FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jan 2013, 14:47

Jericho je napisao/la:@SiamoNoi filozofe nemoj mi više quotat postove ako nemaš šta pametno reći na njih!....

drobite o pomlađivanju momčadi i onda ste za to da se dovede 35-godišnjak.... :?
i da... tvrdim da je Sahin dugoročnije i kvalitetnije ime za Inter od Fat Franka.... ko se neslaže boli me ćoša!

btw. trebat će ga platit Chelseu jer mu ugovor ističe tek na ljeto! pa zato ga i oni pokušavaju gurnut negdje da neode džabe.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ezequiel_Schelotto" onclick="window.open(this.href);return false;
Current Club: Inter :D
Anđele moj,moram ti kvotat post kad lupaš bezveze.
Ne,neće ga trebati platiti jer se ne govori o realizaciji transfera u ovom trenutku nego na ljeto po isteku ugovora.
Jericho je napisao/la:zar bi netko Lamparda smatrao pojačanjem ???

daj nebudite smiješni.... bolji je trenutno Duncan od njega ;)

ako ćemo već uzimat nekoga u vezu onda bolje Sahina nego oronulg starca Fat Franka...
Duncan bolji od Lamparda?Ajde reci da si normalan.
"Oronuli starac Fat Frank".Jel to onaj koji je nedavno sa 2 gola riješio utakmicu s Evertonom...onaj koji godinama igra u fizički najzahtjevnijoj ligi na svijetu i legenda je i jedan od najvažnijih igrača kluba koji se svake godine bori za sve trofeje?Čovjek je zabio 258 golova u karijeri kao vezni igrač,više nego jedan Gerrard,Zidane...
I eto Abramović ga otpisao i odjednom Lampard star i propao igrač.Onaj Abramović koji se htio riješiti Drogbe.
Lampard je strašan igrač i može još sigurno 2 dobre sezone odigrati u Interu (govorim ako bi došlo do transfera,ne zanima me sad jel to realno ili nije).U tom slučaju Mudingayija vratiti u Bolognu,a Marigu na posudbu ili prodaja,vidjeti još u ovih pola godine što će se napraviti s Garganom.S time bi se sigurno otvorila i veća minutaža za Duncana.
To što ti nikad nisi čuo za postupak postupnog pomlađivanja i misliš da je prava stvar kad se to napravi odjednom... ubaciš 11 igrača ispod 23 godine kao na FM-u,to je već druga priča.

Merlin2
Kontakt:

Post Postao/la Merlin2 » 04 jan 2013, 15:28

Rocchi uzeo broj 18, a sta cemo sa 9-kom . Mozda se cuva za nekoga u ovom prelaznom roku :)
PAZZA INTER !!!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 04 jan 2013, 17:30

Moratti se sastao s Albancima iz firme Mabetex i razgovarali oko projekta za stadion,navodno to je plan B.
slika
Stadion bi trebao imati 66.000 mjesta i koštao bi 550 mil eura.
Juventusov je koštao oko 100-120mil,pa sta bi onda naši napravili za tolike pare 8-)
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jan 2013, 19:05

Previse.Moralo bi se to za manje odradit.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 jan 2013, 19:23

sanjingr je napisao/la: Stadion bi trebao imati 66.000 mjesta i koštao bi 550 mil eura.
Juventusov je koštao oko 100-120mil,pa sta bi onda naši napravili za tolike pare 8-)
slika

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 05 jan 2013, 00:46

Nemojte bez veze postavljati rendere stadiona jer jos nikad zvanicno nije pokazan ni jedan. Ovaj Magicin je bila ideja za Liverpool-ov novi,Stanley-field cini mi se. Takodje su kruzile slike stadiona Cowboys-a u Arlingtonu i jos nesto slicno Marassi-ju. U svakom slucaju,sve mi se cini da stadion jos nije ni isprojektovan,a kamoli da je zapoceta gradnja.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Merlin2
Kontakt:

Post Postao/la Merlin2 » 05 jan 2013, 13:38

Pozvani za sutra:

Golmani : 1 Handanovic, 27 Belec, 77 Di Gennaro;

Odbrana : 4 Zanetti, 6 Silvestre, 25 Samuel, 31 Pereira, 33 Mbaye, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan;

Vezni red : 14 Guarin, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 24 Benassi, 41 Duncan, 82 Bessa;

Napad : 8 Palacio, 18 Rocchi, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano .

Nema ni kacigasa, tako da cemo vjerovatno igrati sam sa 2 stopera, Samuel i Juan. Barem jedna pozitivna stvar xD
:lol: :lol: :lol:
PAZZA INTER !!!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 05 jan 2013, 14:38

produzio nagatomo do 2016 :)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 05 jan 2013, 14:38

Alvarez , Coutinho ? :(

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 05 jan 2013, 14:48

Alvarez je ozljeđen u zadnjoj utakmici ako se ne varam, a za Coutia nemam pojma sta mu je :) nije pisalo da se ozljedia.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Merlin2
Kontakt:

Post Postao/la Merlin2 » 05 jan 2013, 14:49

Cou se ozenio, pustite covjeka da se malo gotivi 8-)
:lol: :lol:
PAZZA INTER !!!

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 05 jan 2013, 17:08

Malo sam ljut, Debuchy, G Rossi, a sve oni kao imaju jasnu viziju a svi znamo da nam treba igrac (i) poteza koji znaju dobro solirati, ajde ima jos tu neki imena kojima je mozda cijena opala M'villa ili neki drugi igrac, pa j****u ako cete trositi novac barem kupite igrace koji ce se isplatit ! A i red je da se rijesi situacija Wesa koji samo koci i donosi negativnu atmosferu u svlacionicu.

Sretno deckima sutra u udinama !
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 05 jan 2013, 17:58

Stize vam Lodi :)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 05 jan 2013, 18:06

ItalInter :lol:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 05 jan 2013, 18:11

Pupi04 je napisao/la:Sad ce ovim smijesnim odlaskom Wesa biti zaokruzena jedna losa politika u kojoj smo izgubili 100+ miliona pa smo krenuli u kresanje ugovora...
Za solidne pare smo dali jedino Etoa,koji ruku na srce bi jedini i mogao igrat na visokom nivou i najvise bi nam pridonio,od mogucnosti da se uzme 30-ak miliona ponaosob za Princa,Maicona,J.C.,Wesa u naletu nakon 2010. losa i bezidejna politika je dovela do toga da zbrajamo na kraju koliko smo ustedili na njihovim platama a zarada od transfera skoro pa nista...
Onda se pitamo sto nam je Roki pojacanje,samo se ocigledno nastavlja sa glupostima koje sada manje kostaju,a nek se nizu starci u ekipi pa ce nam trebat za ekipu vise infuzije neg sampanjca.
Iz tvog posta jasno je da bi tvoja politika bila da rasprodamo sve dok su josh bili na cijeni i sta onda??, zamijenimo ih novim, nepotvrđenim i skupljim igracima sa josh tezim ugovorima i fakticki ponovo ispocetka, umjesto da ocuvash sampionsku ekipu sa zadovoljnim kadrom i ekstra hemijom u ekipi.

Kao navijaca Intera mogu reci da me tvoj post vrijedja, pa nismo mi Dinamo da prodamo sve kad izadjemo u evropu ( u nasem slucaju osvojimo skoro sve sto se moze osvojit), a ni ciganski Juve da tjeramo zvijede iz kluba kada su na cijeni ili kad nisu u formi.Navijash za Inter,bili bismo veliki i da nam Zajko Zeba igra po krilu!!
Amar Osim selektor BiH

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 05 jan 2013, 18:24

Ok onda ovo nakon triplete je politika sa jasnim ciljem i idejom :?
U tome jeste glavni problem,ako nemas para i ne mozes dalje izgurat velike plate i pratit sve zescu konkurenciju na finansijskom planu,okreces se prodaji skupog(plate),starog a dobro naplativog a ne da cekas par sezona i dodjes na ovo danas ;)

A sta smo dobili,zadovoljan kadar(platama) i istrosen i zasicen a bez prave konkurencije,znali su u klubu kakva je finansijska situacija,mogu li izgurat ili ne i ostat na visokom nivou,a ocigledno da nisu mogli pa se krenulo u lutanje koje evo i danas traje...

Za mene je Inter najveci,i ispratio sam ga i u jos gorim vremenima ali nisam slijep i budala pa da kazem ovo je ekstra,kad potez za potezom pokazuju da se samo krpi da se izgura sezona,pa prosjek napada nam je preko 30 godina a svi su u padu forme i na tom gradimo buducnost,neka hvala pa nek te vrijedja ;)

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 05 jan 2013, 18:43

Inter za igraca sredine terena,klasa 84' Francesca Lodia(Catania) oficijalno ponudio 2mil.+tri mlada igraca na posudbu,radi se o nekim od ovih igraca Duncan, Bessa, Romanò, Livaja i Crisetig.

Stigla ponuda za Coutinha od Aston Vile,govori se o 10mil.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 05 jan 2013, 18:46

Pupi04 je napisao/la:Ok onda ovo nakon triplete je politika sa jasnim ciljem i idejom :?
U tome jeste glavni problem,ako nemas para i ne mozes dalje izgurat velike plate i pratit sve zescu konkurenciju na finansijskom planu,okreces se prodaji skupog(plate),starog a dobro naplativog a ne da cekas par sezona i dodjes na ovo danas ;)

A sta smo dobili,zadovoljan kadar(platama) i istrosen i zasicen a bez prave konkurencije,znali su u klubu kakva je finansijska situacija,mogu li izgurat ili ne i ostat na visokom nivou,a ocigledno da nisu mogli pa se krenulo u lutanje koje evo i danas traje...

Za mene je Inter najveci,i ispratio sam ga i u jos gorim vremenima ali nisam slijep i budala pa da kazem ovo je ekstra,kad potez za potezom pokazuju da se samo krpi da se izgura sezona,pa prosjek napada nam je preko 30 godina a svi su u padu forme i na tom gradimo buducnost,neka hvala pa nek te vrijedja ;)
Niko nije rekao da je ekstra, ali toliko kukanja radi jedne polusezone nije realno (mislim na dovodjenje rocchija ovu polusezonu).Ono sto sam pokusao reci i ocito se nisam fino izrazio, je da smo preveliki klub da bi se tako drsko rijesili igraca koji su osvojili sve, pa makar to bilo pogresno u smislu finansijske politike kluba.Mi smo klub koji ima cast i tradiciju, ne neka ekipa koja je tu na vrhu par sezona i koja kupuje, prodaje i isprobava razne opcije jer je nekom tamo seiku ili rusu ceif i zanimacija da igra live FM-a.
Amar Osim selektor BiH

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 05 jan 2013, 19:34

Ma ja nemam nista protiv Rocchija,mislim da nam je trebao takav tip napadaca da udje kad je gusto pa ako zabije sta dobro je,samo sto bi kad vec nije sad trebalo se krenuti na ljeto u dovodjenje pravog golgetera a da imamo u Princu tog dzokera...
Ne meni nije cejf ovo live igranje FM i mjenjanje 15-ak igraca u transfer roku ali bi volio da mi krenemo nekim zacrtanim putem pa sistemskim dovodjenjem/mijenjanjem igraca za 2-3 sezone gledamo Inter na vrhu.

Samo sto smo mi evo vec dvije godine izgubili od triplete na lutanje i nazalost bolje da smo tada drsko prodali igrace koji su najvise doprinjeli trofejima i zaradili nesto nego sto ih se evo i dan danas drsko rjesavamo po principu uzmi ili ostavi...

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 05 jan 2013, 19:43

Pupi04 je napisao/la:Ma ja nemam nista protiv Rocchija,mislim da nam je trebao takav tip napadaca da udje kad je gusto pa ako zabije sta dobro je,samo sto bi kad vec nije sad trebalo se krenuti na ljeto u dovodjenje pravog golgetera a da imamo u Princu tog dzokera...
Ne meni nije cejf ovo live igranje FM i mjenjanje 15-ak igraca u transfer roku ali bi volio da mi krenemo nekim zacrtanim putem pa sistemskim dovodjenjem/mijenjanjem igraca za 2-3 sezone gledamo Inter na vrhu.

Samo sto smo mi evo vec dvije godine izgubili od triplete na lutanje i nazalost bolje da smo tada drsko prodali igrace koji su najvise doprinjeli trofejima i zaradili nesto nego sto ih se evo i dan danas drsko rjesavamo po principu uzmi ili ostavi...
Uzmi ili ostavi malo sutra,4,5 miliona se Sneijderu daje i on odbija,sta hoce vise,podrzavam politiku kluba u njegovom slucaju,jasno je da lutamo,ako se plasiramo u LP bit ce top pojacanja i to je to.

FORZA INTER!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.