želimo da vratimo našu publiku nazad na tribine, želimo da ponovo igramo i da naša publika ispuni stadion" kazao je između ostalog Mustafa Peštalić, direktor NK Zvijezda Gradačac.
Na upit o novim pojačanjima Peštalić je kazao da je za sada samo Ordagić potpisao ugovor na 3 godine. Kazao je da ovih dana očekuju da će napraviti novi ugovor sa još nekolicinom novih igrača sa kojima se vrše pregovori te da bi se za 7 do 10 dana trabala znati konačna lista pojačanja.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... jloBWJp398
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Naprosto je za nepovjerovati da su nasi napravili press konferenciju.Svaka cast i tu se vidi pomak u radu kluba.Samo se nadam da nece biti i jedina do kraja ovog prvenstva.
Sto se tice eventualnog dolaska spomenutog Aldina Kukica iz Capljina nisam ga gledao, ali vjerujem da je u rangu nase djece koja igraju u Mahmut Mahali i Kamberima.Igrace takve kvalitete samo bespotrebno gomilamo i placamo a od njih nemamo nikakve koristi i jos zauzimaju mjesto u ekipi nasoj djeci iz omladinskog pogona.
Pisao sam ranije za Ermina Huseinbasica, da me pogresno ne shvatite licno momka ne poznajem, ali on je igrac za sve ove kao sto su Kukic,Kojic,Vehabovic,Avdic,Djoric,Kovacevic,Grbovic,..... i da jos ne nabrajam skupo placene Zvijezdine promasaje.
Sto se tice eventualnog dolaska spomenutog Aldina Kukica iz Capljina nisam ga gledao, ali vjerujem da je u rangu nase djece koja igraju u Mahmut Mahali i Kamberima.Igrace takve kvalitete samo bespotrebno gomilamo i placamo a od njih nemamo nikakve koristi i jos zauzimaju mjesto u ekipi nasoj djeci iz omladinskog pogona.
Pisao sam ranije za Ermina Huseinbasica, da me pogresno ne shvatite licno momka ne poznajem, ali on je igrac za sve ove kao sto su Kukic,Kojic,Vehabovic,Avdic,Djoric,Kovacevic,Grbovic,..... i da jos ne nabrajam skupo placene Zvijezdine promasaje.
- gradacac10
- Kontakt:
A jesi dosadan sa Erminom Huseinbasicem, vidimo Ermine svi da si to ti, nemoj se preko interneta nudit...
Stručni stab koji je danas imenovan je zaista stručan.Posjeduju i sve ljudske kvalitete,osim jednog lika.Mozda je to subjektivno moje misljenje,al dovoljno ga je samo pogledati.Bez obzira na sve zelim im puno uspijeha u budućem radu.
Iz tvojih usta u božije uši..Al nismo mi te sreće a vi te nesreće..Bosanski zmaj je napisao/la:Naprosto je za nepovjerovati da su nasi napravili press konferenciju.Svaka cast i tu se vidi pomak u radu kluba.Samo se nadam da nece biti i jedina do kraja ovog prvenstva.
OFK Gradina Srebrenik
sve u svemo lijepo je vidjeti ovu press konferenciju.licimo na pravi klub
.a sa bosanskim zmajem bi se slozio.tom kukicu je vec 25-26 godina znaci ako vec dovodimo te anonimuse dovedimo bar igrace sa 20 godina mozda i ubodemo nesto sa njima.neznam sam gdje nadose tog kukica pa brat bratu od njega su bolji i mujkic iz gracanice i mujic banovica. mene da se pita ja bi sve uradio da se proba dovesti jusufbasic iz goska.taj momak je zadnje 3 sezone postigao preko 50 golova a nasao sam na stranicama saveza da ima amaterski ugovor sa goskom znaci malo ga bolje platiti i eto napadaca dobrog..on je dvije sezone u capljini dao po 18 golova a ove je polusezone za gosk dao 10 golova,6 u prvenstvi i 4 u kupu a prije toga je dao 8 golova na polusezoni za iskru...ali ja vjerujem u odovica on gaji napadacki fudbal i znat ce odabrati dobra pojacanja
a sto se tice brzog najbolje bi mu bilo da odyebe husaru potpise sa zvijezdom trogodisnji ugovor i ja mu garantujem da bi za godinu dana evropu vidio
a sto se tice brzog najbolje bi mu bilo da odyebe husaru potpise sa zvijezdom trogodisnji ugovor i ja mu garantujem da bi za godinu dana evropu vidio
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kukić definitivno nije igrač za Zvijezde. Sve što ima je visina i to zna iskoristiti kada su prekidi u pitanju, a to je premalo,... Ima od njega trenutno par boljih rješenja kada je Prva liga u pitanju, a i od tih možda su dva-tri bolja od Vehabovića koji nije zadovoljio u Zvijezdiastra1922 je napisao/la:sve u svemo lijepo je vidjeti ovu press konferenciju.licimo na pravi klub.a sa bosanskim zmajem bi se slozio.tom kukicu je vec 25-26 godina znaci ako vec dovodimo te anonimuse dovedimo bar igrace sa 20 godina mozda i ubodemo nesto sa njima.neznam sam gdje nadose tog kukica pa brat bratu od njega su bolji i mujkic iz gracanice i mujic banovica. mene da se pita ja bi sve uradio da se proba dovesti jusufbasic iz goska.taj momak je zadnje 3 sezone postigao preko 50 golova a nasao sam na stranicama saveza da ima amaterski ugovor sa goskom znaci malo ga bolje platiti i eto napadaca dobrog..on je dvije sezone u capljini dao po 18 golova a ove je polusezone za gosk dao 10 golova,6 u prvenstvi i 4 u kupu a prije toga je dao 8 golova na polusezoni za iskru...ali ja vjerujem u odovica on gaji napadacki fudbal i znat ce odabrati dobra pojacanja
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Takvi igraci kvaliteta poput Kukica su nas i doveli u ovu situaciju kakvoj smo i sada.
Nadam se da ce nasi dovoditi samo provjerene igrace.
Jusufbasic bi bio pun pogodak.
Nadam se da ce nasi dovoditi samo provjerene igrace.
Jusufbasic bi bio pun pogodak.
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 03 jan 2013, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
upravu si soni vehabovic je prvi liferovan a ipak je prvi strijelac zvijezde kada se uzmu sve utakmice i prijateljske i kup i prvenstvo dao je cini mi se 8-9 golova sveukupno.on da je ostao bio bi bolji od svakog igraca iz prve lige..
nego nas su napustili vehabovic,kojic,husic,jusic ,stanic i smajic i masic to je 7 igraca jedan je dosao znaci jos minimalno 6 mislim da nasi moraju biti malo brzi jer ide vrijeme necemo valjda cekati da se obere i ovo malo sto ima dobrih igraca
nego nas su napustili vehabovic,kojic,husic,jusic ,stanic i smajic i masic to je 7 igraca jedan je dosao znaci jos minimalno 6 mislim da nasi moraju biti malo brzi jer ide vrijeme necemo valjda cekati da se obere i ovo malo sto ima dobrih igraca
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Ni ostali klubovi nisu toliko aktivni jer poznato je da je sada rani period za transfere kada igraci sebi nabijaju cijene i vagaju ponude da bi krajem prelaznog roka njihove cijene na trzistu pale i onda se vecina transfera dogovori.
Samo je Sarajevo dovelo Osmanagica, svi ostali su jos uvijek na cekanju.
Samo je Sarajevo dovelo Osmanagica, svi ostali su jos uvijek na cekanju.
ma zna se sta treba ..odrijesiti kesu i spasiti sezonu .znamo ako igraci budu vagali da smo mi u vecini slucajeva donji nema tu puno filozofije.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Nismo toliko bogati da se razbacujemo i da kupujemo hrpu polovne robe,nego nam trebaju ciljana i provjerena pojacanja iz PL.
ja nisam spomenuo polovnu robu ,bas zbog toga sam rekao da malo brze rade da na kraju ne bi dovodili polovnjake koji ce nas ukopatiBosanski zmaj je napisao/la:Nismo toliko bogati da se razbacujemo i da kupujemo hrpu polovne robe,nego nam trebaju ciljana i provjerena pojacanja iz PL.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Nisi me dobro razumio, nisam ni rekao da si mislio da dovodimo polovnu robu, nego samo da kod dovodjenja igraca moramo dovoditi provjerena imena jer su nas polovni igraci i trener doveli u situaciju da se borimo za opstanak.Mi smo u takvoj situaciji da nemamo puno prostora za igracka eksperimentisanja, to bi nas moglo preskupo kostati.astra1922 je napisao/la:ja nisam spomenuo polovnu robu ,bas zbog toga sam rekao da malo brze rade da na kraju ne bi dovodili polovnjake koji ce nas ukopatiBosanski zmaj je napisao/la:Nismo toliko bogati da se razbacujemo i da kupujemo hrpu polovne robe,nego nam trebaju ciljana i provjerena pojacanja iz PL.
Kukic idealna prinova, koja moze izrasti u veliko pojacanje ukoliko skonta da mu je ovo posljednji voz. Ratko je to fudbalski odgajao i ukoliko on kaze da je to to, onda je svakava druga polemika bespotrebna. Mislim da cete prijatno ostati iznenadjeni ukoliko je ovo istina za Kukica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.