[youtube][/youtube]Otelo je napisao/la:Najjaca je ona,svako jutro u busu svira "Znas me,znam te,zajedno nas pamte.Dal se ovo ljubav zove?"![]()
![]()
![]()
ova ? meni uopšte nije loša...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
[youtube][/youtube]Otelo je napisao/la:Najjaca je ona,svako jutro u busu svira "Znas me,znam te,zajedno nas pamte.Dal se ovo ljubav zove?"![]()
![]()
![]()
Otelo je napisao/la:pa da moram dezinficirati history
pa bila je jedna emisija, doš'o neki novinar iz inostranstva ovdje da čuje tu turbofolk muziku uživo i bio sa Gogom Sekulić, cura ne zna ni progovorit' na engleskom, on priča, a ona konta da je hvali...vrebac86 je napisao/la:ipak mi se ona Goga Sekulic izdvaja kao najveca glupaca![]()
[youtube][/youtube]anonimni je napisao/la:pa bila je jedna emisija, doš'o neki novinar iz inostranstva ovdje da čuje tu turbofolk muziku uživo i bio sa Gogom Sekulić, cura ne zna ni progovorit' na engleskom, on priča, a ona konta da je hvali...vrebac86 je napisao/la:ipak mi se ona Goga Sekulic izdvaja kao najveca glupaca![]()
Ana nikolic - bas vala basBluesForever je napisao/la:zna li neko koja pjevacica pjeva ide pjesma ovako pjeva nesto:"igraju kao Real i Barcelona"![]()
pa mislim stvarno nigdje veze,ne samo ova i još je mali milion od ovih pjevaca sto su postali preko noci pjevaci i pjesme su im da bog sacuva.Zivili Saban,Sinan,Toma,Miroslav Ilic,Halid Beslic,Dragana Mirkovic(iako su i njoj pjesme loše u par zadnjih godina),Đorđe Balasevic-Umjetniik covjek,Parni Valjak,Prljavo kazaliste,Zabranjeno pušenje, itd.
Nek je snimila ovo,kad se samo sjetim kako sam se smijao kad sam ovo cuo prvi put.hilmo je napisao/la:@dzoni pa to je grehota spomenuti, meni se usta izvrnu kad je čujem....![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]AllGunsBlazing je napisao/la:Meni samo nije jasno kako ovi na Grandu imaju obraza usta otvarati. Mislim zna se da sve ide na playback, i hajd sto to pjevaci rade, ali evo na @Devilovom videu ova se ubacuje nesot lafo kao pjeva, meni je to iskreno prejadno. Ali komplet Grand mi je inace prejadan.
Nego slusa li ko Maru i Lolu?![]()
![]()