NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jan 2013, 17:50

pa stac eba na TV nema tu vise para sigurno ..on voli da radi da bude trener samo nec eni on da ide tamo gdje ce opet biti otjeran zbog toga sot losu ekipu nije mogao napraviti boljom..Bearsi su ekipa koja bi mogla sa OL i par novih igraca otici korak vise i to mogu jos 2 godine maksimalno sa ovom ekipom i onda mora se sve poceti mjenjati..znaci zasto nebi prihvaito Bearse?.... polahko cim jos uvjek nismo interviju dali za ove koji su otjerani vjerovatno se ceka odgovor jednog od dvojice sa televizije :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 jan 2013, 22:45

amerosm je napisao/la:
Carlo je napisao/la: Samo ne kontam, gledam sad na wikipediji pa čovječe po 30 igrača u rosteru, šta je ba to :lol:
Roster ti sadrzi 53 igraca ako se ne varam...Imas posebno igrace za napad, odbranu i tzv. specijalni tim. Zato je i ovaj sport poseban, jer ga moze igrati i neko ko nije atletski gradjen, a ima neke svoje kvalitete koje su potrebne u ovom sportu.

Kao npr. Wilfork ili Raji. :D :D
Bog zna kako li svih 50 igrača dobije šansu :mrgreen:

@rio, nema veze. Kad počinje sljedeća sezona? :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 jan 2013, 23:45

Carlo je napisao/la:
@rio, nema veze. Kad počinje sljedeća sezona? :D
Načekat ćeš se (kao i mi :( ), jer počinje tek u septembru il' ti ga rujnu, a preseason u augustu ;)

SB je negdje početkom februara svake sezone, a ove je 3 veljače ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jan 2013, 00:16

Ko ce docekat vikend i uzivanje :D
amerosm je napisao/la:Zanimljiva je razlika u kvotama kada je u pitanju pobjednik Super Bowl-a. Naime tu kod kladionicara najvise sanse imaju Broncosi sa kvotom 2,75, zatim Patriotsi sa kvotom 3,0 i na trecem mjestu 49ersi sa kvotom 7,0.

Po meni licno je ogromna razlika izmedju Broncosa i Patriotsa sa jedne strane i 49ersa sa druge strane.

PS: Beyonce ce biti glavna atrakcija Half-Time Show-a.
Pa znaju ljudi sta valja, a onda Darmin kaze jaci NFC, pa nek' stavi kucu onda na Ninerse ili GB :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 04 jan 2013, 00:56

Vozdra raja, evo i mene nakon nekog vremena. Doduše oni koji su igrali fantasy mogli su me virtualno susresti i možda više nego što su željeli ;)
Jedva čekam vikend i početak doigravanja.
Do tada, skraćivanje vremena sa praćenjem situacije oko tekmi.
Moja prognoza je da će naredne 4 tekme biti guste i bez apsolutnog favorita. Ipak dajem Packersima najveće šanse za prolazak (oko 65%), iako bih zbog fantastične sezone Petersona volio vidjeti Vikingse da prolaze dalje.
Ravensi su završili regularni dio sezone sa više problema nego sistema koji funkcioniraju, ali jednostavno mislim da su i dalje bolja ekipa od Coltsa (60% na njihovu pobjedu).
Za Texanse bih reko isto ko i za Ravense, ali ipak ih malo favoriziram u odnosu na veoma solidne Bengalse (55% na Houston).
Najzanimljivije bi trebalo biti između Seahawksa i Redskinsa i tu obje ekipe dajem podjednake šanse. Mislim da je Seattle jači kao ekipa, ali domaći teren i sjajni RG3 imaju prilično težine.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jan 2013, 01:10

Edin TM87 je napisao/la:Ko ce docekat vikend i uzivanje :D
amerosm je napisao/la:Zanimljiva je razlika u kvotama kada je u pitanju pobjednik Super Bowl-a. Naime tu kod kladionicara najvise sanse imaju Broncosi sa kvotom 2,75, zatim Patriotsi sa kvotom 3,0 i na trecem mjestu 49ersi sa kvotom 7,0.

Po meni licno je ogromna razlika izmedju Broncosa i Patriotsa sa jedne strane i 49ersa sa druge strane.

PS: Beyonce ce biti glavna atrakcija Half-Time Show-a.
Pa znaju ljudi sta valja, a onda Darmin kaze jaci NFC, pa nek' stavi kucu onda na Ninerse ili GB :lol:
pa blento jaci je NFC ovako u globalu covjece pa halo eipa sa 10-6 ne ode u playoff dovoljno je to samo spomenuti cuj...NFC je jaci, a opet AFC mozd aima jacu ekipu koja bi trebala uzeit super bowl.. mislim Patriotsi,Houston ...SF, Packersi vamo, Giantsi su ispali to je odmah lakse za sve ..Atlant aje jaka ali nije jaka kao sto rezultati pokazuju imali su lagan raspored dosta tijesnih pobjeda i td
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jan 2013, 01:54

Taktičar je napisao/la:Vozdra raja, evo i mene nakon nekog vremena. Doduše oni koji su igrali fantasy mogli su me virtualno susresti i možda više nego što su željeli ;)
Jedva čekam vikend i početak doigravanja.
Do tada, skraćivanje vremena sa praćenjem situacije oko tekmi.
Moja prognoza je da će naredne 4 tekme biti guste i bez apsolutnog favorita. Ipak dajem Packersima najveće šanse za prolazak (oko 65%), iako bih zbog fantastične sezone Petersona volio vidjeti Vikingse da prolaze dalje.
Ravensi su završili regularni dio sezone sa više problema nego sistema koji funkcioniraju, ali jednostavno mislim da su i dalje bolja ekipa od Coltsa (60% na njihovu pobjedu).
Za Texanse bih reko isto ko i za Ravense, ali ipak ih malo favoriziram u odnosu na veoma solidne Bengalse (55% na Houston).
Najzanimljivije bi trebalo biti između Seahawksa i Redskinsa i tu obje ekipe dajem podjednake šanse. Mislim da je Seattle jači kao ekipa, ali domaći teren i sjajni RG3 imaju prilično težine.
Nek' si i naletio vise, evo sastaju nam se ekipe :D

Jedva cekam, valjda Flacco napravi ono sto je uvijek radio :D :D :D :D

Salt, pa pratis li ti ovaj NFL il' hoces da se ja iznerviram, cuj favoriti Patsi i Hjuston, bez Denvera, ma bjezi ba.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jan 2013, 02:07

ma halo covjece necu da racunam ja ekipe koje su imale lagane divizije .. Denver je dobar odlican ali vjeurj mi najlakse im je bilo napraviti playoff ...Patsi i Houston su najaci u AFC moze pricat ko sta hoce to je care moj objektivno...Nekazem da Denver nema sanse naprotiv imaju sad prednost domaceg terena mogli bi to iskoristiti, ali objektivno nisu jaci od ovih..od Packersa,SF sigurno nisu jaci iz NFC pa vjerovanto i Atlante ...ove tri ekipe iz NFC mogu samo dobit Patsi ili eventualno Houston
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jan 2013, 02:14

A Patsi nisu imali lahku diviziju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Joj Dado ne **** me molim te sad

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jan 2013, 03:55

pa jesu imali laksu diviziju nego obicno ali opet oni imaju ekipu igrace koji znaju doci do cilja .. nemozes racunati Patse sa nekim koji ulazi u playoff nakon 10 godina ahahaha :).. dobro nije toliko ali eto tako se kaze.. jarane mozes ti nevolit Patse a ni ja ih ne gotivim , ali nemozes ti pricati nesto protiv njih neobjektivno..navijacki da ali objektivno sebi zacrtaj u glavu da su veci kandidati za super bowl od denvera
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 jan 2013, 09:08

Slažem se da je NFC jači i to sam već ranije govorio ;)

Konkurencija je za klasu jača i šira u NFC-u u odnosu na AFC, gdje su jedini realni konkurenti za SB Broncosi i Patsi, čast svim ostalim ekipama, ali je tako ;)

Dok je u NFC-u daleko veća koncentracija kvalitete u različitim timovima ;)

Jedni Giantsi su ostali bez PO, osvajači prošlogodišnjeg SB, Bearsi također, Cowboysi, Lionsi, Eaglesi, Saintsi itd..

A u PO je u NFC-u sve moguće, nema izrazitih favorita kao u AFC-u, Falconsi, Packersi, Ninersi, Skinsi, Shawksi pa i Vikesi (iako nešto manje po meni) imaju u najmanju ruku poprilično jednake šanse doći do SB (i ne bih se usudio prognozirati tu ništa) , i nema tu nabijanja protivnika sa 50p kao što je slučaj u AFC-u :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 jan 2013, 10:56

Reid je po svemu sudeci novi trener Chiefsa...
Ako je vjerovati medijima u Bostonu McDaniels je mislio kako bi u skorije vrijeme mogao nasljediti BB-a, ali ga je Johnatan Kraft jucer vratio u stvarnost. :lol: :lol: :lol: Koji pokemon majko draga.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 04 jan 2013, 13:14

Edin TM87 je napisao/la:A Patsi nisu imali lahku diviziju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Joj Dado ne **** me molim te sad
Broncosi su igrali protiv 5 playoff protivnika: Atlanta, Houston, New England, Cincinnati, Baltimore.
New England protiv 6: Seattle, Baltimore, SF, Denver, Indianapolis, Houston.

Sta je vasa divizija majke ti onda? Retardirani San Diego, retardiraniji Oakland i Kansas City aka Topovsko meso. :lol: :lol: :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 04 jan 2013, 16:56

Nemoj mi vrijeđat san diego nekad smo imali najaci roster u ligi malo postovanja :D mozda i najbolji roster ikada koji nije uzeo superbowl

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 jan 2013, 18:09

Utakmice Patriots vs. Packers i Patriots vs. 49ers su najvece zelje navijaca za Super Bowl 47. Zanimljivo da je pocetkom Decembra najveca zelja navijaca bila utakmica izmedju Giantsa i Broncosa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jan 2013, 18:12

ja ipak mislim da ce tako se i desiti na kraju :).. mada moja zelja je da neo naporavi iznenadjenje reicmo Coltsi,Seattle, Denver znaci za ove ekipe navijam u ovom playoffu :).. uvjek sam volio one kojima se daje najmanje sanse mozda zato :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 04 jan 2013, 18:18

salty, tko će bit novi trener međeda, vidim da je Reid u Chiefsima, a medeki traže dopuštenje da pričaju sa Ariansom iz Coltsa...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jan 2013, 18:41

tillman je napisao/la:salty, tko će bit novi trener međeda, vidim da je Reid u Chiefsima, a medeki traže dopuštenje da pričaju sa Ariansom iz Coltsa...
pazi ja cisto sumnjam da ce dovesti trenera koji nema toliko iskustva.. oni samo sada zele napraviti te neke razgovore reda radi ..mislim da je Jon Gruden najblizi toj poziciji jer kako kazu neki izvori zainteresovan je jer bi zelio da radi sa Cutlerom i ovim offensom kojeg imamo ..Nevidim razloga da dovidimo nekog trenera bez iskustva jer i sami su izjavili kad su otjerali Smitha koga traze kakvog trenera .

Vidis da smo jedina ekipa koja nepravi interviju sa trenerima cekaju nesto i vjerovatno imaju sa nekim dogovor ko je neznam stvarno..rekli su nece Grudena uopste ipozvati an razgovor prvo ce sa ovim ostlaim to obaviti ,a Gruden bi na samom kraju dobio priliku ..po takvim izjavama ja vec mogu da vidim da je on kandidat broj 1
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 04 jan 2013, 18:44

Ma ko realno hoce u bearse rođak u onu hladnocu. Imate staru ekipu luđaka cutlera ko ce tamo san diego je trenutno najpozeljnija destinacija :D :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jan 2013, 18:53

bear grylls je napisao/la:Ma ko realno hoce u bearse rođak u onu hladnocu. Imate staru ekipu luđaka cutlera ko ce tamo san diego je trenutno najpozeljnija destinacija :D :mrgreen:
ma nije nama ba stara ekipa eiga toliko..pa nemoj zaboraviti Meltona u toj odbrani najbolji nam covjek bio..Jennings nije star nesto, pa ovaj mali rookie i td..imas ti tu starih to stoji ali ova ekipa moze jos 2-3 godine igrati komotno...sto je ba Cutler ludjak?..ja cu ruku svoju da dam da ni jedna bolje QB nebi prosao u onim Bearsima sa onakvom OL..pa covjece nas je Cutler izvukao milion puta....koliko je puta izvuko nas koliko puta je izbjegoa obaranje ..jest on je malo zizican QB baca ko lud gore duboko, ali i Favre je takav bio ebiga ...ja nevidim slabo ko da bi mogao biti drasticno bolji QB u nasoj ekipi.
Dobro vi to tako mislite Cutler ludjak i tako nesto, ali ebig aja pratim ove Bearse i znam njihove mogucnosti..znam koliko smo godinama patili da dobijemo QB..mi smo ga dobili on je super QB, ali problem je OL, problem isto lezi i u njem to stoji jer se jako brzo nervira jako puno puta bude isfustriran nekim losim sovjim potezom ili njegovih saigraca i onda ga tad mozes **** ... tad vise on nije Cutler ..jesil ga 2 puta oborio za redom uslijedit ce gresa njegovo nerviranje i td.. zaot nam treba OL da mu se to ne desava, da nije povredjen covjek...treba malo to gledati realno, jer covje je izdrzao toliko udaraca, da malo ko bi mogao ono da prezivi...vidimo Romo, Vick i td nista nemogu bez OL puno su gori od Cutlera kad su u istim uslovima

Zima jest brate endo bog da danas se igra utakmica playoffa u Chicagu pomrli bi koja je hladnoca :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []