Cudnovati je napisao/la:George McCloud
jeste,pucaj dalje
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Cudnovati je napisao/la:George McCloud
Cudnovati je napisao/la:prvo mi je na pameti bio antoane walker koji je nekontrolisano dizao trojke par godina, vjerovatno je i on negdje pri vrhu
evo jedno lagano bez google-a
ko je jedini igrac u historiji nba koji je u prosjeku u sezoni imao triple-double
Utah vs. Denver - tamo negdje 90-tihBalon je napisao/la:Najveci comeback jedne ekipe po poenima?
Greivis je napisao/la:Utah vs. Denver - tamo negdje 90-tihBalon je napisao/la:Najveci comeback jedne ekipe po poenima?
Lako pitanje, 23, 45 i broj 12 kad mu je bio ukraden dres s brojem 23. Dakle 3 brojaBernardBarnjak je napisao/la:Nesto (neko) je zakocio temu...
Mogao bih ja baciti jedno pitanjce!
Dakle, koliko je brojeva nosio Michael Jordan u NBA i koji su to brojevi?
Znaš li slučajno koliko je razlike bilo?filip13 je napisao/la:Greivis je napisao/la:Utah vs. Denver - tamo negdje 90-tihBalon je napisao/la:Najveci comeback jedne ekipe po poenima?
1996.
KK_Bosna je napisao/la:ajmo ja jedno jednostavno, a ujedno i tricky pitanje: koji igrac je imao najveci prosjek minuta u sezoni? (znaci MPG)?
bravo, 48,5 minuta u prosjekuRaul_64 je napisao/la:WIlt ?
detroitRaul_64 je napisao/la:Protiv koga je Hakeem odigrao barem 10 utakmica a da nije zabiljezio ni ti jednu pobjedu ?
Trenutno korisnika/ca: FCB1986, TripleThreat i 9 gostiju.