Anđele moj,moram ti kvotat post kad lupaš bezveze.Jericho je napisao/la:@SiamoNoi filozofe nemoj mi više quotat postove ako nemaš šta pametno reći na njih!....
drobite o pomlađivanju momčadi i onda ste za to da se dovede 35-godišnjak....![]()
i da... tvrdim da je Sahin dugoročnije i kvalitetnije ime za Inter od Fat Franka.... ko se neslaže boli me ćoša!
btw. trebat će ga platit Chelseu jer mu ugovor ističe tek na ljeto! pa zato ga i oni pokušavaju gurnut negdje da neode džabe.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ezequiel_Schelotto" onclick="window.open(this.href);return false;
Current Club: Inter
Ne,neće ga trebati platiti jer se ne govori o realizaciji transfera u ovom trenutku nego na ljeto po isteku ugovora.
Duncan bolji od Lamparda?Ajde reci da si normalan.Jericho je napisao/la:zar bi netko Lamparda smatrao pojačanjem ???
daj nebudite smiješni.... bolji je trenutno Duncan od njega![]()
ako ćemo već uzimat nekoga u vezu onda bolje Sahina nego oronulg starca Fat Franka...
"Oronuli starac Fat Frank".Jel to onaj koji je nedavno sa 2 gola riješio utakmicu s Evertonom...onaj koji godinama igra u fizički najzahtjevnijoj ligi na svijetu i legenda je i jedan od najvažnijih igrača kluba koji se svake godine bori za sve trofeje?Čovjek je zabio 258 golova u karijeri kao vezni igrač,više nego jedan Gerrard,Zidane...
I eto Abramović ga otpisao i odjednom Lampard star i propao igrač.Onaj Abramović koji se htio riješiti Drogbe.
Lampard je strašan igrač i može još sigurno 2 dobre sezone odigrati u Interu (govorim ako bi došlo do transfera,ne zanima me sad jel to realno ili nije).U tom slučaju Mudingayija vratiti u Bolognu,a Marigu na posudbu ili prodaja,vidjeti još u ovih pola godine što će se napraviti s Garganom.S time bi se sigurno otvorila i veća minutaža za Duncana.
To što ti nikad nisi čuo za postupak postupnog pomlađivanja i misliš da je prava stvar kad se to napravi odjednom... ubaciš 11 igrača ispod 23 godine kao na FM-u,to je već druga priča.