Adnan Zahirović

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Devil » 04 jan 2013, 13:52

Da,jedan Cedomir Janevski moze uzivo da prati Sumulikoskog u Tijanjinu i da gleda njegove utamice,dok ostali ni preko interneta ne mogu. :roll:
Jos mi samo reci da je lakse pratiti kazakhstansku mnogo losiju ligu i zvati Darka Maletica u reprezentaciju,nego kinesku. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 04 jan 2013, 14:33

Devil je napisao/la:Da,jedan Cedomir Janevski moze uzivo da prati Sumulikoskog u Tijanjinu i da gleda njegove utamice,dok ostali ni preko interneta ne mogu. :roll:
Jos mi samo reci da je lakse pratiti kazakhstansku mnogo losiju ligu i zvati Darka Maletica u reprezentaciju,nego kinesku. :roll:
E bravo !Bas me zanima sta ce Pape reći ako Misimović ode u Kinu,a inače mi je zao sto Zlatan Muslimovic ne dobiva poziv bar da popuni mjesto 3.špica sa klupe jer ionako ga nemamo.Čovjek je uvijek davao sve od sebe za repku a i u Kini je pokazao sta zna.
12.9.2009.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jan 2013, 14:41

Rockefeller je napisao/la:Zavisi kakva reprezentacija želimo biti. Ako bi da nalikujemo na Lihtenštajn onda mogu Ljevaković i Cocalić, ako bi i mi da nas @bagrcavi zove ozbiljnom reprezentacijom, onda nemaju šanse.
A po čemu smo to to mi ozbiljna reprezentacija ? Polahko postajemo ozbiljni ali još uvijek nismo.Kad pobjedimo Grčku i još poneku "ozbiljnu" reprezentaciju i kada se negdje plasiramo onda smo neko i nešto, do tada smo mali, ali rastemo.
DRUG NEBI TI PUNCA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jan 2013, 14:43

Gdje je Susic to izjavio za Kinu?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jan 2013, 14:47

Cartman je napisao/la:Gdje je Susic to izjavio za Kinu?
Havaz, a prenio Sport Centar.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 jan 2013, 17:21

„To je Zvjezdanova stvar. Svako gleda svoj interes, pa i Misimović. Zvjezdan jeste bitan za nas, ali iz ove perspektive ne mogu reći koliko ću na njega računati ako ode u Kinu, koja je previše daleko. I Zahirović mi je rekao da ima ponudu iz Kine. Odgovorio sam mu da to učini ako hoće, ali da u tom slučaju zaboravi na reprezentaciju“, kazao je Sušić.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jan 2013, 18:49

Znaci na Misimovica ima sanse da racuna,ali na Zahirovica definitivno nema.Safet je gigant. :roll:

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 04 jan 2013, 19:20

Devil je napisao/la:Znaci na Misimovica ima sanse da racuna,ali na Zahirovica definitivno nema.Safet je gigant. :roll:
Zato sto Misimovic svojim iskustvom uvijek moze odigrati utakmicu na nivou, nesto tipa Rahimica, iako ga nema u ekipi CSKA, dok je Zahirovic jedan mlad igrac, jos u razvoju, i takav jedan korak u karijeri mu, po mom misljenju, ne bi koristio.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jan 2013, 19:23

scorpion je napisao/la:
Devil je napisao/la:Znaci na Misimovica ima sanse da racuna,ali na Zahirovica definitivno nema.Safet je gigant. :roll:
Zato sto Misimovic svojim iskustvom uvijek moze odigrati utakmicu na nivou, nesto tipa Rahimica, iako ga nema u ekipi CSKA, dok je Zahirovic jedan mlad igrac, jos u razvoju, i takav jedan korak u karijeri mu, po mom misljenju, ne bi koristio.
Nije bitno,u istoj ligi igraju,nije fer prema Zahirovicu,a samim time Susic pokazuje da je mnogo dvolican,jer uslovno receno defanzivac iz Kazakhstana moze igrati a iz Kineske jedno 3x jace lige ne moze.Ofanzivni igrac moze ali zato defanzivac ne moze. :roll:

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 04 jan 2013, 19:37

Devil je napisao/la:
scorpion je napisao/la:
Nije bitno,u istoj ligi igraju,nije fer prema Zahirovicu,a samim time Susic pokazuje da je mnogo dvolican,jer uslovno receno defanzivac iz Kazakhstana moze igrati a iz Kineske jedno 3x jace lige ne moze.Ofanzivni igrac moze ali zato defanzivac ne moze. :roll:
Zavisi kako tumacis izjavu selektora Susica. Po mom on nije rekao da ce zvati Misimovica. On je rekao da je Misimovic vrlo bitan za nasu reprezentaciju ali da bi Miske sa prelaskom u Kinu otezao stvar, tj. nebi Pape imao razloga da ga pozove. A totalno se slazem sto se tice Zahirovica. Zahirovicu je 22-23 godine. Ako on ocekuje da ima ulogu u reprezentaciji onda ne smije ni pod raznom ici u Kinu. Ako sa 22-23 nisi u stanju pronaci angazman u Evropi onda nema potrebe da trazis mjesto u reprezentaciji. Sto je Miske otisao u Kinu, to je druga stvar. Miske je svoje odsvirao i covjek nema neke ambicije sto se tice fudbala. Isto tako mi na Misketovoj poziciji imamo Miralema, tako da je ta pozicija pokrivena i, realno gledajuci, Miralem je trenutno daleko spremniji i bolji od Misketa dok Zahirovic bi imao izglednu sansu da igra u prvoj postavi al' prelaskom u Kinu sam sebe otpisuje.

criscito
Kontakt:

Post Postao/la criscito » 04 jan 2013, 19:56

Jedan Sesar, koji ima 2-3 nastupa u reprezentaciji na pragu prelaska u neki od turskih klubova ili Gent. A Zahirovic, koji ima 15-tak nastupa, uglavnom pocinje utakmice u ekipi koja je hit u svijetu, koje je jedan od glavnih favorita za odlazak na prvenstvo, ne moze naci bolji angazman od 2. ruske lige, a igra u ekipi u kojoj nije standardan (ne igra svaku utakmicu od pocetka). E sad ne znam koji je to faktor u pitanju... kvalitet, sreca, marketing?

Bas me zanima kako ce izgledati prva postava kada Hadzic dobije papire, onda cemo imati 2 igraca Seada Susica koji igraju na istoj poziciji. Ne bi me cudilo da Pape nadje mjesto za obojicu :)
Zadnja izmjena: criscito, dana/u 04 jan 2013, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.

disara
Kontakt:

Post Postao/la disara » 04 jan 2013, 19:56

Zavisi kako tumacis izjavu selektora Susica. Po mom on nije rekao da ce zvati Misimovica. On je rekao da je Misimovic vrlo bitan za nasu reprezentaciju ali da bi Miske sa prelaskom u Kinu otezao stvar, tj. nebi Pape imao razloga da ga pozove. A totalno se slazem sto se tice Zahirovica. Zahirovicu je 22-23 godine. Ako on ocekuje da ima ulogu u reprezentaciji onda ne smije ni pod raznom ici u Kinu. Ako sa 22-23 nisi u stanju pronaci angazman u Evropi onda nema potrebe da trazis mjesto u reprezentaciji. Sto je Miske otisao u Kinu, to je druga stvar. Miske je svoje odsvirao i covjek nema neke ambicije sto se tice fudbala. Isto tako mi na Misketovoj poziciji imamo Miralema, tako da je ta pozicija pokrivena i, realno gledajuci, Miralem je trenutno daleko spremniji i bolji od Misketa dok Zahirovic bi imao izglednu sansu da igra u prvoj postavi al' prelaskom u Kinu sam sebe otpisuje.[/quote]

Zna se kako se tumaci,isto kao za Muslimovica,kako je rekao Safet,ne treba nam jer imamo Dzeku i Ibisevica,samo se pitam sta ce biti kada se neko od njih dvojice povrijedi,pa ako takva pravila vrijede za Muslimovica koji je uvijek ginuo na terenu trebala bi ista pravila i za Misketa a Bgm i za Zahirovica ali posto u repki imamo duple standarde Miske ce dobiti poziv ako ode a Muslimovic ne a isto ce biti i sa Zahirovicem,kako god Zaha je dobar igrac pogotovo nazad

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 jan 2013, 19:59

Ali kontaj , Sesar igra za Sarajevo . Da budemo iskreni , 2. ruska liga je majka i otac za Premier ligu Bosne. On je možda na pragu nekih turskih timova, ali tek kad on postane redovan tamo i počne davati solidne partije , on može igrati redovno i u reprezentaciji .
Zahirović u svojim godinama nema šta tražiti u Kini . Zaista bi bilo šteta da takav potez napravi u svojoj karijeri . Ne možemo puno ali šta je tu je , ni on ni Miske ne trebaju dobiti poziv ako pređu tamo.

criscito
Kontakt:

Post Postao/la criscito » 04 jan 2013, 20:06

Da se Susic drzi svojih rijeci, Zahirovic pogotovo sad ne bi trebao dobijat poziv. Kada je preuzeo reprezentaciju, rekao je da ga ne interesuju igraci iz 2. liga, aludirajuci na Medunjanina ciji je Valadollid tada ispao u Segundu. A ista ta Segunda je 5 svjetlosnih godina ispred 2. ruske lige.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 jan 2013, 20:13

Ma Sušić ga dadlu žestoko. Po meni, Zahirović je jako korektan dečko, obavlja svoj posao kako zna.
Naravno za repku ne bi bilo ok da tako mlad igrač, pred kojim tek treba da se desi neka budućnost ( svijetla ) ide u Kinu, al njegovi dvostruki aršini su zaista fenomenalni.
Šuti jezik pregriz'o daBogda !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 jan 2013, 20:16

Ocigledno da susic nema pojma o sastavljanju ekipe niti ima bilo kakvu viziju niti plan nego lik hoce da iskoristi individualne kvalitete pjanica I dzeke kako bi podigao svoj trenerski rejting...ja nemislim da je 2ga ruska liga jaca od nase tj tu su negdje s tim sto rusi placaju bolje... A zahirovic I igra zbogtoga sto mu je susicev brat menadzer ... Naravno sitni privatni interesi su kod nas prije drustvenih I drzavnih zato I jesmo tu gdje jesmo

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 jan 2013, 20:17

criscito je napisao/la:Jedan Sesar, koji ima 2-3 nastupa u reprezentaciji na pragu prelaska u neki od turskih klubova ili Gent. A Zahirovic, koji ima 15-tak nastupa, uglavnom pocinje utakmice u ekipi koja je hit u svijetu, koje je jedan od glavnih favorita za odlazak na prvenstvo, ne moze naci bolji angazman od 2. ruske lige, a igra u ekipi u kojoj nije standardan (ne igra svaku utakmicu od pocetka). E sad ne znam koji je to faktor u pitanju... kvalitet, sreca, marketing?

Bas me zanima kako ce izgledati prva postava kada Hadzic dobije papire, onda cemo imati 2 igraca Seada Susica koji igraju na istoj poziciji. Ne bi me cudilo da Pape nadje mjesto za obojicu :)
Menadzer :mrgreen:

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 04 jan 2013, 20:27

Ma Susic je kloc, uzasan selektor, zasto bi njemu smetalo to sto igraju u Kini, koja je kvalitetnija od Premier Lige BiH, Ruske 2 lige itd 5 puta, a poziva igrace iz ovih liga u reprezentaciju (Zahirovic, Svraka, Sesar..), ako njima (zahirovic, misimovic, muslimovic) ne smeta daljina tj ne predstavlja im prepreku da dodju na pripreme reprezentacije .. ?!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 jan 2013, 20:27

Zaha neka pogura jos godinu, dvije i mislim da ce ga Grahovac i Zolotic istisnuti iz repke ako nastavi graditi karijeru po drugim ligama.
Zao mi je, decko je srcan, bori se i trci, solidan defanzivni vezni, ali ima problem sa manjkom ambicija i menadzerom. Vjerujem da po znanju i trci ima mjesta u bundeski tipa Frajburg, Augsburg ili neka bolja ekipa iz cvajte, a on propada u Rusiji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 jan 2013, 20:58

risingforce je napisao/la:Ma Susic je kloc, uzasan selektor, zasto bi njemu smetalo to sto igraju u Kini, koja je kvalitetnija od Premier Lige BiH, Ruske 2 lige itd 5 puta, a poziva igrace iz ovih liga u reprezentaciju (Zahirovic, Svraka, Sesar..), ako njima (zahirovic, misimovic, muslimovic) ne smeta daljina tj ne predstavlja im prepreku da dodju na pripreme reprezentacije .. ?!
Da budemo iskreni ako bi Muslimović i Miske dobili poziv oni ne bi imali šta radit u startnih 11 , možda ulazit zadnjih 20 minuta i to je sve. Isto ono što je Ibričić danas u reprezentaciji .

Pape inače ima narav da voli govoriti o našoj reprezentaciji kao da govori o prokletoj Španiji ili Brazilu , Argentini ... Na fazon , "igrači koji ne igraju u klubovima nemaju šta radit u repki bla bla ..." "igrači koji igraju u drugim ligama nemaju šta raditi u repki bla bla..." , dok ne gleda činjenicu da pola igrača koji čine reprezentaciju (koji trebaju predstavlaljati najbolje fudbalske internacionalce neke zemlje) , igraju po lošim klubovima ili drugim ligama, te ne igraju tako često. Kad bi to njegovo pravilo pratili , ostali bi sa nekih 10 - 15 igrača u reprezentaciji da se razumijemo .

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.