FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 30 okt 2009, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
A gledaj kontradikcije u tekstu sto si postavio...stana je dobio treci zuti u ligi i igrao je sada u kupu ali nece moci protiv olimpika, a u culumovom slucaju tri zuta se prenose i u ligu...Stole iz Bora je napisao/la:Pa majku mu valjda nije Amar tolika budala da mu najerno isareti da dobije karton samo pola minute prije kraja utakmice da nije znao ta pravila ..Seyo_TM je napisao/la:Ako nakupi 3 zuta u kupu odmara u kupu tekmu, ako nakupi tri u ligi odmara u ligi, a ne u kupu...
Ako dobije crveni u kupu pauzira na bilo kojim sljedecim tekmama (liga/kup svejedno) i obrnuto...
Sad su bili na alfi Djurbuzovic, Stanic i Sehic.

Po ovome kartoni u ligi vaze samo za ligu, dok u kupu za oba takmicenja...
Znaci za ulazak sa godisnjim su batine presudile

Stole jel se smijesi Jug ovu tekmu?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- bistrikboy
- Kontakt:
A jeste zapeli za te kartone,3 bobe su nase
valjda se Zujo potrudio za to kad je iznajmljivao stadion
Amare vrati Pelaka

Amare vrati Pelaka

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ako Edin ode u sarajevo - PRODANA DUSA
Potrudio se i za godisnje, pa evo kako zavrsi...
Hvala Pelaku na svemu, al daleko mu nasa "kuca"...nije on dzaba otjeran iz svakog tima dosad
Hvala Pelaku na svemu, al daleko mu nasa "kuca"...nije on dzaba otjeran iz svakog tima dosad

Da ,prostite Pelak je otkad je dosao u Želju stalno qurcioSeyo_TM je napisao/la:Potrudio se i za godisnje, pa evo kako zavrsi...

- samir_tm87
- Kontakt:
Stole iz Bora je napisao/la:Cijene karata za utakmicu protiv Olimpika su:
Jug - 5 KM
Sjever - 10 KM
Zapad - 20 KM
Za isti susret DEFINITINO NECE vaziti polugodisnje i godisnje karte za utakmice FK Zeljeznicar kao sto je ranije receno!
stole vrijede i godisnje i polugodisnje , imas na zeljo tv 3 epizoda , a glupo sto se u nedjelju igra cc
TV je uradjena prije te informacije, ne moze se sa godisnjim kartama uci. Postavljen ti je i tekst iz novina...
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja imam neke druge info vezane za njegov odnos prema klubu,al' o tom' potomSeyo_TM je napisao/la:Potrudio se i za godisnje, pa evo kako zavrsi...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nime_tm87 je napisao/la:Ako Edin ode u sarajevo - PRODANA DUSA
ovo ako se realizuje slobodno nek zaobilazi grbavicu a i sire u vecem krugu

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Znal' neko mozda kad ce nam zvanicna web page biti uradjena
Govorilo se uskoro, ali ...

Govorilo se uskoro, ali ...

- samir_tm87
- Kontakt:
znali ko neku stranicu gdje mogu gledat stare utakmice zelje i ostali klubova
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kao sto vec napisah, ne vrijede sezonske karte za ovu utakmicu. To je zvanicna vijest iz Udruzenja navijaca FK Zeljeznicar prenesena sa foruma.samir_tm87 je napisao/la:stole vrijede i godisnje i polugodisnje , imas na zeljo tv 3 epizoda , a glupo sto se u nedjelju igra ccStole iz Bora je napisao/la:Cijene karata za utakmicu protiv Olimpika su:
Jug - 5 KM
Sjever - 10 KM
Zapad - 20 KM
Za isti susret DEFINITINO NECE vaziti polugodisnje i godisnje karte za utakmice FK Zeljeznicar kao sto je ranije receno!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
Joj ovog Cocalica izroda.
- smijesni_ste
- Kontakt:
nije covjek izrod misli covjek na buducnostPirke_TM87 je napisao/la:Joj ovog Cocalica izroda.
-
- Kontakt:
Nidje veze, kakav on i njegova buducnost. Pa realno gledajuci ako si imalo upucen njemu su ponudjeni najbolji poslijeratni uslovi. Ponudili su mu enormno visoku platu u odnosu na ostale igrace, sto je po meni nepravedno prema ostalim igracima, bio je kapiten, i uvijek u prednosti u odnosu na Delimira Bajica i Semira Kerlu koji sa Zeljom imaju ugvore duze nego Cocalic, kojem ugovor istjece sada u januaru, i on se napravio budala i rekao da zeli u inostranstvo a tamo pregovara sa Sarajevom.smijesni_ste je napisao/la:nije covjek izrod misli covjek na buducnostPirke_TM87 je napisao/la:Joj ovog Cocalica izroda.
Hjoj buducnosti u sarajevu hahahha
Vec smo ga, relativno prebolili i on ovo uradi, fakat mu je ovo bezveze, naravno ako je istina.

- smijesni_ste
- Kontakt:
slusaj drug ja ne navijam za sarajevo al mu je bolja buducnost da igra u sarajevu nego u zelji sa sarajevom ce bar svake godine da igra nekoliko evropskih utakmica a sta ce sa zeljom odgovi ti jer ja ne zelim da uvrijedim nikogHar3 je napisao/la:Hjoj buducnosti u sarajevu hahahhaVec smo ga, relativno prebolili i on ovo uradi, fakat mu je ovo bezveze, naravno ako je istina.
Ej, smjesan si.