Obratno, ako iskljucis imas vise sanse da klub preuzme neki seikOtelo je napisao/la:ako ja ukljucim ovaj valid takeovers jel to znaci da imam sansu da mene neko preuzme(vlasnik) il je obratno?

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Obratno, ako iskljucis imas vise sanse da klub preuzme neki seikOtelo je napisao/la:ako ja ukljucim ovaj valid takeovers jel to znaci da imam sansu da mene neko preuzme(vlasnik) il je obratno?
Radioglava je napisao/la:40+ šuteva svake utakmice, 20 van šesnaesterca bez obzira na upute, odbrana kao da i ne postoji, ekipa uvijek isto radi kako god postavim taktiku i sve izgleda nasumično. 10 utakmica bez pobjede i onda odjednom pobjedim prvoplasiranu ekipu ekipe bez ikakvih taktički promjena. Ovaj menadžer stvarno nema veze sa pravim fudbalom.
Imas van steama key po toj cijeni svaki danirfo je napisao/la:kome se kupuje , danas mu je najbolje , jos 24 sata traje akcija na steamu 50% snizenje
ja kupio,prezadovoljan momak sve uradi i sve bude uredu,a nije skupo 10 KManelpik je napisao/la:je li neko imao iskustva sa ovim?
http://www.facebook.com/Fm2013Bosna" onclick="window.open(this.href);return false;
kako poslije sa updateima, npr. kad izadje update sa januarskim transferima, hoce li on to morat ponovo radit ili se to samo odradi?arelinho je napisao/la:ja kupio,prezadovoljan momak sve uradi i sve bude uredu,a nije skupo 10 KManelpik je napisao/la:je li neko imao iskustva sa ovim?
http://www.facebook.com/Fm2013Bosna" onclick="window.open(this.href);return false;
on ti to uradi,to mu je 2 minute poslaanelpik je napisao/la:kako poslije sa updateima, npr. kad izadje update sa januarskim transferima, hoce li on to morat ponovo radit ili se to samo odradi?arelinho je napisao/la:ja kupio,prezadovoljan momak sve uradi i sve bude uredu,a nije skupo 10 KManelpik je napisao/la:je li neko imao iskustva sa ovim?
Vidio sam to vec negdje da ima, ali meni bolje vako dođe posto imam vec dosta igrica na stimu i da se ne peglam, a sto se tice ovih offline modova velika je steta sto oni koji to kupe nemogu igrati online.neo je napisao/la:Imas van steama key po toj cijeni svaki danirfo je napisao/la:kome se kupuje , danas mu je najbolje , jos 24 sata traje akcija na steamu 50% snizenje
koliko kosta, u KM, fm 13 kad se kupuje preko steama?irfo je napisao/la:Vidio sam to vec negdje da ima, ali meni bolje vako dođe posto imam vec dosta igrica na stimu i da se ne peglam, a sto se tice ovih offline modova velika je steta sto oni koji to kupe nemogu igrati online.neo je napisao/la:Imas van steama key po toj cijeni svaki danirfo je napisao/la:kome se kupuje , danas mu je najbolje , jos 24 sata traje akcija na steamu 50% snizenje
razlika od 40 markica za online igranjeirfo je napisao/la:Kosta sad 24.99 eura a inace je 50 eura a ovo ti snizenje traje jos 20 sati
Pa dobro , npr meni ne bi moglo posto imam vec igrica na stimu a sa ovim mozes imati samo FM također moze se desit da steam banuje akaunt ako previse ip adresa koristi pa cak iako je offline znam dosta ljudi kojima se to desilo.anelpik je napisao/la:razlika od 40 markica za online igranjeirfo je napisao/la:Kosta sad 24.99 eura a inace je 50 eura a ovo ti snizenje traje jos 20 sati
ma treba biti oprezan sa svim, pogotovo sa ovim offline nacinom koji je relativno povoljan, ali ima nekih drugih mana, najbolje je kad covjek plati full iznos i rahat je, samo sto vecina ili nece ili nemoze to priustitirfo je napisao/la:Pa dobro , npr meni ne bi moglo posto imam vec igrica na stimu a sa ovim mozes imati samo FM također moze se desit da steam banuje akaunt ako previse ip adresa koristi pa cak iako je offline znam dosta ljudi kojima se to desilo.anelpik je napisao/la:razlika od 40 markica za online igranjeirfo je napisao/la:Kosta sad 24.99 eura a inace je 50 eura a ovo ti snizenje traje jos 20 sati
GunnerS je napisao/la:Ma meni se **** naviknut na ovaj FM nakon 2012-ke. Ne znam, al ja ne mogu nikako uvezati 3-4 pobjede.
Ja uglavnom pribjegavam free transfer, evo dok sam benficu vodio,doveo sam bochetti-a,poli-a,destra,insigne,schetoleto,tabanoue sve na free a onda prodavao sve preko 15 mil osim destra i insigne-a jer mi cine napad sa rodrigom koji je mozda i najbolji poacher na igri kad se razvije uz destra i ademilsona,najvise sto sam dao je bilo 32 mil za regena,za sezonu potrosio 50 mil zaradio 100 na prodaji.....i sad ne znam s kim da igram probao Athletic Bilbao dobio otkaz prije januara,vodio malo fenerbahce pa villareal ali sam se zasitio trenutno fm-a....ahmad_tz je napisao/la:Ovi me transferi klubova uvijek nasmiju. Na mom sejvu Hamsik ode u MU za 35 mil, onda kroz sezonu u Totnham za 28 i onda sljedece sezone u City za 15 mil + Ballotteli![]()
Ja za to vrijeme najveci transfer Pjanic iz Rome za 16 miliona, a prodao sam De Jonga (20), Montoliva(15), Sahina (kupio za 10, prodo za 20),Belhandu (kupio za 13 a prodo za 24), Insignea (kupio za 6 prodo za 12).
U 3 sezone 2 Seria A, 3 kupa i jedno polufinale LP.
Kako vi stojite sa transferima, da li ste oni vodeci na Leading Transfers il vise forsirate mladje igrace?![]()
Jbg ja slijedim politiku kluba pa ne kupujem skupe igrace, svi ovi sto su dolazili su bili na transfer listi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.