Najgluplje (najdebilnije) narodne pjesme
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najgluplje (najdebilnije) narodne pjesme
[youtube][/youtube]
hitčina
hitčina
- Blue_He4rt
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Neko je postavio ranije, ali ovo je najnizi nivo debilizma muzicke scene sa nasih prostora
Neko je postavio ranije, ali ovo je najnizi nivo debilizma muzicke scene sa nasih prostora

Chelsea F.C.
- raul-zakon
- Kontakt:
Jel' mi ovdje pričamo o kićeraju turbo-folka, ili o narodnoj muzici? Nije isto...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- KB-TM87
- Kontakt:
JK, ovi reperi nešto lafo elitni odredi i slično, aca lukas, viki miljković....
malo je dobrih narodnjaka tipa tome, halida, ilica, sabana, dzinovica i ostalih...
od ovih novokomponovanih mogu slusat pejovica, dzeja, sasu i dejana, cecu ( ne gledam je kao sto je svi gledaju nego jednostavno mi se svidja kako pjeva i izgleda)
al opet ni na jedne od ovih iznad ne bih otisao na koncert, dovoljno je sto sam seljak sto ih kod kuce slusam, kamoli jadni koncerti
malo je dobrih narodnjaka tipa tome, halida, ilica, sabana, dzinovica i ostalih...
od ovih novokomponovanih mogu slusat pejovica, dzeja, sasu i dejana, cecu ( ne gledam je kao sto je svi gledaju nego jednostavno mi se svidja kako pjeva i izgleda)

al opet ni na jedne od ovih iznad ne bih otisao na koncert, dovoljno je sto sam seljak sto ih kod kuce slusam, kamoli jadni koncerti

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Pjesma "Kavasaki" je vrh!

azTer je napisao/la:[youtube][/youtube]
hitčina
Gdje ovo nadje ?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
[youtube][/youtube]
jjebo turbofolk

jjebo turbofolk

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
s bivsom drzavom umrla je i prava muzika,danas je ovo sve samo ne umjetnost... serem se na turbo folk i na raznorazne muske i zenske fukse... Jadan Saban sa kakvim idiotima mora biti u istom kosu,pardon emisijama
[youtube][/youtube]
a ovo je samo dokaz teorije o svom kicu i jadosti
[youtube][/youtube]
Cristiano Ronaldo - "Volim kurve"
dzej nije novokomponovan. a ni matićiKB-TM87 je napisao/la:JK, ovi reperi nešto lafo elitni odredi i slično, aca lukas, viki miljković....
naprijed rejal
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne znam za Dejana, velika većina pjesama su mu klasični turbo folk, dok se za Sašu to ne može ni slučajno reći. Čovjek ima nevjerovatno dobrih pjesama i uz to ima školovan glas. Za tri klase bolji pjevač nego svi drugi u grandu. Zapravo ovo ostalo i nisu pjevači.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Čekaj malo, zar veliki ŠŠ nije (više) u Grandu?alan_kardec je napisao/la:Ne znam za Dejana, velika većina pjesama su mu klasični turbo folk, dok se za Sašu to ne može ni slučajno reći. Čovjek ima nevjerovatno dobrih pjesama i uz to ima školovan glas. Za tri klase bolji pjevač nego svi drugi u grandu. Zapravo ovo ostalo i nisu pjevači.

Vom Jäger zum Gejagten
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ko će mu ga znati, zadnji CD mislim da je izdao za onaj BN Musicgeronimo je napisao/la: Čekaj malo, zar veliki ŠŠ nije (više) u Grandu?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Jasno sam rekao tekstovi pjesama prvenstveno,to što se skidaju pokazuju i sve ostalo je nebitno,dakle isključivo debilni i glupi tekstovi...cherchil je napisao/la:s bivsom drzavom umrla je i prava muzika,danas je ovo sve samo ne umjetnost... serem se na turbo folk i na raznorazne muske i zenske fukse... Jadan Saban sa kakvim idiotima mora biti u istom kosu,pardon emisijama
[youtube][/youtube]
Što se Šabana tiče,ljudi on je insitucija,kao i pokojni Toma to su dva kralja o kojima će i naši praunuci pričati kao o veličinama... Halid Bešlić,Haris Džinović takođe...pokojni Luis... Još dosta tih izvođača,iako nikada nisam slušao Safeta Isovića,Marjanovića,Dobrivoja Topalovića,Cuneta sve su to velika imena narodnog stvaralaštva oni nikada neće biti u istoj rečenici sa novopridošlim klovnovima....
Eh ova me je raskućila.....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- alan_kardec
- Kontakt:
geronimo je napisao/la:Čekaj malo, zar veliki ŠŠ nije (više) u Grandu?alan_kardec je napisao/la:Ne znam za Dejana, velika većina pjesama su mu klasični turbo folk, dok se za Sašu to ne može ni slučajno reći. Čovjek ima nevjerovatno dobrih pjesama i uz to ima školovan glas. Za tri klase bolji pjevač nego svi drugi u grandu. Zapravo ovo ostalo i nisu pjevači.
Na Šabana sam potpuno zaboravio

Šaban i Saša, trećeg nema.
Eto rekoše da Šaban nije više u grandu. I bolje je. Veliki Miroslav Ilić takođe otjeran.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
U Grandu ima izuzetnih pjevaca i pjevacica,drugo to sto pjevaju idiotske pjesme.
Muzika od pocetka osamdesetih se smatra za novokomponovanu muziku . Znaci pod to spadaju Halid ,Dzej,Sinan,Haris i svi ti pjevaci .Sveti je napisao/la:dzej nije novokomponovan. a ni matićiKB-TM87 je napisao/la:JK, ovi reperi nešto lafo elitni odredi i slično, aca lukas, viki miljković....
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Stavite sve te pjevace na jednu stranu i njihove pjesme a na drugu stavite Milana i Megi i zna se ko ima bolje tekstove
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAazTer je napisao/la:[youtube][/youtube]
hitčina
DRUG NEBI TI PUNCA