Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
cuj nema prijenosa,pa je li to moguce za jedan engleski klub,plus aktuelni sampion??? to mi nekako izgleda nemoguce...
Očito ti mnogo pratiš engleske kupove pa te ovo iznenađuje.bosnas_ je napisao/la:cuj nema prijenosa,pa je li to moguce za jedan engleski klub,plus aktuelni sampion??? to mi nekako izgleda nemoguce...
Tevez ce igrati 100 % jer nije igrao zadnje dvije, a sad ko ce mu biti partner Edin ili Balonja, tek cemo vidjeti...
Vjerovatno ce u timu biti Sinclair i Razak a ostatak tima bi trebao biti manje vise isti... Mozda ce Lescott upasti umjesto Kompanija... Ne treba se ni Mancini previse kockati, Watford moze iznenaditi isto kao sto i Aston Villa u Carling kupu a FA kup je jedino natjecanje u kojem su ostali...
Vjerovatno ce u timu biti Sinclair i Razak a ostatak tima bi trebao biti manje vise isti... Mozda ce Lescott upasti umjesto Kompanija... Ne treba se ni Mancini previse kockati, Watford moze iznenaditi isto kao sto i Aston Villa u Carling kupu a FA kup je jedino natjecanje u kojem su ostali...
http://www.gamingcounter.com/
Reko je manchini da ce Balo bit na klupi 100% tako da nekom logikom Dzeko danas bi trebo od prve al kod manchinija ima svega samo ne logikeokocha123 je napisao/la:Tevez ce igrati 100 % jer nije igrao zadnje dvije, a sad ko ce mu biti partner Edin ili Balonja, tek cemo vidjeti...
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Sta je njima sa onim Guidetiem, jos uvjek nije dobio prilike, oporavio se i on do sad, mozda danas i on bude u kadru...
Džeko od početka. 
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos se nije 100% oporavio, ne trenira punim intenzitetom ja mislim. A i cudi me kako prije nije dobivao toliko prilike, kad je bio na posudbi u Feyenordu, harao je Holandskom ligom.robijas_Ri je napisao/la:Sta je njima sa onim Guidetiem, jos uvjek nije dobio prilike, oporavio se i on do sad, mozda danas i on bude u kadru...
-
risingforce
- Kontakt:
Starting 11 : Pantilimon, Zabaleta, Lescott, Kompany, Clichy, Garcia, Barry, Milner, Silva, Tevez, DZEKO
Odlicna prilika da golom ili vise zacementira mjesto u prvoj postavi protiv Arsenala !
Odlicna prilika da golom ili vise zacementira mjesto u prvoj postavi protiv Arsenala !
Pantilimon,Zabaleta,Kompany,Lescott,Clichy,Garcia,Barry,Milner,Silva,Tevez,Dzeko je prvih 11 za City.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kad vec nema prijenosa, makar cu slusati na radiu.
http://www.bbc.co.uk/radio/player/bbc_radio_manchester" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bbc.co.uk/radio/player/bbc_radio_manchester" onclick="window.open(this.href);return false;
- Omerbavarac
- Kontakt:
Doslo vrijeme da se svi rotiraju a da je Dzeko jedini siguran u startnih 11.
Idemo danas po jedan hattrick.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Znao sam da ce mi jednom Engleski zatrebati u zivotuAzRimiRzA je napisao/la:Kad vec nema prijenosa, makar cu slusati na radiu.
Sto ti je Mancini i logikaOmerbavarac je napisao/la:Doslo vrijeme da se svi rotiraju a da je Dzeko jedini siguran u startnih 11.![]()
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 05 jan 2013, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Omerbavarac je napisao/la:Doslo vrijeme da se svi rotiraju a da je Dzeko jedini siguran u startnih 11.![]()
Taman se spremio da gledam a nema streama
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
E jbt ima prenos ovog Maclesfild Towna vs Cardif i Peterbrough vs Norwich
A nema Citya još Džeko od prve minute

A nema Citya još Džeko od prve minute
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ništa , idemo preko radija ko u stara vremenalikma23 je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Doslo vrijeme da se svi rotiraju a da je Dzeko jedini siguran u startnih 11.![]()
Idemo danas po jedan hattrick.![]()
Taman se spremio da gledam a nema streama
- el-fighter
- Kontakt:
Napomena za Manchester City vs Watford ne prenosi ni jedna tv uspjeli smo naci link al nismo sigurni da li ce biti 100% prenos ako nadjemo jos nesto postavit cemo ili ako vi nadjete javite nam na nasu FB stranicu Hvala***..
Ovo gore je sa stranice netraja..
Ovo gore je sa stranice netraja..
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
link???
Ima i ovdje da se cita play by play.
http://www.mcfc.co.uk/matchday?ref=f484395" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mcfc.co.uk/matchday?ref=f484395" onclick="window.open(this.href);return false;
CITY IS NOT BEING SHOWN ON TV....TM OLOVO je napisao/la:link???
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, LeCoq, SSj4 i 23 gosta.