včrs sam očekivao pomake u obrani, ali ovo što mi igramo včrs je fenomenalno...
kad se još vrate Sheed i Shump ufff
ajmoooo J.R. preko 20 koševa čekam te za lovuuuu
edit... JJJ:::RRRRRRRRR
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Kakav alley-oop, ne znam da li se ono može nazvati alley-oopom, ali definitivno najbolji koji sam ikada vidioJericho je napisao/la:41-28 u skokovima za Knickse... nek sam i ovo doživio ove sezone..![]()
včrs sam očekivao pomake u obrani, ali ovo što mi igramo včrs je fenomenalno...
kad se još vrate Sheed i Shump ufff
ajmoooo J.R. preko 20 koševa čekam te za lovuuuu
edit... JJJ:::RRRRRRRRR![]()
![]()
aaaaaaaaaaaaaaa
Odlična utakmica, neka je i Novak proradioJericho je napisao/la:10TO za pol., zavrsili smo na 12...
odlicno 2 pol. Knicksa... obrana kao i u prvom dijelu odlicna, a napad je nadošao sa J.R.-om i Novakom
izdvojio bih još i Prigionija koji je odigrao odličnu utakmicu...
preksutra idemo u Orlandu, s ovakvim pristupom nebi trebalo biti problema

Welcome back brate, nije te bilo duugoSheldonCooper je napisao/la:Pozdrav prijavaNije me bilo dugo. Propustio sam 3 utakmice. Vidim da se Amare vratio ali i da su izgubljene neke utakmice koje nisu trebale biti.
Znači sutra protiv Magica koji nisu pobjedili od prošle godineimaju 7 poraza u nizu.
Nadam se da ste se dobro proveli za Novu
Za ovoliko love će ostati. Samo da nastavi konstantno pružati dobre partije, naš najbolji all-round igrač u zadnjih mjesec dana, čak i više.Jared Zwerling @JaredZwerling
JR Smith has a $2.9 mil player option. If he declines #Knicks have Early Bird Rights w/ him & can only offer 175% of his salary = $5.55 mil.
DejaNMG je napisao/la:Evo i mene, vratio sam se iz najveceg rudnika mrkog uglja u nasoj drzavi.![]()
Sretna nova i od mene svima, i da uzmemo titulu u istoj.
Titulu atlantic divizije, naravno, to nam je ciljDejaNMG je napisao/la:Evo i mene, vratio sam se iz najveceg rudnika mrkog uglja u nasoj drzavi.![]()
Sretna nova i od mene svima, i da uzmemo titulu u istoj.
Hvalalumani je napisao/la:vidim ja, nesto si pocrnio![]()
Dobro dosao,Sretna nova.
Nisam mislio na tu titulu, ta se podrazumjeva.Carlo je napisao/la:Titulu atlantic divizije, naravno, to nam je ciljDejaNMG je napisao/la:Evo i mene, vratio sam se iz najveceg rudnika mrkog uglja u nasoj drzavi.![]()
Sretna nova i od mene svima, i da uzmemo titulu u istoj.![]()
Možemo ga očekivati početkom februara, zajedno s FeltonomFrank Isola @FisolaNYDN
Iman Shumpert, who was running and dunking during a pregame workout, hopes to be cleared to practice this week.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.