NBA sezona 2012/13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Titova-Juga
Kontakt:

Re: NBA sezona 2012/13

Post Postao/la Titova-Juga » 04 jan 2013, 21:10

Boston - Indiana, vise golova na rukometu vec sto ce ovdje koseva pasti hehe.

DEFENSE!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 jan 2013, 00:45

http://basketball.realgm.com/wiretap/22 ... _Scenarios" onclick="window.open(this.href);return false;

Niđe veze :oops:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 jan 2013, 00:55

Carlo je napisao/la:http://basketball.realgm.com/wiretap/225403/****

Preskupi su im i Randolph i Gasol sa njim za novi luxury tax koji ide...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 jan 2013, 08:29

NEZALAGANJE je napisao/la:
Carlo je napisao/la:http://basketball.realgm.com/wiretap/225403/****

Preskupi su im i Randolph i Gasol sa njim za novi luxury tax koji ide...
Mi smo bili zainteresovani za njega, tako da je moguce da ih i mi kontaktiramo i ponudimo neki trejd, mozda cak i Andya da im damo, uh kako bi tek onda oni bili jaki pod kosem. Nesto kao Andy, Casspi, za Gaya i neki pick. Ja bih bio prezadovoljan sa njim, kod nas bi zabijao po 25 koseva u prosjeku.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 05 jan 2013, 12:40

Gdje mogu pogledati snimke meceva NBA? Zelio bih pogledati LAC vs LAL. Ako neko zna neka salje link, bio bih mi zahvalan :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 jan 2013, 12:42

likma23 je napisao/la:Gdje mogu pogledati snimke meceva NBA? Zelio bih pogledati LAC vs LAL. Ako neko zna neka salje link, bio bih mi zahvalan :D
http://bt.davka.info/index.php?show_all=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Imas ovdje da skines preko torenta...za direktno gledanje ne znam.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 jan 2013, 12:48

Pogledah sad snimak Bullse i Heat.

Glavni nedostatak Heata su skokovi, a oni se ne mogu popraviti na neki drugi način osim da se igra visoka petorka svih 48 minuta, a tako su onda oslabljeni za protok lopte i šut za tri. Bullsi su preloše šutali u zadnjoj četvrtini, ali su ih spasili skokovi, loši šutevi Heata, turnoveri Heata i ODLIČNA ODBRANA.

Mislim da se može Heat pobjediti vrlo lahko, pogotovo ako Woody stavi Cambyja i Chandlera u prvih 5 kao protiv Spursa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 05 jan 2013, 13:07

adriano_leite je napisao/la: Mi smo bili zainteresovani za njega, tako da je moguce da ih i mi kontaktiramo i ponudimo neki trejd, mozda cak i Andya da im damo, uh kako bi tek onda oni bili jaki pod kosem. Nesto kao Andy, Casspi, za Gaya i neki pick. Ja bih bio prezadovoljan sa njim, kod nas bi zabijao po 25 koseva u prosjeku.
Spominje se da je moguc trade Varejao + Gee/Miles za Gaya. Mislim da bi ovo bio dobar trade za obe ekipe.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 05 jan 2013, 13:09

Kakav duel CP3 vs Kobe u 4/4 :o
Lakersi su odigrali strasnu odbranu zadnjih 7 minuta utakmice
Mozda bi i pobjedili da Dwight nije napravio kretenski faul kad je vec CP3 isao na bananu od Artesta
To se desilo na +2 za Clippse
Thomas Müller - Fußballgott

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 jan 2013, 14:27

Greivis je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Mi smo bili zainteresovani za njega, tako da je moguce da ih i mi kontaktiramo i ponudimo neki trejd, mozda cak i Andya da im damo, uh kako bi tek onda oni bili jaki pod kosem. Nesto kao Andy, Casspi, za Gaya i neki pick. Ja bih bio prezadovoljan sa njim, kod nas bi zabijao po 25 koseva u prosjeku.
Spominje se da je moguc trade Varejao + Gee/Miles za Gaya. Mislim da bi ovo bio dobar trade za obe ekipe.
ajd shvatam da je **** skup za međede

al dovesti jos jednog visokog (legitimnog all stara ove godine) uz Gasola i Randolpha nema smisla
a sva vanjska kreacija i sut ostaviti u rukama Conlina je mrsavo
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 jan 2013, 14:29

Raul_64 je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
ajd shvatam da je **** skup za međede

al dovesti jos jednog visokog (legitimnog all stara ove godine) uz Gasola i Randolpha nema smisla
a sva vanjska kreacija i sut ostaviti u rukama Conlina je mrsavo

a i na klupi imaju solidne rezerve u speightsu i arturu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 jan 2013, 14:39

Greivis je napisao/la:
Moguce je to, npr. AV + Miles + Boobie za Gay + Arthur + pick. Fantastican trejd za obje ekipe, jer AV kao sesti covjek bi bio njima strasan dobitak, moze i na centru i na PF da odigra super. Njima treba istant uspjeh, a Miles ima 2 godine ugovora, tacnije ovu sada, a sljedeca je team option, Boobie ima jos ovu, a Andy cini mi se jos 3 godine uz vrlo dobar ugovor. Boobie i Miles im donose vanjski sut, tj. mogu biti spot up suteri (gledajuci njihov roster, oni bas i nemaju spot up sutere), a imali bi fantasticne Marca, Zacha i Andya za posao unutra, koji bi sigurno navlacili po 2 igraca na sebe, sto bi otvaralo prostora za spot up sutere.

Mi mozemo bez problema apsorbovati Rudyev ugovor, te bi time skratili rebuilding jedne pozicije, ostao bi nam Gee kao back up Gayu, te bi nasa druga postava bila ubitacnija sa Geeom i mozda Waitersom (ako uzmemo Shabazza). Ovo bi se moglo desiti oko trade deadlinea. Vjerovatno se zbog toga AV cuva, te jos uvijek mu se ne dozvoljava da igra, da se ne bi povrijedio do trade deadlinea. Mozda ce odigrati jos 5 ili 6 tekmi, kako bi podigao trade value. Mnogo je lakse naci igraca na nekoj od vanjskih pozicija, nego visokog igraca Andyevih kvaliteta i sa tako "malim" ugovorom. Pa Hibbert je blizu max ugovora, a nije double double igrac.

Mes Que Un Club!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 05 jan 2013, 14:50

Lin nakon sudara sa Sandersom

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 jan 2013, 14:56

adriano taj trade nema smisla za Grizlije nimalo
za Cavse da,ali sta ce im jos jedan visoki igrac a skripi im na vanjskim pozicijama nema teorije,oni ako budu Gaya mijenjali bice za vanjske igrace

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 jan 2013, 14:57

dema je napisao/la:adriano taj trade nema smisla za Grizlije nimalo
za Cavse da,ali sta ce im jos jedan visoki igrac a skripi im na vanjskim pozicijama nema teorije,oni ako budu Gaya mijenjali bice za vanjske igrace
Samo sto je malo ekipa sa prostorom u salary cap, koji bi uzeli Gayov ugovor, a onda i od tih malo ekipa, malo koja ekipa ima igraca poput Andya, da toliko pridonosi ekipi, a tako malo kosta.

Mes Que Un Club!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 jan 2013, 15:03

adriano_leite je napisao/la:
dema je napisao/la:adriano taj trade nema smisla za Grizlije nimalo
Samo sto je malo ekipa sa prostorom u salary cap, koji bi uzeli Gayov ugovor, a onda i od tih malo ekipa, malo koja ekipa ima igraca poput Andya, da toliko pridonosi ekipi, a tako malo kosta.
ma ekipa tipa cavsa imas jos
kingsi,bobcatsi,wizardsi,hornetsi koji bi mogli gordona npr dat zas gaya

ili bucksi koji nude ,Rudy Gay for Monta Ellis + Doron Lamb.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 05 jan 2013, 15:17

def. nema logike ovaj trade sa Cavsima, ko bi onda igrao SF u Memphisu :?:
ovim grizliji postaju samo slabiji nikako jaci, a Cavsi bi lijepo profitirali
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 05 jan 2013, 15:21

Mozda grijesim, ali mislim da je i taj Varejao precijenjen. Ko zna kako ce on funkcionisati u nekoj jacoj ekipi, sa konkurencijom na poziciji. Da ne bude kao Jamison u Lakersima, a bio prva violina u Cavsima.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 05 jan 2013, 15:26

nadam se da nisu u memphisu toliko glupi pa da stvarno odrade taj navedeni trade
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 05 jan 2013, 15:27

Gay je dosta precjenjen igrac, a ima ugovor kao da je NBA superstar. Vidjeli smo prije dvije godine da ekipa uopste ne igra puno losije bez njega. Ima covjek fizicke predispozicije odlicne, al djaba kad to ne zna da iskoristi na pravi nacin. Nije ovaj trade sa Cavsima posebno dobar, al nije ni los. Znaci tri opcije za sada se spominju:
sa Cavsima: za Varejaoa i Geea
sa Bucksima: za Ellisa plus nesto
sa Kingsima: za Evansa i Cousinsa
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.