Svega u Bozijoj basci ...

mozda za sljedeci dio prvenstva dvije..MostaracVelezovac je napisao/la:Znaci Velez je potpisao za prenos 4 utakmice:
Velez - Rudar
Borac - Velez
koje jos dvije, zna li iko?
Ja cu ti odgovoriti samo za ovu koju sam oznacio! Projekat Derbi kola je bio u prekidu kad se igrala ta utakmica!vfcmostar je napisao/la:Gospodo
Samo bih zelio da procitate na naslovnoj stranici http://www.sportsport.ba komentar u vezi prenosenja utakmica Veleza i neshvatljivosti da do sada nije niti jednom prenosen iako je Velez igrao nekoliko jako zanimljivih utakmica tj derbija. I zato sutite vi sto se bunite. Nemate niti jedan jedini argument.
Fudbaleri Veleža su ove sezone jedno od ugodnijih iznenađenja prvenstva, ali ekipu koja je već 11. kola u gornjem dijelu tabele, ljubitelji fudbala širom BiH nisu imali prilike vidjeti u jednom od derbija kola.
Velež nema potpisan ugovor sa agencijom ''Euromedia'' pa je i to bio jedan od razlog zbog čega nije bilo prenosa utakmica iz Vrapčićima, ali isto tako ostaje veliko pitanje kako to da utakmice Sarajevo - Velež, Široki Brijeg - Velež, Zrinjski - Velež pa i Željezničar - Velež nisu bile u direktnom tv prenosu iako su to bili Derbiji kola.
Gledao sma emisiju na bhtv u kojoj su se i dogovorili da nastave sa derbijem kola i koliko sma razumio nisu mogli prenosti velez zbog toga kao sto ti rece sto enma potpisan ugovor nebitno igra li kuci ili na strani.A jos mi je cudniji razlog zbog kojeg velez nema taj ugovor po rijecima covjeka iz agencije koji kaze da su u par navrata dolazili na adresu i trazili ljude da dogovore sa njima saradnju ali nikada nikoga nisu nasli ili im s eniko nije javio!vfcmostar je napisao/la:Gospodo
Samo bih zelio da procitate na naslovnoj stranici http://www.sportsport.ba komentar u vezi prenosenja utakmica Veleza i neshvatljivosti da do sada nije niti jednom prenosen iako je Velez igrao nekoliko jako zanimljivih utakmica tj derbija. I zato sutite vi sto se bunite. Nemate niti jedan jedini argument.
Fudbaleri Veleža su ove sezone jedno od ugodnijih iznenađenja prvenstva, ali ekipu koja je već 11. kola u gornjem dijelu tabele, ljubitelji fudbala širom BiH nisu imali prilike vidjeti u jednom od derbija kola.
Velež nema potpisan ugovor sa agencijom ''Euromedia'' pa je i to bio jedan od razlog zbog čega nije bilo prenosa utakmica iz Vrapčićima, ali isto tako ostaje veliko pitanje kako to da utakmice Sarajevo - Velež, Široki Brijeg - Velež, Zrinjski - Velež pa i Željezničar - Velež nisu bile u direktnom tv prenosu iako su to bili Derbiji kola.
Trazimo 20000KM,kao i prosle godine,al' eto ovi k'o nedaju,dace neko drugi nije frka...Madafaka je napisao/la:kako pise u extri zeljo pravi probleme sto se tice prenosa derbia.
pa kako igraju trebaju jos da plate da ih bar na sportski pregled stave sramotaaabistrikboy je napisao/la:Trazimo 20000KM,kao i prosle godine,al' eto ovi k'o nedaju,dace neko drugi nije frka...Madafaka je napisao/la:kako pise u extri zeljo pravi probleme sto se tice prenosa derbia.
Jbg ako cemo gledati sta je pravi derbi prvenstva trenutno to je Borac-Velez.S druge strane Zeljeznicar-Sarajevo gradski derbi tradicija...Ne znam nisam pametan,najbolje bi bilo kad bi obe utakmice prenosili!jose je napisao/la:U danasnjem Avazu pise da se vrse pregovori sa Zeljom da se prenosi sarajevski derbi (sa Sarajevom ne moraju pregovarati, gost se ionako nista ne pita).
antipolitika2 je napisao/la:imaju vani navijaca to su oni hrabri mostarci sto su otpeljali u norvesku kad su nas srbi granatirali sa brda ,zar nisi cuo za crvene noci u norveskoj,ta ti je vecera jedna od glavnih sponozora Vehleza!
koliko sam skontao ti ne zivis u Mostaru?zar ne?i nije bilo na derbiju uzvik spikera allah u ekber ?!
Ma kakva tekma Borac-Velez ba, to je apsurd. Ta utakmica nije ni do koljena gradskom derbiu.tatamata je napisao/la:Jbg ako cemo gledati sta je pravi derbi prvenstva trenutno to je Borac-Velez.S druge strane Zeljeznicar-Sarajevo gradski derbi tradicija...Ne znam nisam pametan,najbolje bi bilo kad bi obe utakmice prenosili!jose je napisao/la:U danasnjem Avazu pise da se vrse pregovori sa Zeljom da se prenosi sarajevski derbi (sa Sarajevom ne moraju pregovarati, gost se ionako nista ne pita).
Dobro ja nisam rekao da gradski derbi nije jaci,ali Borac i Velez ove sezone igraju najbolji fudbal,bolje su rangirani i od Zeljeznicara i od Sarajeva,i te dvije utakmice su tu negdje.Ispada sad derbi Zeljo i Sarajevo ko River Plate Boca jbt.Madafaka je napisao/la:Ma kakva tekma Borac-Velez ba, to je apsurd. Ta utakmica nije ni do koljena gradskom derbiu.tatamata je napisao/la:Jbg ako cemo gledati sta je pravi derbi prvenstva trenutno to je Borac-Velez.S druge strane Zeljeznicar-Sarajevo gradski derbi tradicija...Ne znam nisam pametan,najbolje bi bilo kad bi obe utakmice prenosili!jose je napisao/la:U danasnjem Avazu pise da se vrse pregovori sa Zeljom da se prenosi sarajevski derbi (sa Sarajevom ne moraju pregovarati, gost se ionako nista ne pita).
daj ba uklonite ovog napacenog dijasporca sa foruma, nesto mi iz skandinavije laprdas ovdjeMostaracVelezovac je napisao/la:I Borac i Velez ce razvalit i Sarajevo i Zelju u najjacem stastavu pa i kombiniranom - pod ispravnim i ravnopravnim sudjenjem.
To je fakat.
Velez gubi od Zelje 1-0 na Grbavici sa 9 igraca - i jos umalo nije izjednacio vise puta sa istih 9 igraca.
Borac bi vas ove sezone samljeo i jedne i druge.
Ali eto politika, SDA, NSBiH, Sarajevo itd... zna se kako se to sve radi... ocigledno je. Razguli.
Bice to dobra utakmica. Nevjerujem da ce se Borcu natezati jer Borac misli da moze dobit Velez posteno. A i Velez isto tako...
Mislim da ce to napokon biti fer tekma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.