13:30ZZtop10 je napisao/la:U koliko sati pocinje ?
Skijaski skokovi
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijaski skokovi
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ajmo Šliri, u svom rodnom gradu na svoj rođendan
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Šliriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Treba ovo ponoviti i u 2.seriji
Treba ovo ponoviti i u 2.seriji
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Šliriiiiiiii 10 u plusu
Jos dva boda ima Jacobsen
Vidi Vasiljeva gde je sa 130.5 metara.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Smiješno je ovo, u prethodnim takmičenjima ljudi skoče po 7-8 metara od njega i imaju 1-2 boda prednosti ili nemaju nikako, on skoči metar od Vasileva i 3-4 od Jacobsena i ima preko deset bodova prednosti u odnosu na Vasileva i višeDevil je napisao/la:Vidi Vasiljeva gde je sa 130.5 metara.![]()
Pa dajte mu odma titulu šta koji đavo ostali imaju skakati jbo vas on
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 04 jan 2013, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Pogledaj doskok..ko da skace skok u daljDevil je napisao/la:Vidi Vasiljeva gde je sa 130.5 metara.![]()
Nije mogao na stil izgubiti toliko bodova nikako.TMmanija2012 je napisao/la:Pogledaj doskok..ko da skace skok u daljDevil je napisao/la:Vidi Vasiljeva gde je sa 130.5 metara.![]()
Meni je Vassiliev drag,lovac na daljinu..al ga zeza stil.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Razlika je ocjene 16 i 19..onda Šliri je skakao sa manjeg zaletista odmah u plusu 4 boda..vjetar ..ovo ono i to je to 
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ma kako će bit u malo bodova kad mu je telemark loš, nije važno samo skočiti dalekoTMmanija2012 je napisao/la:Pogledaj doskok..ko da skace skok u daljDevil je napisao/la:Vidi Vasiljeva gde je sa 130.5 metara.![]()
Meni je Vassiliev drag,lovac na daljinu..al ga zeza stil.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ocigledno je da FIS nije znao kako da Austrijanci dominiraju, al' eto sa ovim sto su hadalji uveli sad bar imaju neko pokrice, i mogucnost da se ofirno navlaci Slircu.....
KOja lakrdija.....
Hajd' Jaksi jest razocarao, al' covjece imam osjecaj da je Sliri skocio 120m da bi bio prvi i to sa 5 bodova prednosti.....
KOja lakrdija.....
Hajd' Jaksi jest razocarao, al' covjece imam osjecaj da je Sliri skocio 120m da bi bio prvi i to sa 5 bodova prednosti.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa to ja i govorim,bodovi za vetar,odavno gluplja stvar nije bila,bodovi za pomeranje zaletista,sinko vracas ih kao sto si i pre i gotovo.TMmanija2012 je napisao/la:Razlika je ocjene 16 i 19..onda Šliri je skakao sa manjeg zaletista odmah u plusu 4 boda..vjetar ..ovo ono i to je to
Ubijena sva car ovoga sporta.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Jbg i Šliri je imao vjetar minus 8,1..jesu cudna pravila,ali svako moze da skace sa manjeg ili veceg zaletista.Tu se raja pogubi..pravila su ista za sve...znaci niko nema privilegije.Devil je napisao/la:Pa to ja i govorim,bodovi za vetar,odavno gluplja stvar nije bila,bodovi za pomeranje zaletista,sinko vracas ih kao sto si i pre i gotovo.TMmanija2012 je napisao/la:Razlika je ocjene 16 i 19..onda Šliri je skakao sa manjeg zaletista odmah u plusu 4 boda..vjetar ..ovo ono i to je to![]()
Ubijena sva car ovoga sporta.
Zaletiste OK, taj koeficijent je tu cak i dobar cisto da se ne bi ponavljale serije i previse duzilo takmicenje.
Ali koeficijent za vjetar je glupost tolika i neviđena da se ne moze rijecima opisati. Jos malo i uvest ce im i koeficijent na tezinu, oni sto imaju viska kila dobivat ce bodove. Nek' jedu **** svi redom.
Ali koeficijent za vjetar je glupost tolika i neviđena da se ne moze rijecima opisati. Jos malo i uvest ce im i koeficijent na tezinu, oni sto imaju viska kila dobivat ce bodove. Nek' jedu **** svi redom.
Pravila su vise nego kurceva bez obzira imao neko privilegije ili ne.Jbt nekada sam gasio komp kako me ne bi ometao dok gledam skokove,a sada gasim TV dok su skokovi da me ne bi ometali dok sam na fejsu. 
Sad ce Sljeme barem se necu toliko nervirati.
Sad ce Sljeme barem se necu toliko nervirati.
Moj Jacobsen sta uradi
.
Stoch
.
Stoch
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Go Šliri Go
plus 11
- Sportfanatik
- Kontakt:
Potpuni Gregorov preokret, povećao je prednost u ukupnom poretku i ima +11 vodstva na turneji 4 skakaonice. Ne bi tu prednost trebao ispustiti na zadnjoj postaji
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Izgleda da ce proci jos dosta vremena dok neko izjednaci rekord Hannawalda...
Meni se iskreno ova nova pravila nikako ne svidjaju i mislim da je ovim potezom ovaj sport izgubio svoju car koju je imao.
Meni se iskreno ova nova pravila nikako ne svidjaju i mislim da je ovim potezom ovaj sport izgubio svoju car koju je imao.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Na koji rekord tacno mislis ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.