NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Mig_Mig
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Mig_Mig » 04 jan 2013, 19:10

Madden NFL 13 Igra li iko? imal gdje da se skine? za PC! :)
Max Allegri

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 04 jan 2013, 20:38

Mig_Mig je napisao/la:Madden NFL 13 Igra li iko? imal gdje da se skine? za PC! :)
nema za pc ja imam na xboxu (fleshovan) jedino to igram ako kome treba pomoc oko skidanja updatea ili rostera preko usba samo pitajte. :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jan 2013, 21:57

randy_moss je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:A Patsi nisu imali lahku diviziju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Joj Dado ne **** me molim te sad
Broncosi su igrali protiv 5 playoff protivnika: Atlanta, Houston, New England, Cincinnati, Baltimore.
New England protiv 6: Seattle, Baltimore, SF, Denver, Indianapolis, Houston.

Sta je vasa divizija majke ti onda? Retardirani San Diego, retardiraniji Oakland i Kansas City aka Topovsko meso. :lol: :lol: :lol:
Sta ti je molim te? U nasoj diviziji su 2 ekipe napravile PO, a u vasoj :lol:

Ne znam sta uskaces k'o padobranac u raspravu, vidis da Darminu objasnjavam osnove NFL-a, eto Patsi su kandidati jer je Denver imao laganu diviziju i samo zbog nje su usli u PO, a Patsi nikako nisu imali laganu, JOJ LOGIKE, DADO NEMOJ VISE nerviram se dzaba u pm
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jan 2013, 22:04

hahaha joj on meni objasnjava o NFL :roll: :lol: de se uozbilji ba covjece ...ti dodjes i pises meni eto bolja vasa divizija od NFC North jer ste vi dobili 3 utakmice u nasoj diviziji, a recimo Bearsi koji nisu napravili playoff su dobili taodjer 3 utakmice iz vase divizije od toga 2 na gostovanju :)... eto de ti objasnjavaj koliko god hoces ali gledajuci objektivno imas jacih ekipa eto koje nisu otisle u playoff nego neke koje su otisle ..nastranu to to sto ti volis svoju ekipu i ne zelis da budes objektivan..ja barem sam objektivan uvjek bio Packersi su sila za nas i ja ih ne volim i zelim da izgube, ali ljudi su jaki i ako mogu izgubit svakako...ja bi volio da ja ovo nemoram reci ali ebiga kako kad je tako a lazem sam sebe?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jan 2013, 22:11

Eto frajer fulio poentu razgovora :lol:

Govorim ti za Broncose jarane, ne znam sto ih mrzis i bmk, a neces da priznas sta sam govorio na pocetku, kad ih je Atlanta derala, opet sam rek'o da ce bit glavni kandidat za SB i seed 1, sto ne priznas to?

Ti si govorio da ce ih ubit svi jer samo Manninga imaju, nemaju nista. Ne sjecas se toga? ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jan 2013, 22:17

Edin TM87 je napisao/la:Eto frajer fulio poentu razgovora :lol:

Govorim ti za Broncose jarane, ne znam sto ih mrzis i bmk, a neces da priznas sta sam govorio na pocetku, kad ih je Atlanta derala, opet sam rek'o da ce bit glavni kandidat za SB i seed 1, sto ne priznas to?

Ti si govorio da ce ih ubit svi jer samo Manninga imaju, nemaju nista. Ne sjecas se toga? ;)

kako ih mrzim?..pogledja da sam ja rekao da bi volio da SB uzmu Coltsi,Seattle, Denver i eto to su moji favoriti zanjih cu cuvat palceve.. ja ne mrzim samo pricam objektivno ebiga....vjeruj mi da nemaju sanse protiv nikog iz NFC oni ako budu u super bowll..jedino iz AFC protiv NFC dajem sansu Patriotsima i eventualno Houstonu d amogu nesto uraditi ..Patriotsi zbog svog offensa i zbog iskustva.. ja ti ponavljam moji favoriti su upravo te tvoje dvije ekipe za koje navijas
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jan 2013, 22:20

Po cemu Patsi i Hjuston, a ne Denver, to te pitam vec 7 dana?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jan 2013, 22:27

pa zato sto mislim da imaju bolje spremniju ekipu od Denvera.. zato sto Denver uglavnom je imao tu nesto laksu diviziju jer i Chargersi su bili jako jako losi..a prije poeta sezone Chargersima su se davale vece sanse.. neznam ja prvenstveno zbog toga govorim ebiga..nekazem da su oni losi naprotiv, ali nevjerujem da mogu oni koga iz NFC od ovih jacih dobit ..u AFC mogu igrjau kuci sve to im je sad prednost velika
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jan 2013, 22:44

SaltCityAttack je napisao/la:pa zato sto mislim da imaju bolje spremniju ekipu od Denvera.. zato sto Denver uglavnom je imao tu nesto laksu diviziju jer i Chargersi su bili jako jako losi..a prije poeta sezone Chargersima su se davale vece sanse.. neznam ja prvenstveno zbog toga govorim ebiga..nekazem da su oni losi naprotiv, ali nevjerujem da mogu oni koga iz NFC od ovih jacih dobit ..u AFC mogu igrjau kuci sve to im je sad prednost velika
Haj dobro tvoje misljenje, al' samo da ti kazem da Patsi nisu imali nista jacu diviziju od Denvera, Hjuston jest malo jacu zbog nas. ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jan 2013, 22:56

pa patriotsi nisu imali jacu diviziju Edine ali razlika je u tome da Denvera 10 godina nema nigdje i sad su tu(nemislim bas bukvalno 10 godina ali tu je to ahaha ) , a Patriotsi prije nego pocne sezona su medju favoritima u tome je razlika imaju ljudi ba takav offense da je strasno vidio je to i osjetio Houston..samo da im se odbrnaa stabilizuje ..zato kazem da su mozda najveca oni opasnost po SF,PACKERSE oji su po meni najaci u NFC bez obzira sto je atlanta imala najbolji rekord
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jan 2013, 23:01

SaltCityAttack je napisao/la:pa patriotsi nisu imali jacu diviziju Edine ali razlika je u tome da Denvera 10 godina nema nigdje i sad su tu(nemislim bas bukvalno 10 godina ali tu je to ahaha ) , a Patriotsi prije nego pocne sezona su medju favoritima u tome je razlika imaju ljudi ba takav offense da je strasno vidio je to i osjetio Houston..samo da im se odbrnaa stabilizuje ..zato kazem da su mozda najveca oni opasnost po SF,PACKERSE oji su po meni najaci u NFC bez obzira sto je atlanta imala najbolji rekord
Pa jarane dos'o Manning, normalno da ih nije bilo nigdje kad je Tebow igr'o :lol: :lol: :lol: Sad je skroz druga prica, na pocetku normalno nije savrseno bilo, dok se adaptirao na saigraci, i oni na njega, al' sad 11 pobjeda u nizu, pa eto, nije to dzaba.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jan 2013, 23:07

nista evo moje zelje su kao i tvoje da bogda Coltsi ovo uzeli ili Denver, ali et opet treba biti objektivan :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jan 2013, 23:10

SaltCityAttack je napisao/la:nista evo moje zelje su kao i tvoje da bogda Coltsi ovo uzeli ili Denver, ali et opet treba biti objektivan :)
Jarane pusti me hahahahha

Ja sam objektivan Denver, kad bih rek'o Coltsi to ne bi bilo objektivno, ne mogu vise.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 04 jan 2013, 23:28

Edin TM87 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:nista evo moje zelje su kao i tvoje da bogda Coltsi ovo uzeli ili Denver, ali et opet treba biti objektivan :)

Ja sam objektivan Denver, kad bih rek'o Coltsi to ne bi bilo objektivno, ne mogu vise.
Objektivni :) kave su nam sanse u nedjelju?
Max Allegri

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jan 2013, 23:33

Mig_Mig je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:

Objektivni :) kave su nam sanse u nedjelju?
Dobre, odlicne po meni, samo mi sad mrsko uc' na nfl.com da analiziram fino ako su izasle povrede i to...

Luck je bolji QB od Flacca, po meni. Ne znam bit ce gusto, al' ovo je najbolji moguci protivnik od ponudjenih koje smo mogli dobiti :D Jedva cekam vikend i PO 8-)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 04 jan 2013, 23:42

Slazem se :) Mislim, lahko nam se sloziti hehe.. Hajde ulazi..ne budi lijen samo je 2 dana do tekme heheh :D uprati situaciju pa pisi. A ovi majmuni s arene sport ne prensoe.. jaooooo ..
Max Allegri

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jan 2013, 23:51

Edin TM87 je napisao/la: Dobre, odlicne po meni, samo mi sad mrsko uc' na nfl.com da analiziram fino ako su izasle povrede i to...

Luck je bolji QB od Flacca, po meni. Ne znam bit ce gusto, al' ovo je najbolji moguci protivnik od ponudjenih koje smo mogli dobiti :D Jedva cekam vikend i PO 8-)

opet si neobjektivan :).. ne zato sto si reko da imate dobre sanse sto vise imate jako jako dobre sanse, ali neobjetkivno je ovo..pa Luck je bog otac pegamber ovom Falaccu a ne ono cuj po njegovom Luck je bolji :)...normano da je bolji u ozbilji se ebo te taj tvoj NFL poredit Falcca sa Luckom :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 04 jan 2013, 23:54

Luck, Andrew-Knee-Probable evo ga na listi ...
Max Allegri

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jan 2013, 23:55

SaltCityAttack je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la: Dobre, odlicne po meni, samo mi sad mrsko uc' na nfl.com da analiziram fino ako su izasle povrede i to...

opet si neobjektivan :).. ne zato sto si reko da imate dobre sanse sto vise imate jako jako dobre sanse, ali neobjetkivno je ovo..pa Luck je bog otac pegamber ovom Falaccu a ne ono cuj po njegovom Luck je bolji :)...normano da je bolji u ozbilji se ebo te taj tvoj NFL poredit Falcca sa Luckom :)
AHAHAHHAHAHAHAH PUSTI ME

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 04 jan 2013, 23:59

SaltCityAttack je napisao/la:

Haha.. taman kontam opet po Edinu .. :D kad ... eh da jos ovako u nedjelju bude..
Max Allegri

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []