Mozemo mi ovako do zore. Nek ovdje bude kraj toj temi.ublehas je napisao/la:Kralju, pogledaj samo prosjeke timova iz okruženja....malo ih ima veći prosjak, a igraju u LP ili EL.....nema tog marketinge koji može dugotrajno popraviti prosjek ako se ne napravi novi stadion, ne organizuje zajednička liga ili ako se ne dovede neko pojačanje u evropski okvirima.....a i to bi vjerovatno bilo kratkoročno. Nažalos kod nas da svake godine igraš sa Chelsaem, Barcom i Bayernom bio bi stadion pun 2-3 puta, pa bi se polako praznio dok ne bi došao na prosjek 7.000-8.000.....Buu je napisao/la:To sve sto su uradili jednostavno nije dovoljno.ublehas je napisao/la:Nisi u pravu, a evo i zašto.
Urađeno je preko 30ak projekata. Npr, oficijelna facebook stranica, Zvanična stranica, Plavo je srce u meni, postavljeni plakati na stadionu, akcija sa hengerima, plakati, nagradne igre na poluvremenu, ''djeca'' na poluvremenu, sve oko HM-a, džinglovi na radiju (da vrtili su se zadnjih nekoliko tekim i da i to košta).....i to je samo ono vidljivo. Što se tiče euforije oko travnika, akcija je ispala super, ali siguran sam da se 2-3 puta ne bi moglo ono ponoviti, to jeste ne bi sigurno došlo više raje.
Što se tiče posjete činjenica je da je na istu uticala i situacija oko paljenja zastave, pa raznih skandiranja (ovdje prije svega mislim na prenapuhanost incidenata od strane medija), dvije tekme bez publike......Pa protiv Širokog je bilo 8.000-9.000......
I kada saberemo sve ako pitarima oduzmemo derbi, a nama ove dvije tekme bez navijača, vidjećeš da nam je prosjek veći nego pitarima koji ovako nešto rade već dvije godine......
Ta sranja na tribini jesu uticala, ali opet tu je marketing koji to treba "ponistiti". Pogotovo kod nas gdje ta desavanja nisu nista nova. Gdje nam je fudbal za k....
Protiv Sirokog je bila druga stvar.
Da smo igrali jos te dvije utakmice prosjek nam sigurno nebi bio preko 4500 sto je velika bruka.
@Dzole sav bi se taj trosak vratio od ulaznica
Nevjerujem da ce Adil iz Želje, barem ne u ovom zimskom roku.