Gdje si to procit'o?Mig_Mig je napisao/la:Luck, Andrew-Knee-Probable evo ga na listi ...
Nista nije izaslo na NFL.com, osim podatka da Reitz nece igrati i on je out sigurno u OL, Linkenbach ce ga mijenjati, prema Paganu svi ostali su spremni!
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Gdje si to procit'o?Mig_Mig je napisao/la:Luck, Andrew-Knee-Probable evo ga na listi ...
http://www.colts.com/team/injury-report.html" onclick="window.open(this.href);return false; .. ma ne bi trebalo da je nesto ozbiljno.. kao 75%da ce igrati iako je to 1000% hehehEdin TM87 je napisao/la:Gdje si to procit'o?Mig_Mig je napisao/la:Luck, Andrew-Knee-Probable evo ga na listi ...
Nista nije izaslo na NFL.com, osim podatka da Reitz nece igrati i on je out sigurno u OL, Linkenbach ce ga mijenjati, prema Paganu svi ostali su spremni!
Kakve to veze imarandy_moss je napisao/la:Poenta svega, druze Edine, je u tome sto nemas osnova reci da su Patriotsi imali laganu diviziju, kad je West jos gori.
Miami imao 7-9, Buffalo i NYJ 6-10. A kod vas SD 7-9, Oakland 4-12 i KC 2-14.
Isto sve mislim, osim to da mozda nece biti lagana pobjeda Hjustona, mozda malo vise od 1 posjeda... I ja cu za Bengalse navijatamerosm je napisao/la:Hajmo da vidimo koja su vasa ocekivanja za veceras ? Ja ocekujem laganu pobjedu Texansa (i ako cu navijati za Bengalse), a takodjer mislim da Packersi nece imati previse problema na Lambeau Field-u protiv Vikingsa.
Znači, svi smo večeras uz Bengalse.amerosm je napisao/la:Hajmo da vidimo koja su vasa ocekivanja za veceras ? Ja ocekujem laganu pobjedu Texansa (i ako cu navijati za Bengalse), a takodjer mislim da Packersi nece imati previse problema na Lambeau Field-u protiv Vikingsa.
Pa po meni licno nama bi laksi match-up bili Coltsi ili Ravensi nego Texansi, ali ruku na srce tesko ce Bengalsi moci do iznenadjenja.Sportfanatik je napisao/la:Znači, svi smo večeras uz Bengalse.amerosm je napisao/la:Hajmo da vidimo koja su vasa ocekivanja za veceras ? Ja ocekujem laganu pobjedu Texansa (i ako cu navijati za Bengalse), a takodjer mislim da Packersi nece imati previse problema na Lambeau Field-u protiv Vikingsa.
ma bolji ste ih ba covjecealemsa je napisao/la:Teska tekma, Bengalsi su dobra ekipa, daj Boze da ih uzmemo
Moj Dado slabo znas ovaj NFL skroz, pa ti Texanse vidis k'o favorita za SBSaltCityAttack je napisao/la:ma bolji ste ih ba covjecealemsa je napisao/la:Teska tekma, Bengalsi su dobra ekipa, daj Boze da ih uzmemo
Debili ba, nek' prenose glupi Washington yebo ih on, i danas nece Hjuston prenosit...don_burza je napisao/la:Steta sto Arena nece prenositi sutra u 19:00 tekmu
al opet ima nade kao i prosle sedmice sa Bearsima
ebiga sadEdin TM87 je napisao/la:Moj Dado slabo znas ovaj NFL skroz, pa ti Texanse vidis k'o favorita za SBSaltCityAttack je napisao/la:ma bolji ste ih ba covjecealemsa je napisao/la:Teska tekma, Bengalsi su dobra ekipa, daj Boze da ih uzmemo
Jarane, od ekipa koje smo mogli dobiti vi ste najbolja opcija i protiv vas samim tim imamo jako dobre sanse, dobijali smo jake ekipe kroz regularnu sezonu i imamo momentum na nasoj strani te odlicne trenere i organizaciju u ekipi. Ekipa je sve vise i vise uigrana te su igraci sve bolji i bolji (pogotovo ovih 5-6 rookiea koji su nam starteri).Taktičar je napisao/la:Edine, vidim da tvrdiš da tvoja ekipa ima veoma dobre šanse protiv moje. De nam malo elaboriraj osnovu za takvu tvrdnju. Zaobiđi to da je Luck nešto bolji nego Flacco, u vezi toga se slažemo. Šta je još vaša prednost?
Igra Ray sigurnoEdin TM87 je napisao/la: nema Lewisa koji fali ne samo igracki, nego i kapitenski na terenu, Suggs je los nakon povrede isl, idalje je to jaka odbrana, al' mnogo slabija.
Harbaugh said. "He's going to play in this game and he should be full speed.''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.