fakat ova liga vise nema smisla,koji racku da je igras kad znas da na gostovanju nemozes bod a kamoli tri donijeti kuci postreno sportski,ova liga je od samog "ujedinjenja"osudjena na propast ,kud ces dalje kad su nam i ono najsvetije tj.derbi unistili da jedva po 10000 ljudi dodje gledat a da ne govorim o ostalim tekmama i lafo nekim derbijim,ovom ligom samo profitiraju mali i provincijski klubovi i mesetari ,lopovi ,kriminalci i ko sve od sljama ljudske vrste,pitam se ko vise moze da ovo trpi ova sra nja od smijesne lige i jos smijesnijog naziva

ja ljudi poslije ove subote sam tako razocaran,ljut i sta vec nisam jer jednostavno kako dalje,sad ce neko reci niste jedini ovo-ono,i jest tacno je to al ovo je vec po ko zna koji put da moje Sarajevo bude osteceno i na osnovu toga tamo neki provincijski klubovi predstavljaju nasu zemlju za koju oni pjevaju svoje poznate pjesmice

al ako nista tad mi bude drago kako ti provincijski klubovi zavrsavaju u tim takmicenjima a kako nas klub prodje to je najbolje mjerilo i time se ponosim, i zato sam misljenja da treba iz ove lige istupit i ko hoce nek se pridruzi i vozdra ja cu biti zadovoljan jer cu moci pogledat normalnu tekme pa makar bile amaterske

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...