Igrac utakmice Erwin Mulder
Feyenoord
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- RK Gradacac
- Kontakt:
Re: Feyenoord
Spektakularna utakmica sinoc! Trebalo je zavrsit puno ranije a ne da na kraju lutrija, pardon Mulder odluci pobjednika.
010 ISN'T JUST A CODE
Protiv PSV-a u kupu i to u gostima yebeno dosta ali idemo na pobjedu 
- RK Gradacac
- Kontakt:
- RK Gradacac
- Kontakt:
HT Feyenoord - Groningen 0-0
Slabo poluvrijeme, Feyenoord djeluje umorno. Izgleda da je Kup utakmica ostavila traga..
Opet greska sudije na racun Feyenoorda (nista neobicno, ocito PSV ili Ajax mora biti prvak), svira kraj prvog poluvremena u sred polukontre i jedne od najboljih prilika u prvom poluvremenu
Slabo poluvrijeme, Feyenoord djeluje umorno. Izgleda da je Kup utakmica ostavila traga..
Opet greska sudije na racun Feyenoorda (nista neobicno, ocito PSV ili Ajax mora biti prvak), svira kraj prvog poluvremena u sred polukontre i jedne od najboljih prilika u prvom poluvremenu
010 ISN'T JUST A CODE
Evo na kraju sve se dobro zavrsilo i Pelle opet fantastican strijelac oba gola covjek bas rasutra nadajmo se da i na proljecu bude isto ovakav.
2 poluvrijeme je bilo bolje ma da isto nije bilo neke igre mislim da se sredina dosta preskaala i da da clasie nije igrao onako kako zna i kao u zadnje vrijeme.
2 poluvrijeme je bilo bolje ma da isto nije bilo neke igre mislim da se sredina dosta preskaala i da da clasie nije igrao onako kako zna i kao u zadnje vrijeme.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Tesko je bilo igrat protiv ekipe koja je dosla da brani bod. Ali raduje cinjenica da Feyenoord ove godine pobjedjuje takve utakmice. Ova ekipa obecava puno i vidi se da su zeljni uspjeha, trofeja... Mijenja se i njihovo razmisljanje, ne zure vise za transferima kao prije godinu, dvije. Radja se nesto lijepo u Rotterdamu 

010 ISN'T JUST A CODE
Pa dobro je to sto mladi igraci produzavaju ugovore kao i Koeman i za sada je ovo dobar rezultat kao i mjesto na tabeli budimo iskreni Ajax, Psv i Twente imaju jacu ekipu ali nije kraj seozene ima jos jedno poluvrijeme.RK Gradacac je napisao/la:Tesko je bilo igrat protiv ekipe koja je dosla da brani bod. Ali raduje cinjenica da Feyenoord ove godine pobjedjuje takve utakmice. Ova ekipa obecava puno i vidi se da su zeljni uspjeha, trofeja... Mijenja se i njihovo razmisljanje, ne zure vise za transferima kao prije godinu, dvije. Radja se nesto lijepo u Rotterdamu
- RK Gradacac
- Kontakt:
PSV ima jako skupu ekipu i njima je glavni cilj da osvoje prvenstvo. Jos jedna godina bez lige prvaka bi za njih znacilo da upadaju u finansijsku krizu iz koje se Feyenoord lagano izvlaci.
Twente nema toliko jacu ekipu, pobijedili su Feyenood ubjedljivo, ali nisu ubjedljivo jaci. Ako izuzmes Tadica i Chadlija Twente nema neke ekstra igrace koji su bolji od onih koje ima Feyenoord.
Ajax ima poput Feyenoorda mladu i perspektivnu ekipu. Imaju par pojedinaca koji odskacu od Eredivisie. Prije svih Eriksen i De Jong. Eriksen je igrac koji sam moze presudit utakmicu i zahvaljujuci njemu je Ajax izvukao bod na De Kuip-u.
Sve u svemu sve tri ekipe imaju boljih igraca nego sto ima Feyenoord, ali ne u tolikoj mjeri da se ne moze igrat sa njima. Feyenoord itekako ima svoje sanse, samo sto mediji ne zele da isticu Feyenoord. Al to je vec poznata stvar, ne treba da cudi.
Twente nema toliko jacu ekipu, pobijedili su Feyenood ubjedljivo, ali nisu ubjedljivo jaci. Ako izuzmes Tadica i Chadlija Twente nema neke ekstra igrace koji su bolji od onih koje ima Feyenoord.
Ajax ima poput Feyenoorda mladu i perspektivnu ekipu. Imaju par pojedinaca koji odskacu od Eredivisie. Prije svih Eriksen i De Jong. Eriksen je igrac koji sam moze presudit utakmicu i zahvaljujuci njemu je Ajax izvukao bod na De Kuip-u.
Sve u svemu sve tri ekipe imaju boljih igraca nego sto ima Feyenoord, ali ne u tolikoj mjeri da se ne moze igrat sa njima. Feyenoord itekako ima svoje sanse, samo sto mediji ne zele da isticu Feyenoord. Al to je vec poznata stvar, ne treba da cudi.
010 ISN'T JUST A CODE
Tvoj post ima argumente i slazem se djelimicno ali opet ostaje da imaju jace ekipe a naravno da se Feyenoord moze suprostaviti tim ekipama koje su mnogo vise novca ulagale od Feyenoorda u zadnje vrijeme.RK Gradacac je napisao/la:PSV ima jako skupu ekipu i njima je glavni cilj da osvoje prvenstvo. Jos jedna godina bez lige prvaka bi za njih znacilo da upadaju u finansijsku krizu iz koje se Feyenoord lagano izvlaci.
Cinjenica je da je Feyenoord izgubio od PSV-a ove sezone i Twentea ali to nije argument da se ne moze boriti za sami vrh, prednost i jeste sto Feyenoord nije favorizan od strane medija i analiticara i slicno i samim tim nije toliko opterecen osvajanjem prvenstva kakvim je Ajax i Psv pa i Twente. Kada smo kod Twentea ima tu i Fer koji je dobar vezni igrac i perspektivan i isto zasluzuje mozda da se pokaze u jacoj ligi onda to vazi i za Douglasa u odbrani ali treba igrati i boriti se i ova ekipa to moze i vidljivo je da su puni dokazivanja.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Do 2017 dobra vijest cini mi se 3 milijona placen.RK Gradacac je napisao/la:Pelle potpisao na cetiri godine
- RK Gradacac
- Kontakt:
Van Geel kaze da je transfer kostao nesto vise od dva miliona. Kako god ja sam zadovoljan 
010 ISN'T JUST A CODE
Bas kako kazes nije bitno vazno je da ce ostat u Feyenoordu budimo realni ovo od njega niko nije ocekivao ali eto ispostavilo se da zna zabijat cova golove.RK Gradacac je napisao/la:Van Geel kaze da je transfer kostao nesto vise od dva miliona. Kako god ja sam zadovoljan
- RK Gradacac
- Kontakt:
Izgubili su od club bruggea prijateljsku na kampu ali sada za nedelju se treba maximalno spremit i sve od sebe dat da se ne izgubi ta utakmica opet startpa prvenstvo i to odma u Amsterdam ali vjerujem u ovu ekipu da mogu uzet pozitivan ishod u areni.
Sta reci sraman poraz i vrlo losa igra, jedina stvar dobra je da Immers vise nece pucati penale hajd da mu odbrani ali u rebaondu da onako fula pa ni Ramos mu nije ravan

Pobudalit cu vise zbog immersa i mathijsena.. uff...
Ovaj drugi truba i ako ima iza sebe 72 utakmice u reprezentaciji ali covjek grjesi i pravi greske pocetnika samo tu smeta ostalim talentima koji imaju vise klase i brzine od njega.Eki je napisao/la:Pobudalit cu vise zbog immersa i mathijsena.. uff...
Immers sta reci svaku utakmicu najmanje 3 sanse promasi 100%
Kako je samo sutno onaj rebound iz penala, kao da ga ne interesuje
Bio je u soku ja mislim i razocaran zbog odbrane Vermeera ali kazem treba Pellea pustit da puca i penale i gotova stvar.Eki je napisao/la:Kako je samo sutno onaj rebound iz penala, kao da ga ne interesuje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.