ja sam noc prije tog derbija sanjo da barca prima gol u zadnjoj minuti od espanyola ,i u kaficu gledam sa drustvom tekmu ,zadnji minuti bili , i govorim tad drustvu "sanjo sam barca prima gol u zadnjoj minuti" i ja nervozan drama

,govori drug ma kakvi ne brini se nece primit i kroz minutu tamudo daje gol ,nisam mogo vjerovat. ja izludio

, jest te godine bilo sudjeno da real osvoji znaci 16 puta preokretali rezultat u zadnjim minutama bas je moralo bit da real osvoji .
ali jbg sve to ima nesto svoje.da barca nije dvije sezone uzastopno ostala bez titule ne bi mozda ni guardiola doso 2008. i pokreno tu masineriju

. ,mozda nikad ne bi vidili pedra ,piquea,busquetsa u prvom timu barce ,jer guardiola je sve te igrace doveo u prvi tim napravio okosnicu tima za narednih nekoliko godina , onda messija prebacio na njemu perfektno odgovarajuce mjesto centralnog napadaca ,donio taj potrebni mentalitet ,tu neprestanu glad za trofejima iz sezone u sezonu itd itd ...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA