Sven Hannawald

Jane Ahonen

Adam Malyzs
Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tesko da moze,sad ces vidjeti kako austrijanci skacu na domacem terenu,al opet u velikoj je formi ko ce znatiClaus je napisao/la:Šta mislite, da li je leteći Norvežanin spreman da ponovi ono što je 2002. uradio Sven Hannawald?
Pobijedio jeste ali u Continental Cup-u, a ne u svjetskom kupu...amEl_rooB je napisao/la:Schmitt je usao u formu tacno prije ove turneje,mislim da je pobjedio u Engelbergu, i to mu je bila prva pobjeda poslije 5 godina.Steta sto jucer nije spojio dva dobra skoka al eto i ovo je sjajno.Claus je napisao/la:Šta mislite, da li je leteći Norvežanin spreman da ponovi ono što je 2002. uradio Sven Hannawald?
Tako je u Kontinetal/u je pobjedio,nisam ni ja napisao da je u SK,nego samo da je ovo prva pobjeda poslije 5 godina,i tacno prije Novogodisnje turneje je usao u formu_dreamer_ je napisao/la:Pobijedio jeste ali u Continental Cup-u, a ne u svjetskom kupu...amEl_rooB je napisao/la:Schmitt je usao u formu tacno prije ove turneje,mislim da je pobjedio u Engelbergu, i to mu je bila prva pobjeda poslije 5 godina.Steta sto jucer nije spojio dva dobra skoka al eto i ovo je sjajno.Claus je napisao/la:Šta mislite, da li je leteći Norvežanin spreman da ponovi ono što je 2002. uradio Sven Hannawald?
Doduse, interesantno je da u Continental Cupu COC trenutno skacuneka poznata imena kao sto su: Schmitt, Janda, Hajek, Ipatov, Zauner
Tesko da ponovi Jacobsen..ma koliko on bio sad u strasnoj formi.Ja imam neki osjecaj da ce Šliri ove dvije pobjediti..ovo je navijacki.Claus je napisao/la:Šta mislite, da li je leteći Norvežanin spreman da ponovi ono što je 2002. uradio Sven Hannawald?
Danas su kvalifikacije, sutra je tek pravoHead je napisao/la:Danas tipujem na Morgija.Jednostavno imam neki osjecaj da ce danas on sletiti prvi.
I ja kazem, no vrijeme radi za njega. On je svakako bio najmladji takmicar u kvalifikacijama. Sl godine bi vec mogao biti redovan u svjetskom kupu.TMmanija2012 je napisao/la:Steta sto mali buraz od Prevca nije usao u prvu seriju.
Vazda otkupe samo njemački dio turneje.Vasa Ladacki je napisao/la:U koliko su danas skokovi i zašto nema na BHT-u?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.