A i kad se vrat na akapulku cekaju ga 2 mastersa na hardu...likma23 je napisao/la:Moze biti i strah od poraza
Vise se voli vratit na svoju podlogu,gdje ce imati puno vise prostra da vrati svoju staru formu, nego na hardu, na kojoj i nije bas najbolji (ako se to uopste moze reci) i ispasti u ranoj fazi. Kako god bilo Rafa zna najbolje. On ce se vratit onda kada osjeti da moze igrati.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
samosarajvo
- Kontakt:
Re: ATP Tour
ATP Chennai 1/4
Tipsarevic-Soeda
Bedene-Wawrinka
Berdych-Bautista
Cilic-Paire
ATP Brisbane 1/4
Simon-Baghdatis
Murray-Istomin
Dolgopolov-Nishikori
Melzer-Dimitrov
Tipsarevic-Soeda
Bedene-Wawrinka
Berdych-Bautista
Cilic-Paire
ATP Brisbane 1/4
Simon-Baghdatis
Murray-Istomin
Dolgopolov-Nishikori
Melzer-Dimitrov
Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Kakva demonstracija sile Davydenka protiv Bolellija 
Čini mi se da se Nikolay polako vraća u formu kada je bio redovan u Top 10. Valjda neću požuriti i pogriješiti s procjenom.TMmanija2012 je napisao/la:Kakva demonstracija sile Davydenka protiv Bolellija
Kakva igra Novaka. Haas mu nije mgao nista. Tesko ce ko Novaka pobjedit.
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Tomić ga je već dobio prije par danalikma23 je napisao/la:Kakva igra Novaka. Haas mu nije mgao nista. Tesko ce ko Novaka pobjedit.
Ma jest ali imam neki utisak da se Nole nije previse trudioLivnobet je napisao/la:Tomić ga je već dobio prije par danalikma23 je napisao/la:Kakva igra Novaka. Haas mu nije mgao nista. Tesko ce ko Novaka pobjedit.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jadni Nemci nam u dva meca na Hopman kupu uzeli tri gema. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja sam oduševljen igrom Ane i Novaka... Naravno sve će to izgledati drugačije kad.dođu zvanični.mečevi...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Nemogu da vjerujem da neko ovako moze razbiti Ferera..kapa do poda Davydenko!
Igra Kolja kao nekada, ako ovako bude igrao sutra razbija Gasqueta ko od sale.
Nije izgubio servis na turniru.
Nije izgubio servis na turniru.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ja sam gledao juce protiv Bolelija i ovo danas..fkt nevjerovatna igra.Nekako sam Davydenka otpisao da se moze vratiti u staru formu ili da moze doci do finala bilo kakvog turnira.Ako bude sutra ovako igrao ..Gasquet nema nikakve sanse.
Sjajna igra Davydenka. Zao mi je sto pobjedio Ferrera ali ipak mi je drago da se vraca u formu, Davydenko ako je u formi moze svakog iznenadit pa i one najbolje 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Davidenko je uvijek bio kao otrov za trkače i defanzivce.... Šta je samo radio Rafi u najboljim danima Nadala....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- paolomontero
- Kontakt:
ovaj danasnji davydenko bi i federera i novaka dobio, a mari mu ne bi tri gema uzeo.ovo je bilo prestrasno danas,cak je i ferrer solidno igrao,nije podbacio. Arapi poludili

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
Ma sigurno. Zato kombinovano ima 4-22 sa ovom dvojicom, pri cemu je jedna pobeda posledica predaje Djokovica pri pozitivnom rezultatu. How yes no...paolomontero je napisao/la:ovaj danasnji davydenko bi i federera i novaka dobio, a mari mu ne bi tri gema uzeo.ovo je bilo prestrasno danas,cak je i ferrer solidno igrao,nije podbacio. Arapi poludili![]()
![]()
Davydenko je uvek bio bezmudi igrac, koji se gubio u mecevima sa najjacim igracima, sem sa Nadalom.
- paolomontero
- Kontakt:
jesi ga gledao danas...govorim hipoteticki da su igrali danas. Vidi si andyja jucer,ili novaka protiv tomica...a ovo sto je kolja danas igrao je perverzija bilaMaGiCa je napisao/la:Ma sigurno. Zato kombinovano ima 4-22 sa ovom dvojicom, pri cemu je jedna pobeda posledica predaje Djokovica pri pozitivnom rezultatu. How yes no...paolomontero je napisao/la:ovaj danasnji davydenko bi i federera i novaka dobio, a mari mu ne bi tri gema uzeo.ovo je bilo prestrasno danas,cak je i ferrer solidno igrao,nije podbacio. Arapi poludili![]()
![]()
Davydenko je uvek bio bezmudi igrac, koji se gubio u mecevima sa najjacim igracima, sem sa Nadalom.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
Malo nesto. Gledao sam ski skokove i skijanje, pa u pauzama prebacivao na tenis. Ima Dadydenko tih momenata, ali kad igra protiv Federera i Djokovica, cesto visok nivo igre ne moze da drzi vise od jednog seta. To je glavni razlog zasto nije uradio vise u karijeri.paolomontero je napisao/la:
jesi ga gledao danas...govorim hipoteticki da su igrali danas. Vidi si andyja jucer,ili novaka protiv tomica...a ovo sto je kolja danas igrao je perverzija bila
kakva su to poredjenja noleta u mecu sa tomicem i davidenka u mecu sa fererom? pa zar nije bolje da se uporede mecevi ove dvojice protiv istih suparnika u samo par dana, ako vec imamo priliku za to!? No1e je prije 3-4 dana igrao finale abu dabija (mec za 250K$) upravo sa fererom i oduvao ga sa 6-2, 6-1!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.